Break.

Bra fredag, bra fredag! Dagen har bestått av allvarligt prat med klassen+Lothar, konstiga ljud med William, en hyllning till smörkrämen med Jessica, slipsknytning på Roland, kakor på so'n av snäll vikarie, barnprogramsmelodier med Maja, en brinnande papperskorg på en toalett --> brandlarm och en HELT CP timme efter skolan med Ilona, Hugo och Jessica för att bara nämna några grejer.

Nu får det vara slut på mina supertråkiga inlägg som innehåller en bild som inte alls har med inlägget att göra, en liten bildtext, sedan ett lååångt inlägg om hela min dag i detalj!! Vad fan hände liksom?? Statistiken ligger på botten likaså min inspiration. Dock ligger min kläd-inspiration och bak-inspiration på topp! Ska baka en tårta sedan bär det iväg till Kupolen för att köpa 2 grejer till ett par shorts. Det kommer bli så sjukt snyggt alltså!!!!
Nej hörrni. Nu tar vi en bloggpaus. Kanske kör jag lösen på den också ett tag, raderar hela arkivet och sen kör jag igen. Real. Får se, men det blir i alla fall en bloggpaus över helgen. Den kommer bestå av fester, PLUGG, och lite annat jaaa. Hej då så länge! Take care.

Mina favoritscener ur Almost Famous.




A reason to smile.

Jösses vad glad jag är! Kommer ni ihåg engelskatalet jag pratat om ett tag nu?? Det gick ju kalasbra! Trodde verkligen att jag skulle DÖ...har liksom varit nervös inför det här i 2 veckor nu. Men oj oj så bra det gick! Gjorde det t.om först av alla..hoho. Fast det kanske är det lättaste? Trodde att jag skulle börja stamma och allt det där men det gick ju fint hörrni :) Alltså jag var ju inte liksom SUPERGRYM som kunde allt utantill och bara stod där helt cool-lugn. Visst fick jag lite färg på kinderna (tror jag?), visst fick jag kolla på pappret en del och självklart gick min puls i trippel hastighet. Men jag är så himla nöjd ändå! I alla fall ska jag ta och baka något nu vilket min lärare tyckte att jag förtjänade, hehe, sedan ska jag ta och skriva in det i min bok och njuta av den här härliga känslan! Sedan ska jag skriva lite fina citat att sätta på innersidan på dörrarna i min garderob.

Summer nights and beautiful love.

Längtar så stört mycket till sommaren! Åh ge mig värme och sol NU PÅ EN GÅNG.

Försöker göra klart mitt engelska tal men det var riktigt tråkigt...så fastande framför facebook. Illa. Tänkte unna mig en film och en smoothie när jag var klar, men det ser ju ut som att jag kommer få sitta uppe ett tag. Skit.
Imorgon ska jag, Jessica och Hugo (och massa andra) till Kristine för att kolla på Sam-linjen. Kul!! Blir där hela dagen. Vi skulle t.om få vara med en klass på samhällskunskap och psykologi också. Nice! Ska väl fortsätta med pluggandet jag. Ha en skön tisdagkväll!

So much love in such a little dog.

