In the dark.

Kom precis hem från stan och solning med Victoria. Nu ska vi stoppa in lite käk i magen sedan ska vi tagga som fan innan vi ska hem till Jessica där Ilona också är. Där blir det supergod filipinsk mat! Och där åker även klänningen och sminket på! Nej nu har jag inte tid att blogga. Vi ses ikväll!


The stars are falling like rain tonight.

God morgon på er! :)
Sista dagen av 2011. Låt oss göra den oförglömlig!!
Imorse när jag vaknade var min första tanke typ "neeeej...seriöst. jag stannar fan hemma med mjukisbyxor och en skål cheezballz". Men sen läste jag på mina kompisars bloggar där alla inlägg med fina klänningar, skor och texter om HUR NICE DET SKA BLI och då kände jag bara "nej fan nu kör vi alltså!!!". Så nu är jag rejält taggad!! Den här kvällen kommer bli oförglömlig!
Sitter på bussen nu i alla fall, och mitt batteri håller på att ta slut. Så jag bloggar mer från Victoria! Ska i alla fall på stan direkt när jag kommer till Falun och köpa detta:
Läppstift - Viva La Vida - 85 kr / Freebra - Lindex - 179 kr

New year's eve dress.

Den ser inte mycket ut för världen, men jag lovar er att på är den helt underbar! Det jag (=mormor) har gjort är alltså att sy in den på sidorna, och göra en urringning i ryggen. Hur snygg är den inte?! Den blev verkligen perfekt!! Eller den hade gärna fått vara ännu mer urringad, men som sagt så visste vi inte hur det skulle bli så vi körde på det säkra före det osäkra! Shit vad jag ska dansa i den här imorgon alltså!!! Woho!!!!!!

I came to win.

Nu är jag i alla fall någorlunda brun! Gud. Så. Skönt. Köpte dessa lösögonfransar också, eftersom att limmet hade torkat ihop till de jag hade hemma, så det var väl lika bra att köpa nya typ. Fast hade velat haft längre.. Liksom BRUTAL LÅNGA. Men aja, dom här blir nog bra :)
Nu ska jag kolla på en film, sedan ta en lång och skön dusch för det orkar jag inte nu. Somnade t.om på solariumet och vaknade 15 min efter att det hade stängts av..haha. Måste gå och lägga mig tidigt idag. Har typ sovit jätte dåligt i över 2 veckor nu + att jag ska upp tidigt imorgon så måste få lite sömn! Snart kommer min nyårsklänning upp också - så håll utkik ;)

2011.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja massa! Tex börjat lyssna på en helt annan typ av musik! Hela jag har blivit en riktig stoner. Juste, har ju konfirmerat mig också!

Har du några nyårslöften?

Nej, tänker liksom "nytt år, nya möjligheter -lev fullt ut!" bara, typ :)

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej!

Vilka länder besökte du?

Inga tyvärr..blev ju ingen resa i somras....fml.

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?

28 juni, kommer jag nog komma ihåg hela livet ;)

Vad var din största framgång under 2011?

Jag har verkligen hittat mig själv, jag har världens bästa självkänsla och jag känner att jag kan göra ALLT bara jag vill! Hittat min udda&grymma stil har jag också gjort. Dock tycker jag att den blivit lite mer vanlig på senaste tiden.

Största misstaget?

Det kan jag inte säga här på bloggen, men Jessica fattar vad jag menar om jag säger kön på willys när vi skulle till klassfesten på stångtjärn (och nej jag har inte snott nånting hahah). Man kan väl säga att ”jag valde fel väg”. Vet att det är många som håller med mig i det,speciellt Ilona..men jaja. Alla gör misstag. Men jag kommer nog ångra mig ett bra tag framöver.

Bästa köpet?

Iphone 4s!! så har man inte fått den än haha. Jadu jadu, då kommer jag faktiskt inte på!

Vad spenderade du mest pengar på?

Måste väl vara kläder? Eller inte, eftersom att mina plagg kostar typ 20 spänn ;)

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Haha vafan ska jag sitta och skriva allt som gjort mig super glad under ett helt år? Kort och gott: LIVET.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?

De två låtarna som kommer vara 2011 självklaraste låtar kommer nog vara Levels och Fest hos Mange.
Men lite mer personliga låtar som jag kommer komma ihåg av sommaren är nog A man from argentina, The joker och Paper planes! För den här vintern blir det nog Baby, Audience of one och Time to pretend alltså!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Det där är nog både och. Jag har som sagt blivit mycket säkrare i mig själv och det har ju lett till en gladare Amanda. Sen så har det ju hänt saker som fått mig att må dåligt. I april fick min lillasyster cancer.. Jobbigaste perioden i mitt liv tror jag... Under den tiden började dock jag och Viktor träffas så han hjälpte mig igenom det eller vad man ska säga, men sen gjorde vi slut och det tog också såklart. Men efter regn kommer solsken som man säger :)

Vad önskar du att du gjort mer?

Kanske borde ha pluggat mer...och tidigare. Hehe. Men har ju en termin till på mig, allt ordnar sig liksom :)

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Natten till min födelsedag hade jag mina fyra bästa tjejkompisar hemma hos mig på middag! På själva dagen blev det en mysdag med familjen + mormor&morfar med gofika, världens godaste tårta och presenter och på kvällen gick vi allihopa ut och åt :)

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?

Åh shit...hur skulle jag beskriva den? Haha. eh.. Tror att secondhand får bli ordet alltså ;)

Den bästa nya personen du träffade?

Man lär ju känna så sjukt mycket nytt folk hela tiden! Så jag kan faktiskt inte välja!


Come on skinny love just last the year.


God dagens beauties!
Nu är det bara ca ett dygn kvar av 2011. Shit!! Känner ändå att det här året har varit riktigt bra, visst finns det saker som man kunde gjort bättre, och hemska saker som har hänt. Men jag tycker ändå att jag har tagit chanser och kört fullt ut! Men som man säger nytt år och nya möjligheter! Funderar på att göra en 2011-lista bara för att.
Solariumet hade stängt igår, så jag drog till Jocke istället. Det var därför ni inte hörde av mig på hela kvällen! Nu håller jag och mormor på att sy om min nyårsklänning lite. Vet inte om det jag vill ha funkar...hehe. Men vi provar. Tar småsteg hela tiden liksom. Snart drar jag mig mot solariet också. Hörs senare!

I want to make you feel beautiful.

Har precis dragit på det här nagellacket på både fingrar och tår, så nu är naglarna redo för nyår! Blev faktiskt riktigt snyggt. Det är mycket mörkare irl dock. Nu drar jag till solariet en sväng. Puss hej!

En liten tjuvkik på min nyårsklänning.




Old grandma's pearls.



Detta är min gammelmormors gamla halsband. Jag känner mig så hedrad för att jag får ha på mig det, på något sätt. Känns som att hon är med mig då liksom. Jag saknar henne.
Hon är verkligen en förebild för mig! Hon var verkligen bäst! Så himla rolig och snäll. I hennes hus var det barnen som bestämde även om det innebar köttebullekrig i hela köket och andra tokigheter. Hon var verkligen riktigt frän också. Jag lovar att om hon hade levt nu hade hon garanterat haft facebook och en iphone.
Jag hade ju på mig halsbandet på julafton och tror faktiskt att det får sitta runt min hals på nyår också.



Hon och jag back in days.

The vow.

Åh gud.

Jag brukade skrika och gråta och spy, men det fanns dagar, jag minns de än, de bästa någonsin.



Hej du, det var ju ett tag sen 
Sexhundra dagar, men vem räknar precis 
Och jag tänkte jag skulle höra av mig och säga att allt är fint 
Jag har träffat en annan nu, han behandlar mig bra 
Jag går och nynnar hela tiden 
Och jag har färgat håret och jag har fått pollenallergi och 
Är du fortfarande arg? 

Pappa var på sjukhus, han klarade sig bra 
Men han är mycket smalare nu 
Katten fick fyra fina ungar 
Tre av dom dog och den fjärde heter Sam 
Jag lärde mig spela munspel, jag fick tid över när du försvann 

Ah 

Är du fortfarande arg? 
Är du fortfarande arg? 
Kan du fortfarande läsa mig? 
Jag brukade skrika och gråta och spy

Men det fanns dagar
Jag minns de än

De bästa någonsin
Är du fortfarande arg? 

Jag såg Kjell Höglund, jag önskar jag var han 
Jag gick dit ensam 
Anna sa hon sett dig på stan 
Hon sa du såg glad ut och hade ny frisyr 
Hon sa den klädde dig, ah 
Och jag, jag nynnar mycket men jag sjunger knappt längre 

Och är du fortfarande arg? 
Är du fortfarande trött? 
Önskar du fortfarande att vi aldrig hade mötts?

 

 

 


Tjäna mycket(!) pengar snabbt och enkelt.