Victoria var här i lördags med lilla Charlie som bara är 8 veckor gammal!! Jag är så förälskad i den så jag verkligen inte vet vad jag ska ta mig till!!!!! Hur söt får en hund bli egentligen?!?!???? Nästan så jag skulle kunna byta ut honom mot Ludde, ett litet tag i alla fall! Så himla fluffig och liten och söt och gullig...och lugn!!! Satt där som ett litet gossedjur och bara tittade på mig med världens sötaste ögon!!!!!! Ååååh!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hallå där! Skulle ju visa er dagens outfit och det jag köpte i lördags, men Matilda drog till pappa med kameran så det sket ju sig. Kan ju i och för sig låna mammas.... Hmm. Nej nu har jag faktiskt inte tid. Måste göra klart mitt engelska-tal. Jag är så sjukt nervös inför det. Usch!! Blir alltid super röd i ansiktet och börjar alltid prata i 120 vilket leder till att jag snubblar på orden eller säger fel. Så himla illa. Jag som älskar att prata annars liksom. Någon som har något bra tips för att inte bli så nervös?
Var ju som sagt till Hushagsgymnasiet idag! Gud så kul det skulle vara att gå där! Laga mat och baka 2 hela dagar, typ inget plugg alls....åh. Finns dock en stor nackdel som jag däremot tror att sam skulle erbjuda. Känns elakt att skriva det på bloggen, men jag tror faktiskt att dom flesta fattar. Det är rätt uppenbart, typ första tanken som poppar upp i ens huvud när man tänker R&L. I alla fall för mig.
Efter studiebesöket drog vi till Kupolen och käkade donkenmat och shoppade lite. Victoria fyndade MASSA medans jag endast fick med mig ett par trosor för 19 spänn hem haha. Glömde min plånbok hemma så hade endast en hundring i fickan, men har sett ut en massa som får vänta på mig...åååh. Det riktigt kliar i shoppingfingrarna! Nej, nu har det här inlägget blivit alldeles för långt. Back 2 the english!

Long train running.

En osminkad och trött Amanda på tåget igår.

Hejsan svejsan! Finaste åkte vid halv sex och sen dess har jag städat och pluggat engelska. Ska skriva ett tal som ska ta mellan 5-8 minuter. Gissa vad jag ska prata om?? Secondhand såklart ;) Finns faktiskt massa intressant om det på erikshjalpen.se! Så fin historia om Farbror Erik och hemska historier om barnen pengarna går till som verkligen får en att tänka till osv.
Imorgon börjar jag klockan tio! Jag och Victoria ska till Restauranglinjen på Hushagsskolan i Borlänge. Blir fint det! Har fortfarande inte bestämt vad jag ska gå. Dessutom har jag börjat fundera på Sam- media också. Hur ska det här sluta....? Ska ju vara inne om mindre än 2 veckor så ja. Panik. Men det ska nog ordna sig, bara att välja om annars ju. Inget mer med det. Har börjat försöka att inte få så mycket panik över allting. Hatar stress mer än något annat. Allt ordnar ju sig ändå alltid till slut.

Dancing barefoot.

699 kr - Scorett

Alltså om jag skulle få de här skorna i födelsedagspresent skulle jag verkligen vara världens lyckligaste! Kikade på dom här inför nyår men kände att jag inte hade dom pengarna, och har inte riktigt kunnat släppa dom sen dess! De är mycket mer orange i verkligheten. Dösnygga verkligen.

Having a good time.

Rätt skönt att ha en syster som också är sjukt. Vet verkligen inte vad jag skulle göra utan dig Matilda. Du är det bästa jag har. Och jag vet att du älskar mig lika mycket som jag älskar dig. Finns verkligen ingen som förstår mig så bra som du gör, som bryr sig så mycket om mig, som skrattar så mycket med mig, som gråter så mycket med mig, som BRÅKAR så mycket med mig, men som får mig att känna mig så TRYGG. Det kommer alltid vara du och jag. Vad som än händer har vi i alla fall varandra.
Imorgon drar vi till världens bästa mormor och morfar och shoppar lite secondhand på EH. Äntligen. :)

++Dreambody.



Kan dee.

Man ska inte säga att någons kropp är snyggare än någon annans, för det finns folk som mår väldigt dåligt när det gäller sånt. Men jag kan fan inte låta bli: HERREGUD VAD SNYGG KROPP HON HAR!! Sitter typ och dreglar!! Haha nej då, men hon har verkligen riktigt fin kropp den här tjejen. Och riktigt fina kläder gör hon också! Ingen har väl missat det? Men om ni har det så föreslår jag att kika in där NU.

I know you know what I've been dreamin' of, don't you baby?


Summerfeeling.

Var hemma från skolan idag och umgicks med min vetevärmekudde. Syster var också hemma så vi har haft det himla skoj så det blev ju bra ändå! Hatar att vara hemma och sjuk..suger ju. Tänkte plugga men det gick ju inte så bra. MEN ska faktiskt sätta igång med det nu. På riktigt. Mamma är och köper chips åt mig, då brukar det bli lite bättre.
HAR FAKTISKT massa inlägg i mitt huvud och sådära. Men orkar inte hehe :)

She should dance if she wants to dance.


Nu äntligen har jag fixat med mina spotify-listor! Har fått flera frågor om jag kan lägga ut min playlist förut. Men det har varit en sån brutalt ful bild (på de första fyra låtarna) så jag har inte velat lägga ut den haha. Töntig jag är. Men alltså.... Erkänn att den var lite ful (den över)....  Skit tråkig verkligen.

Men nu har jag i alla fall fixat det så här kommer mina 4 listor som jag använder mest! Dessutom upptäckte jag att man kan flytta låtarna i dom nya listorna (vilket jag tycker är väldigt bra!!). Tex om man skulle tröttna på bilden. Dock funkade det inte på mina gamla listor.. Fattar inte varför.  Förresten så är det självklart helt okej att subscriba mina listor, blir bara glad!


STONER
Min nya "stoner"! Det är samma låtar som i förra, bara med ett annat utseende haha. Det här är min standard-lista med min gamla -men riktigt sköna- musik! Tycker ni ska ta och kika in på den faktiskt!


DUNK DUNK
Den här uppdateras också väldigt ofta! Som sagt, massa dunk dunk helt enkelt!!


MELLAN HIMMEL OCH JORD
Den här innehåller allt! Men det är väl mest "mellan-dunk" som jag brukar kalla det. Här hamnar låtarna som ligger nånstans mittemellan men som ändå är riktigt bra!


SVENSKT
Sen måste man ju ha en med bara svenska låtar bara för att liksom!

Nights of magic rush.

Kom på att jag skaffade en tumblr för ett tag sen. Har precis fixat design och sådära. Äntligen fattar jag. Kika in den på >http://nightsofmagicrush.tumblr.com/


Feels like the first time.

Hej godingar!
Hade tänkt göra massa tidsinställda igår då jag visste att jag inte skulle ha tid med bloggningen, men det hann jag inte. Var nämligen med bästa igår! :) Riktigt fin dag. Inte fint väder då, men det är fint att vara med honom. Eller egentligen mest cp haha.
Tycker lite synd om mig idag. Vaknade av den värsta mensvärken/det värsta illamåendet på länge. Tog en ipren och började fixa mig men det gick inte, så låg och vred mig i plågor tills jag fick lov att springa till toaletten och ja ni fattar nog resten.. Men sen började iprenen hjälpa lite så pallrade mig iväg till skolan. Dock 1½ timme försent men tyckte det var sjukt duktigt av mig att dra dit ändå trots att jag mådde så dåligt! Var med på typ 2 lektioner sen kom illamåendet tillbaka och jaaaa.. Think you got it. Så jag åkte hem igen. Nu ska jag skämma bort mig med att baka något mumsigt och plugga spanska.

You think you've got it made, I'm trying to have some fun, you think you know it all, I've only just begun.


Tischa - Lager157 / Jeans - Gina / Skärp - Morfars gamla / Halsband - H&M

Hearts of fire grow cold.

God morgon på er! Har sovit exakt 3 timmar och 45 minuter. Tjohoooo. Haha är lagom trött nu, men skit samma. Sitter och väntar på Jessica och hennes papi. Vi ska upp till Lugnet med klassen idag och spela tennis! Sjukt kul!! Hoppas det går bra med min cparm bara. Vi hörs igen när jag kommer hem! :)

But she fell. She fell in love.

Pälsen är Matildas och kommer från Beyond Retro.

Bring back 1996.

Nu ska jag plugga som tusan! På min lista står engelska, spanska, matte, no, so och sist men inte minst avlida. Medans jag plågas kan ni njuta av den här sköna låten min kära vän Jessica tipsade mig om! Det är 1996 man ska vara född alltså!



Beach'12 by H&M.

Är det konstigt att jag börjat kolla på bikinis och skolavslutningsklänning redan nu?
Längtar så stört mycket till sommaren!!!!! Och dehär snygga bikinisarna får mig bara att längta ännu mer! Får se om det blir att klicka hem någon redan nu!