Har haft detta ett tag nu men inte orkat bry mig för att jag inte fattade hur man gjorde haha. Men nu provar vi då! Hoppas det är lika bra som alla säger!! Klick klick.


Just a year ago I would have danced so crazy and now I think I want to get back on that track.

Jag saknar sommaren en aning ja.

Hejsan svejsan! :)
Igår var jag och Victoria på stan, jag(victoria) hittade en nyårsklänning! Hon tycker att den är supersnygg men jag känner mig ändå tveksam. Tror det får bli några klipp med saxen och stygn med nålen! På kvällen kom Rickard och gjorde våran lama kväll mycket roligare. Tur att det finns såna personer som honom alltså! Sedan tog vi en tripp till statoil med Chrille och Marcus klockan 4 typ. Då var det rätt kallt ute kan jag säga. Men annars är ju vädret så himla nice!!!!!!! Tackar vädergudarna varenda sekund alltså!!! Hoppas att det håller sig till Lördag! Skinnjacka på nyår, hur nice vore inte det liksom?!
Är tillbaka i Vansbro nu efter en händelserik dag..haha shit. Ska och sola om en kvart (<3333333), sedan drar jag iväg till Joachim och myser! Har inte träffat honom på flera månader!!! Så det blir ingen mer bloggning ikväll, tror jag.
Kan i alla fall meddela att min blogglust är nästan tillbaka - lite i alla fall. Hörs, hej!

Someone told me she had finally seen it.


Photo by Matilda.
Halloj readers! Har bara 5 saker att säga:
-Jag är hos pappa och firar jul, åkte hit med farfar&iréne vid elva, ska sova här också
-Imorgon ska jag vara med victoria och leta nyårsklänning!
-Kängorna som jag skulle beställa från H&M är slut, så nu är hela mitt liv förstört. Allvarligt.
-Lägger ner 10-listan för att den suger
-Har verkligen INGEN blogglust. Tyvärr alltså.. Hoppas att det är okej med er och att ni överlever ändå, tror faktiskt att ni gör det! :)

Tack för mig!

Så går det till när jag spelar vänd-åtta med kusinerna.

Egna regler och motsols...Fan vad han ljuger ;)

Wherever you go there will be love.

Hej mina fina! Hoppas att ni hade en underbar dag igår! Det hade verkligen jag!! Är så tacksam för att jag har sådan fin släkt som jag har. Ojoj vad jag skrattat! Och ätit!!!! Har fått så himla fina klappar också! Men den bästa kommer när vi är tillbaka i Falun! LÄNGTAR!!!!
Idag ska jag ta det lugnt. Har gått runt i min nya pyjamas hela dagen. Skönt! Nu ska jag se på massa filmer och bara fortsätta mysa. Shit vad härligt!
Här kommer lite bilder från igår!


Frukost + fika + julklappsöppning hos farfar och Iréne! Ser ni det där kladdet?! Det är på riktigt det godaste jag någonsin smakat!!! Kladdkaka med saffran/vitchoklad smet ovanpå!!! Shit pommes alltså!!

Så här fint väder hade vi i Vansbro! Mycket snö, glittrande frost på vägen och strålande sol!

Världens bästa mormor&morfar 

Vovven fastnade på bild också 

Kalle, Anni, Emma och Mamma hos Iris&Sissen (Jonas föräldrar).

Tomten, Oskar, Emma och Anni.

Kalle och Anni.

Oskar fick ett spel som jag tvingades vara med på. Kände mig väldigt smidig!


Boston visade sina kort-trick på Jonas. Haha.

Hade på mig min gammelmormors vackra halsband! Så otroligt fint.

Känns alltid lika mäktigt att öppna sista luckan.



Tycker inte om choklad, men detta är ju liksom tradition så man får lov att offra sig!

GOD JUL PÅ ER BÄSTA LÄSARE! HOPPAS NI FÅR EN FANTASTISK DAG MED MYCKET KÄRLEK, MYS OCH SKRATT!! 

Color my life with the chaos of trouble.


Men weeeiii!! Kan ni fatta att det är julafton imorgon? Helt stört!
Jag har äntligen packat klart allting. Såklart är det alldeles för mycket som vanligt, och jag kommer säkert bara använda hälften av kläderna men jaja :) Haha måste dela med mig av dagens roliga händelse alltså.

Okej. Först insåg jag att min nyårsklänning inte kommer komma fram innan nyår -vilket resulterade till ett psykbryt från min sida. Vad skulle jag ha på mig nu liksom??????? Och vad skulle jag göra med klänningen som var påväg ända från London???? Jag letade tag på numret till Inlovewithfashion.com sedan ringde mamma dit. Haha så här lät det ungefär:
(vi tar det på svenska)
-Ja hej, min dotter har beställt en klänning från er "blablablablablaa", men grejen är den att hon har beställt den utan vårat tillstånd. Hon tog hennes pappas bankkonto och beställde den utan lov. Så vi skulle vilja att ni stoppar leveransen "blablablabla".
-Självklart fixar vi det! "blablablablabla" men säg åt din dotter att det inte är okej att göra så!

Haha tyckte det var lite roligt. Nu var det ju inte så det gick till, men man måste överdriva lite för att få igenom det man vill. Tror inte de hade stoppat den om mamma hade sagt att problemet var att den inte skulle komma fram innan nyår. Som att dom skulle bry sig liksom? Så nu är i alla fall det fixat! :):)
Men. Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig!!!! Har några andra planer. Antingen har jag en långkjol som jag hittade i mormors garderob i somras, som jag funderar på att sy om till en klänning. Eller så ska jag leta efter en vit klänning. Japp. Jag vill sticka ut, och inte ha en svart som alla andra.

Nu ska jag och Matilda på stan en sväng. Sedan bär det av till Vansbro! Vi hörs senare, nu ska jag bara njuta av den här lyckliga känslan som fyller hela kroppen, hihi. Puss.

10 saker som jag längtar till.

Börjar redan idag så jag hinner bli klar 2011.

Jag längtar till
1. Julafton
2. Nyår
3. Min födelsedag
4. Den Svenska Björnstammen
5. Avicii
6. Hungerspelen
7. Falukalaset
8. Skolavslutningen/Sommarlov
9. Peace&Love
10. Granny Goes Street


10 saker varje dag i 10 dagar.

  • 10 saker som jag längtar till
  • 10 saker ni inte visste om mig
  • 10 plagg alla behöver i sin garderob (enligt mig)
  • 10 saker som gör mig glad
  • 10 ovanor
  • 10 bästa låtarna just nu
  • 10 saker jag inte skulle kunna vara utan
  • 10 saker jag vill göra innan jag dör
  • 10 bästa filmer
  • Om 10 år



Love gold metallic waterfall dress.

Beställt.
Var rätt bra att jag velade så länge, för nu var det halva priset på den! Haha score! Hoppas bara den hinner komma innan nyår....hoppas hoppas hoppas hoppas.

Everybody thought I'd lose myself to a runaway.

Hej på er! Skönt med jullov eller hur? :) Hade faktiskt kunnat gått några veckor till (eftersom att skolan ändå bestått av massa filmtittande), haha men det känns ändå skönt! Blev himla nöjd över betygen också faktiskt! Många positiva "surprices" haha!
Igår vad jag och Jessica på stan och käkade ceacarsallad. Mums!! Sjukt bra att vi praoade där, för vi får jämt riktigt mycket rabatt faktiskt! Idag drog vi också ner på stan (=ica-häng i ca 1 timme tills vi bestämde oss för att köpa chips och dra hem till mig). Vi chillade baraaa och sov. Somnade liksom 03:00 igår natt. Låg och tänkte på så himla mycket. Sen vaknade jag 20 minuter innan jag skulle dra till bussen!!!!! OCH JAG HANN!!!!! Ni förstår nog inte hur stort detta är!!!!!!! Sedan kom i alla fall Rinor, också kikade vi på Horton. Hihi finns ju inte bättre film alltså. Sedan drog Jessica och vi kollade på Trust! Shit vilken bra film!!! Riktigt bra verkligen. Otroligt hemsk....men bra! Fast Rinor tyckte den var fett ovärd? Dålig filmsmak säger jag :)
Vet inte vad jag ska göra nu. Kroppem är inställd på att sova nu. Orkar inte kika på nån film igen. Och orkar inte blogga heller. Sorry for my bad update guys btw. Orkar bara inte bry mig :) Så det blir bara bloggning när jag verkligen har nåt att säga hihi. Nu ska jag sätta på lite fin och mysig musik och ligga och tänka ett tag. Det är faktiskt rätt skönt.

My family.