You showed me a sunset overflowing but who cares where it's going as long as you're next to me.

Här kommer några brutaldåliga bilder från igår! Grymt kul natt hos Adam med riktigt trevliga killar!! Måste göras om snart. Har sovit ca 1 timme men de sket man väl i. Nu ska jag till Philip och chilla p. Har gjort ett tidsinställt åt er också :) Vi höres!








Somebody that I used to know.


Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember
You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end
Always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad it was over
But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
And you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know
Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end
Always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad it was over

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
And you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

Det är helt stört hur en låt kan stämma så bra i varenda ord. Kunde inte ha sagt det bättre själv. Det är som om någon tagit alla tankar ur mitt huvud och skrivit en låt om det. Någon mer som känner igen sig?

You just get used to living in fear or give up when you can't even picture your future.

Hade 518 miljoner planer inför denna helg. Men sedan tänkte jag bara "men hallå? vad håller jag på med? jag har MASSOR med plugg ju??". Så jag avbokade allt för idag. Har inte gjort så mycket, för det är så brutalt tråkigt. Men har hunnit med en del.
Har hittat ett nytt favoritband. Gotye. Här är mina favoritlåtar än så länge. Gotye – Somebody That I Used To KnowGotye – Eyes Wide Open.
Imorgon tar jag bussen exakt 13:55 till Avesta. Bästa Victoria har sin mormor&morfar där. Var längesen jag var där nu (3 år kanske?) så ska bli kul att komma dit!! Det blir roligheter med hennes kusin Adam och hans polers.
Just nu tömmer jag mig på känslor. Jobbigt. Men ändå skönt. Tänker på vad som hände för snart ett år sedan. Ett år i April. Det gör så vrålont i mig. Måste tänka att allt är bra nu. I alla fall just nu. Men minnena kommer alltid finnas kvar... Klick 1. Klick 2.

Hittade den här texten på min förra blogg.
"Det finns inte ord för hur rädd jag är. För hur rädda vi alla är. Ingen kan nog förstå hur det känns att gå igenom en sån här sak, och ingen kan förstå vad det är som händer. Inte någon av oss. Jag önskar att jag bara kunde vakna upp ur den här mardrömmen så att allt blev som vanligt.. För det här är hemskt. Jag känner mig så hjälplös. Om jag bara kunde få göra dig frisk. Om jag bara kunde få göra så att det här aldrig hänt just dig. Det finns en sak jag har i tankarna hela tiden, varenda sekund, och det är Sara."

Hjärntumörer och cancer är något hemskt. Jag hoppas att ni aldrig någonsin får uppleva något sådant.

2 Questions.


Moa:
vart redigerade du bilderna? :)

Svar:
Jag redigerade dom på pixlr.com! Superbra sida.


Emma: Jag måste bara fråga, är det äkta päls? Och va anser du om det? Puss!

Svar:
Jag skäms rejält mycket över att säga det här. Men det är äkta fårpäls. Det är fruktansvärt och jag gråter floder när jag ser filmer med djurplågeri. Det gör mig verkligen riktigt förbannad. Har ingenting att säga till mitt försvar för att jag bär en äkta päls. Men det är ju inte direkt något jag går och skryter över.
Jag försöker att tänka så här "min mormor hade den här på hennes tid, och antagligen skulle fåret ha varit död nu ändå så..." Nej gud vad hemsk jag är!!!!! Usch Amanda!!!!! Fy fan får tårar i ögonen. Det värsta är ju att de piskar mammafåret för att hon ska föda lammet snabbare, för lammull är finare. Det är ju fan groteskt!
Det hade ju varit skillnad om djuret redan var död. Om den dog av att den var för gammal så att säga. Då är det ju nästan värre att bränna upp det eller vad man nu gör med får. Istället på att ta vara på det och "utnyttja" det, kött och ull i det här fallet. Det är ju lika med träd och allt annat i världen osv. Okej nu jämför jag ett får med ett träd. Inte bra. Nej nu har det spårat ur. Som sagt: jag har verkligen inget att säga till mitt försvar. Tyvärr..

Ten days of perfect tunes the colors red and blue.





White chocolate & raspberrycake.


Ni är många, ni är supersugna, det är bråttom. Här, en topp-tårta på nolltid!

Detta behöver du:
5 dl vispgrädde (45% och inte 36% som jag hade...då blir den aningen rinnig)
2 äggulor
4 tsk vaniljsocker
½ liter jordgubbar (eller frysta hallon)
rivet skal från ½ citron
2 msk florsocker
en förpackning färdiga tårtbottnar
200 g hyvlad vit choklad
½ liter bär till dekoration


Gör så här:
Vispa grädden! Blanda sen i äggulorna och vaniljsockret, nu blir det en härlig ljusgul vaniljsmakande kräm som du ställer in i kylskåpet medan du fortsätter. Gojsa ihop bärbitarna med citronckal och florsocker. Tryck ihop två av bottnarna till en enda tjock botten. Klicka ut bärfyllningen ovanpå, riv en massa vit choklad, lägg på ett halvtunt lager grädde och på med den sista botten. Och på den botten smetar du över all grädde. Garnera härligheten med skivade jordgubbar och ännu mer hyvlad vit choklad. Nu kan du imponera på vem som helst. Även dig själv!

Ps. Jag har gjort lite ändringar i receptet som jag tyckte blev godare! T.ex ett extra lager grädde i mitten (räknade med 1 dl extra), dubbelt så mycket vaniljsocker och hälften citronskal. Men det är ju vad jag tycker, så om ni känner att ni inte vågar lita på mig, vilket vore ett dumt beslut hehe, så vet ni ju vad det är som jag ändrat. Hoppas det smakar sjukligt gott nu! Och kom ihåg att en tårta alltid är godast dagen efter då den fått "suga i sig" lite.

Four.

Man hittar ju verkligen ALLT i mormors garderob! Det här är en av TRE pälsar som ska få flytta hem till mig. Visst hade mormor med sig en snygg pälsmössa också? Haha åh vad brutalt ful..... Fick bara lov att visa er. Haha gud. Russian power.

Always love.

Var hos syon idag, igen. Började i alla fall inte gråta den här gångern haha! Har ändrat mig galet mycket på bara en månad så vet fan inte hur det här ska gå..men känns ändå bättre. Bara jag får göra några studiebesök och så.
Var och fikade med pappa efter skolan. Mysigt. Sedan knallade jag till Ica och köpte ingredienser till världens godaste tårta. Ska visa er imorgon! Mormor och morfar kom på besök idag så kände att det fick lov att firas på nåt sätt. Eller rättare sagt, det var en bra ursäkt till att få baka lite. Hihi.

Foxface.

Pälsjacka/H&M, 100 kr (700 kr org. pris) - Liten väska/H&M, 30 kr - Handske (den andra hittade jag inte haha)/Mormors garderob

Var ju på stan förr-förra veckan eller något sådant och fyndade detta! Rätt så nice med en pälsjacka för endast hundra spänn. Tänkte ha min iphone i den lilla bruna väskan. Smart va?

The beat goes on.

Det vore nåt det!!!!!!!!!

Första skoldagen idag.. Blä. Kul att träffa klassen igen, eller har ju träffat dom på lovet i och för sig men ni fattar. Dagen var HELT OK då den bestod av 3 lektioner (2 med vikarie), besök på ungdomsmottagningen med klassen (eller tjejerna) och käk på Max. Efter skolan drog jag och Jessica hem till henne och hade så kul som bara vi kan. Ni får ursäkta min dåliga bloggning, men jag måste verkligen sova nu... Har bara sovit 4 timmar inatt så är aningen trött. Kanske kommer ett till inlägg på mina inköp förr-förra veckan. Eller så var det förra veckan, kommer inte ihåg. Kärlek till er kära läsare!

Tell me what you know about dreaming.

Bild från Stockholm sommaren 2011

Halloj! Nu sitter jag på bussen påväg till Vansbro. Ska hämta två pälsar hehe. Blir nog att kika på film med kusinvitamin ikväll också. Skönt att spendera näst sista dagen på lovet med honon. Härligare kille får man leta efter. Riktigt go. Vi hörs lite senare babes, puss!