Nu kommer en liten snabb beskrivning då för er som inte kan tolka bilden!
  • Mamma och Pappa (Annika & Peter) fick mig och Matilda, 13 år.
  • De skilde sig och träffade nya "partners".
  • Mamma och Jonas fick Oskar, 6 år och Emma, 4 år.
  • Pappa och Anna fick Sara, 5 år.
  • Anna hade ett barn sedan tidigare Lisa, 13 år (därav stecket som fortsätter ut ur bilden).
Hoppas ni förstår någorlunda bra -för jag har lagt ner hela min själ på det här de senaste 2 timmarna!

Tips på vad jag ska blogga om & några frågor.

vart finns dom ? :) (klänningarna i inlägget under)
De finns att köpa på Inlovewithfashion.com som jag skrev i både rubriken och på bilden haha :)

Hur du tränar :P
Jag tränar ALDRIG. Endast enstaka gånger (typ 2 gånger i månaden) när mamma inte vågar gå en pw själv i skogen när det är mörkt, haha. Har funderat på att köpa kort på Friskis pga min "cp-arm". De som känt mig ett tag vet vad jag menar. Men en sak jag kan erkänna är att jag verkligen hatar träningsbloggar. Tycker det är så stört att man vill bli smalare och blablabla. Man ska väl vara nöjd med den kropp man har? Och vad spelar några extra kilon för roll? Alltså okej..om man gör det för att bli mer hälsosammare och för att stärka kroppen så kan det ju vara rätt nice kanske. Skulle väl inte direkt skada om jag drog till gymmet någon gång i veckan. Men jag förstår inte de som "älskar när man varit ute på en joggingrunda och känner blodsmaken i munnen och älskar känslan av att darra i hela kroppen". Det är nog inte min grej bara. Kanske kan bli,men inte för tillfället hehe :)

mer hårvideos :) :)
Absolut kan jag fixa det! Nu är det ju snart lov så ska väl hinna med det :)

1. skriv grejer om dig själv som få vet!
2. skriv om din familj!
3. tips
Se svar nedan!

du kan göra en lista som är så här 10 saker som gör mig glad, 10 saker du vill att alla borde veta, 10 ovanor, 10.......:))
Håller på med en liten lista. 10 saker varje dag -ni får gärna komma med förslag! Och vad det gäller min familj, så kommer det ett eget inlägg om det senare ikväll.

kan inte du berätta om hur du firar jul? (-: kram
Julen firas alltid i Vansbro. Det börjar med att vi vaknar vid halv nio (här får inte dagen sovas bort inte!) hos min kära mormor&morfar, också gör jag och min syster iordning oss för att gå och äta en riktigt god julfrukost hos våran älskade farfar & hans sambo Iréne klockan tio. Med Irénes dotter och hennes familj också! Blir även paketöppning!
Sedan går vi till m&m igen där hela familjen sitter inpackad i bilen redo att åka till Jonas föräldrar Iris&Sissen och äta julbord+efterätt. Där är Jonas två syskon och deras familjer också! Riktigt härlig släkt!! Sedan stressar vi alltid hem till m&m och hinner precis fram till Kalle Anka.
Sedan tar vi det lugnt och sådär tills middag -julbord igen! Vid det här laget är man väldigt trött på julbord (notering till mig själv: försök att variera så mycket som det går,annars kommer jag hata köttbullar flera månader framåt). Då kommer även min moster och hennes familj till m&m! Gröt och rim bjuds det också på, haha. Måste komma på något bättre rim i år! Efter middagen blir det paketöppning!!!
Sedan vid nio-tio, tror jag det är, åker vi till Iris&Sissen igen och öppnar paket och fikar där!
Som ni ser så flänger vi fram och tillbaka rätt mycket på julen :-D Tycker om när man har mycket att göra så för mig passar det utmärkt! Andra kanske skulle tycka det var jobbigt och vill kanske ta det lugnt på julen, men vila kan man göra i graven.

In love with fashion.

Var helt säker på att jag skulle ha den översta på nyår. Men nu har jag börjat fundera alltså... Snälla söta rara läsare, HJÄLP MIG! Tycker de med påfågel-mönster är så sjukt fräna också! Och den lilla svarta är ju hur söt som helst. Åh.... Beslutsångest!!

I will always remember you the same.

-

Keep your head up, keep your heart strong.










Tröja - H&M / Långkjol - Secondhand / Hatt - Indiska / Skor - Secondhand / Halsband - Indiska

Pain.

Var ute med Rinor....och jag ramlade. Fasen. It hurts!!!!!!!!!!!!

Nailpolish.

Nu såg man ju inte färgen så himla bra alltså. Men det ska föreställa mörk grönt/blått. Shit shit vad snyggt det kommer bli! Köpte detta på Lindex för 45:- om någon undrar.

It's kinda strange the way it changes.

Hola amigos!
Sötaste inlägget av b-vän eller hur?! :))))
Idag tog jag ju första sprutan mot livmoderhalscancer. FY FAN I HELVETE (ursäkta) vad ont det gjorde!!! Var så rädd så jag trodde seriöst att jag skulle svimma och tårarna bara sprutade och herregud jaa... På riktigt. Det gjorde riktigt ont! Och Maja och Jessica sa idag "att första inte ens känns, men att den tredje gjorde rätt ont". Hur ont kommer då inte den göra för mig om jag höll på att dö redan nu?!?? Ska förtränga detta hemska minne så länge det bara går (tills nästa gång)... Nog om det.
Sedan var vi ju ner på stan som sagt! Hittade äntligen skor till min nyårsklänning, köpte även ett nagellack att ha då. Tror detta blir riktigt snyggt hörrni! Ska visa er klänningen så fort jag har beställt den. Borde nog göra det rätt snart, typ ikväll. Victoria drog hem vid sex i alla fall. Så har suttit och knåpat ihop en lista/mer saker om mig som många verkade vilja ha mer av. Får se när den kommer upp! :)
Får se om jag drar till henne lite senare eller hur jag gör, måste reda ut detta med helgens planer också! Har så mycket jag vill göra men hinner ju inte..och allt bara krockar..gaah. Nu gör det himla ont i armen också. Bajs.
Ser ni hur jag lider...? Skulle faktiskt behöva en puss på det onda, men har ingen som kan pussa på det så får pussa mig själv. Lol forever alone. Haha.

she, is like the best, but like... much better, like the stars on the sky, but much better. she's the best.

Hej Amandas läsare! Nu ska jag och min babe dra ner på stan och handla lite grejer inför nyår (TAGGATAGGATAGGA) hehe vet inte vad jag ska skriva... Såå ha de så bra! /victoria som älskar sin världens bästa bästis mer än vad det finns stjärnor på himmlen!
SNYGGOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

Diary.

Hej fina ni! Tack för era tips, fortsätt kommentera! :)
Jag är verkligen så himla seg i hela kroppen haha. Men nu är det bara tre dagar kvar till lov! Ska bli så otroligt skönt!! Idag drog jag och Jessica ner på stan efter skolan och kikade på skor. Vi träffade härliga Jesper och Isac, nice! Imorgon har jag sista provet för den här terminen. Gött. Har väl inte pluggat nånting...än. Som vanligt. Jaja. Sedan ska jag till tisken och ta första gardasil-sprutan. Usch... Hoppas det går bra! Sedan ska jag träffa min fina Victoria. Vi ska till Kupolen. Nej, nu måste jag plugga..sen sova. Ni kanske märker hur trött jag är, skriver jätte tråkigt. Puss och godnatt.

Bjuder på en bild på mig och Isac från i somras eller nåt sånt

Back to the basics.





Jeans - Gina / Tröja - Gina / Skjorta - Secondhand / Klocka - Secondhand

Fick en kommentar om hur lång jag är. Jag är exakt 169 cm!

-

Mina kära vänner har varit på mig idag om vad jag ska blogga om! Mer "vad jag gör på dagarna" och "listor vore också kul" sa de. Så jag skulle vilja veta vad tycker du att jag ska blogga mer om? Håller du med Jessica och Maja eller vad skulle du vilja läsa om? Vill ha många tips nu, så skriv en liten kommentar är ni gulliga!! Anonym eller inte -spelar ingen roll! Vore bara kul att höra! :)

Strawberries taste how lips do.

Tröja - Secondhand / Strumpbyxor - Åhléns / Muppmössa - Indiska / Kängor - Secondhand

Som ni ser har jag blivit fruktansvärk förälskad i min gamla svarta muppmössa som jag hittade häromdagen. Har ju en mörkgrön också men den här går att matcha lättare. Älskar den.
Är så stört trött. Skulle kunna spy känns det som. Därför kör vi några jul-kalenderavsnitt som jag missat sedan blir det faktiskt natti natti för mig. Gud så skönt!
Som ni kanske märkt har jag lyckats ta bort mitt arkiv också? Får försöka fixa det så fort ssom möjligt..

Kärlek.

Den här söta boken låg på mitt skrivbord när jag kom hem idag! Hur gullig? Står massa fina citat i den som jag kommer skriva ut här på bloggen så småning om. Kärlek är verkligen något helt fantastiskt.