Ps. Går äntligen att ladda upp bilder nu. Så om ni scrollar ner lite har det dykt upp några inlägg! Det är dock bara "vad-jag-gör-inlägg". Kommer roligare inlägg imorgon!

'Cause we made a promise we swore we'd always remember.

För att bloggen inte ska dö ut så bjuder jag på en lite lista så här på kvällskvisten!

Namn - Amanda Forsell
Vilken färg har dina skor? - Black! De som jag använder mest i alla fall
Hur många sms har du skickat med din telefon? - Ingen aning
Vem kysste du senast? - Kan jag tyvärr inte skriva här :)
Vem kramade du senast? - Om jag säger det blir det ju uppenbart vem personen på den ovanstående punkten är..
När såg du din bästavän senast? - En var jag med senast idag :-D
Din favoritfilm? - Almost famous, om jag måste välja en.
Din favoritlåt? - Har 518 stycken, men The Joker och Baby är alltid självklara.
Bär du på en stor hemlighet just nu? - Kanske...aaaaaa...nej men vadå?
När vaknade du imorse? - Hade klockan på ringning klockan tio
Gillar du hästar? - Jag är nog neutral när det gäller hästar...haha wtf vilken fråga
Har du ett turnummer? Vilket? - mitt standardnummer är i alla fall 518 som nog alla lagt märke till!
Vem hade du velat träffa just nu? - Just nu vill jag bara att min syster ska komma hem och ge mig massage ;)
Vilket är det bästa året hittils? - Alltså varje år utvecklas man, gör misstag -lär sig av dom, och får nya erfarenheter. Så varje år för med sig något bra!
Är du kär? - Nepp
Är du en rökare? - hahahahaha (alltså förlåt, intern-grej) no i'm not a smoker
Föredrar du snus eller rökning? - Snus är ju bara vidrigt och fult som fan men rökning är ju lika illa alltså
Vad heter du i mellannamn? - Lisa och Sonja
Har du en blogg? - No shit?
Vilken klass går du i? - Världens bästa 9c!!!
Ditt favoritband? - Men mannen....har många. Shout Out Louds, Billie The Vision & The Dancers, Mumford & Sons, Edward Sharpe & The Magnetic Zeros, Vampire Weekend, The Black Keys, för att välja några.
Din favoritartist? - Finns MÅNGA bra!
Göteborg eller Stockholm? - Får nog bli stockholm för att det är närmare
Vart bor du? - Sverige, Dalarna, Falun
Vart vill du bo? - Trivs faktiskt himla bra här. Tänk på vilken tur vi har det egentligen. Men såklart skulle ett varmare land vara sjukt härligt!
Vilken låt är nummer 6 uppifrån i din spotifylista? - Billie The Vision & The Dancers – Nightmares
Vilken låt är nummer 6 nedifrån i din spotifylista? - Bon Iver – Calgary
Vem skrev till dig på msn senast? - Victoria ;) haha vi skickar alltid bilder där, för det går enklast
Vem skrev du senast sms med? - Simon Andersson
Vem ringde dig senast? - Mami
Om du går in i ditt fotoalbum på mobilen, vad är det första du ser? - En jätte ful bild på mig med en cheezball i munnen :)
Hur gammal tror du att du kommer bli? - Minst 518
Vad vill du jobba/jobbar som? - Don't ask me that. Har beslutsångest vad det gäller gymnasival osv osv.
Var är dina syskon just nu? - Matilda är hos sin pojkvän, Oskar&Emma försöker mamma lägga, Lisa&Sara har jag ingen aning eftersom att dom är hos min far.
Senasta kändisen du såg? - Eh...nu står det still alltså
Favoritkändis? - Joseph Gordon Levitt, kan man vara snyggare?
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? - Åkte buss hem från Vansbro igår
Har du piercingar? Isåfall, vart? - Öronen, hade i naveln också fast den fick jag lov att ta ut
Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud? - Jessica gick och sjöng på Pumped up kids så den fastande
När grät du senast? - Har inte gråtit på hela året....woooow. Roligt Amanda. Riktigt kul.
Är du vig? - Jag herregud jaaa!!!!! Jag är sjukt vig!!! Seriöst..**
Vad står det i ditt näst senast skickade sms och vem var det till? - ja det tror jag väl till Sonny i min klass
Använder du hårspray? - Bara när jag har lockigt hår
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Singel, helt klart, i alla fall just nu
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Ja, på dagis hihi
Uppsatt hår eller hängande? - Utsläppt
Vill du gifta dig i framtiden? - Såklart!
Vilken vän vet mest om dig? - Måste vara Jessica
Vem är den perversaste person du känner? - Aaron i min klass. Utan tvekan. Han går under smeknamnet Snuskaaron (jag som kom på det t.om!)
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? - Hår,ögon,leende,kläder (ingen speciell ordning)
Favoritdryck? - Smoothie ♥♥♥♥
Favoritdryck innehållandes alkohol? - Ja, inte är det då den jag och Victoria gjorde på nyår hahaha
Senaste CD-skivan du köpte? - Men du..ingen aning
Har du några plancher i ditt rum? - Nej
Vad ska du göra i sommar? - Massa!!!!!!!!!
Hur många har du strulat med på en kväll? - Var väl typ rätt många när man var på coz ni vet tieeewp. Fy.
Har du rökt på/knarkat? - nee...hih. eller?
Favoritskådespelare? - Kate Hudson :)
Favoritkomiker? - Gillar 9c-humorn!
Klänning eller kjol? - Klänning
Har du varit med på TV? - Näää
Vad kollar du helst för TV-program på morgonen? - Fåret Shaun. Haha.
Snyggaste kändisen? - Som sagt Joseph Gordon Levitt ♥ Men Francisco Lachowski är verkligen inte fy skam han heller!
Vart vill du resa innan du dör? - Ska ha varit i alla världsdelar innan jag dör, så jag har rätt många kvar!