Christmas tree.


Det börjar närma sig jul nu! Gud så mysigt!!! Ni har väl inte glömt min jul-playlist förresten? Klicka på bilden för att komma till den!



Sätter punkt. Vänder blad. Och går vidare.

-

But he's not you.






Skjorta - Morfars / Jeans - Secondhand / Skärp - Secondhand / Halsband - Secondhand / Muppmössa - Indiska / Skor - Converse

Väldigt udda bilder, men kände för att vara lite random. Detta är alltså gårdagens outfit! Dagens kommer upp lite senare.

Jag behöver dig, mer än vad jag vill ha dig. Och jag vill ha dig för gamla tiders skull. Du betydde inte allt, men det blåste aldrig kallt.





Kände att jag var på Håkan-humör idag så bjuder på en favorit!
Nu ska jag ta och titta på några julkalender-avsnitt som jag missat, käka lussebullar och mysa med vovven min. Skönt att ha honom hemma igen! Han har nämligen varit hos mormor&morfar i två dagar. Imorgon bitti ska jag på Saras luciatåg. Ser fram emot att träffa min lilla ängel. Allra duktigaste och modigaste lillasyster. Vi hörs imorgon, god natt!

Btw, sen jag länkade min blogg på facebook har jag fått 518 frågor om VART JAG KÖPT MINA SECONDHAND FYND i några inlägg ner. De är alltså köpta på Röda Korset i Borlänge! Rekomenderar det verkligen.

Lucia by Brits.



Triad - Tänd ett ljus






Photos by Matilda.

Photos from Aminas blog.

Här har ni de bästa bilderna från våran lucia! Vart inte så många bilder, utan mest filmer men dom vågar jag inte lägga ut haha. Tror inte de andra vill det heller. Det gick i alla fall väldigt bra tycker jag! Riktigt fint. Olivias hår började dock brinna (haha...förlåt). Men det gick bra som tur var!!

How to do a waterfall braid.


Här kommer en video om hur man gör en waterfall fläta! Hon förklarar faktiskt väldigt bra, så det är värt att kolla!

One night of magic rush it starts with a simple touch.

Photo by Matilda. Därför det är en så brutalt dålig bild.

Kommer ni ihåg de där mobilväskorna från h&m jag pratade om förut? Har letat som en tok efter de, men inte hittat dom. Så ser man att syster kommer hem med dom idag. Skit också.. Hoppas jag får låna dom hihi.

Waterfall fläta.




I fly like paper, get high like planes.


I am adding five more colours but this blistering headache makes me wanna quit.

50:-
Lite udda, sådär! Riktigt nice.

15:-
Snygg och enkel. Älskar att det är gulddetaljer.

15:-
Man kan väl aldrig få för många väskor?


20:-
Äntligen har jag hittat en stor väska!!

10:-
P-e-r-f-e-k-t-a. Har letat sjukt länge efter ett par såna här!


40:-
himla snygg. Tror detta får bli min julaftonsklänning också!


160:-
Mockajacka med fluff! Alltså behöver jag ens säga hur mycket jag älskar den?!

Och allt jag gjorde var att säga förlåt, men det var det fegaste jag kunde göra.

Jeans - Gina / Linne - BikBok / Transparent skjorta - Mormors / Skärp - Marres (min praoledare) / Halsband - Gina

Mange bjuder.

LOVE IT.

Life's all about moments.



Hej!
Har haft fullt upp idag så har inte hunnit blogga. Kom hem vid 18:00 pga luciaträning till 17:00 sedan stan med Jessica en sväng! Men nu är jag äntligen klar med allt som skulle fixas till imorgon. Kommer blir så himla fint!! Är dock inte lika taggad på att gå upp 05:30 för att vara i skolan 07:30. But I have no choice! Ser fram emot morgondagen! Har flera roliga saker på schemat:
  • Lucia!
  • Pepparkakor, lussebullar och julmust/varm choklad!
  • Massage på idrotten (av William!! Han är så fruktansvärt bra på massage...åh gud så skönt!)
  • Nyckeln till frihet (filmen) på svenskan!
  • Barnhemmet (filmen) & godis på spanskan!
  • +++att jag hämtade ut mina linser idag så jag kan ha på mig dom imorgon! Shit vad jag längtat!! Kommer bli så himla skönt att inte behöva göra min lilla "tix-rörelse" när brillorna åker ner lite. Haha det är verkligen så brutalt fult.
Jo, har i alla fall fotat otroligt mycket idag. Hinner tyvärr inte lägga upp det nu, för behöver all sömn jag kan få. Så allt kommer upp imorgon! Outfit, shopping och hårvideo låter väl bra eller hur? :) Puss och godnatt söta ni.