Beautiful and lost.



Då och nu. Vet inte riktigt vad som hände på slutet där...

God morgon på er! Åkte tillbaka till Falun igår och hade myskväll med min bästa. Haha fyfan vilken jävla skum kväll!!! Skrattar alltid så himla mycket när jag är med bruden också så nu behöver vi inte ut och träna bort 2 chipspåsar och en cheezballzpåse! Nu ska vi snart och se på Lejonkungen 3D [länk till låten som får mig att rysa ända in i benmärgen] och käka nånstans, gud så mysigt! Puss och kram på er.

Tända ljus, ansiktsmask, skön musik..kan det bli bättre? ♥



If you start me up I'll never stop.



Bild tagen av Matilda från höstlovet 2011 hos farmor

Hej på er!
Nu sitter jag, mormor och morfar bänkade framför tv'n med varsin pizza. Mums! Försöker intala mig själv att jag är intresserad av skidskytte men njaaaa.. När jag ätit klart ska jag ta mig ett mysigt bad och skämma bort mig med en ansiktsmask. Sedan kommer min halvkusin (eller nåt åt det hållet) Johan hit vid tio! Har lovat honom att kolla på junior vm i hockey inatt också. Wei...naat. Har ju mina chips och cheezballz så ska nog klara mig ändå! Heja Sverige!

But she never could get drunk enough to get him off her mind.






New year's eve outfit.

När jag vaknade upp 1 januari insåg jag att vi inte tagit EN ENDA bild på hur vi såg ut efteråt. Lyckat liksom.. Så jag drog på mig klackarna och satte på lösögonfransarna igen bara för eran skull! Snällt va? Bjussar på en facelook också.

"Den första nyckeln går till lyckan. Den andra nyckeln går till glädjen. Den tredje nyckeln går till kärleken. Den fjärde nyckeln den får du själv ta reda på vart den går."

-Från filmen Kronjuvelerna

++Svalor.


Som ni vet så är jag ju väldigt svag för svalor. Men även för fjädar och texter. Tycker det är så otroligt fint med något litet, diskret och självklart svartvitt. Fast jag skulle säkert tröttna så småning om, så vågar nog inte tatuera mig. Men ett tag vore det hur snyggt som helst!

RSS 2.0