Because it makes you happy.


I have yet to meet another who burns bright as you, I'm not looking for any other, I only want you.










You don't need to save me, you've broke my fears.

Hej igen hörrni!
Förlåt för min lilla bloggpaus, fick lov att satsa lite på skolan. Gud vad jag pluggat den här veckan!!! Är så himla stolt över mig själv haha. Kom på att jag gjort 7 prov och 2 inlämningar den här veckan! Rätt så grymt, eller vad säger ni?
I fredags kom min b-vän Rinor hit och kollade på Idolfinalen med mig! Amanda♥♥♥♥ Sen gjorde vi en kladdkaka som blev skit äcklig också. Blev typ as ledsen..haha. Det är ju jag som ska vara kladdkake-kungen liksom. Lyckades till och med göra en perfekt kladdkaka hemma hos Victoria när det blev strömavbrott 2 gånger och vi fick lov att gå ut och byta proppar haha. Okej nu känner jag att jag babblar lite.
Igår var jag och Jessica varit på Röda Korset i Borlänge och sen på Kupolen med Erik och Rinor. Herrejösses vilka fynd jag hittade på Röda Korset!!! Helt stört! Var i alla fall verkligen världens bästa dag med bästaste och knäppaste bästisen. Tror det bara är vi som kan skratta så mycket alltså. Sen på kvällen kikade jag och Rinor på film här hemma. Har vaknat 518 gånger inatt pga den jävla mensvärken. Det är ju helt jävla stört att man ska få gå och ha så här ont varenda månad?!?? Alltså på riktigt det känns verkligen som att man ska dö. Fy fan. Nu ska jag ta och sätta på en film, sedan blir det lite lucialåts-övning. På tisdag smäller det ju! Kommer blir så himla fint!! Jag och Maja ska sjunga Tänd ett ljus med dom-dom-dom-dom-dom-dom-dom-dom-dom-dom-dom och allt! Fantastiskt! Och några tjejer ska sjunga En stjärna lyser så klar trestämmigt! Super fint! Sen är det massa mer som ska sjunga solo och så där. Tror det kommer bli jätte fint i alla fall :) Ikväll blir det dansuppvisning också, jag ska agera som fotograf ;) Så det kommer nog upp massa fina bilder sedan!
Nu är det här inlägget ALLDELES för långt. Talk to you later :)

A wonderful friend.

Fick världens längsta meddelande på facebook också ser man att det är underbaraste Maja som har skrivit ALLT man ska kunna på no-provet men mycket enklare så att JAG ska kunna fatta. HELA jäkla provet! Hon har liksom suttit och skrivit allt SJÄLV och förenklat allt bara för MIN skull! Utan att jag ens bett om det! Hur underbar vän har inte man då?! Började på riktigt gråta när jag såg det här! Världens finaste bästa vän!!! Åh du räddar mitt liv!!!! Det kanske inte ser mycket ut eftersom att jag gjort det mesta suddigt (så att inte killarna i klassen ska kunna fuska) men det ÄR RIKTIGT MYCKET! Tack gånger tusen bästa du!!! Vet inte hur jag ska kunna tacka dig!

This has gotta be the good life. I have this feeling that you can't fight.

Fan vad jag älskar mitt liv just nu!
Därför ska jag vara snälla mot er och slänga upp en outfit senare. Men först: joggingtur med mamma!

Träffade väl Laserturken på JC.


Men moget...Kolla.


Finner inga ord....


Mobilepurses.

H&M, 29:50:-

Otroligt snygg förvaring för människans bästa vän (mobilen alltså, nej det får inte plats en hund där i). Tror jag ska haffa allihop! Gud så snygga!

You took me in and gave me something to believe in.

Filmen var så mycket bättre än de andra! Satt mestadels och blundade eller skrek haha hatar skräckfilmer. Det finns det ju mycket värre filmer, men ja. Den var bra!
Åkte ju upp till Frida sedan där det blev mycket skratt med bästaaa. Vi somnade vid 2 när vi "bara skulle ta en liten powernap"...ja juste... Bra kväll/natt i alla fall :)
Har varit hemma sedan 12. Vi har tagit bilder till den årliga almanackan..Weho. Man ser alltid ut som ett fakko men jaja. Släkten blir ju glad i alla fall. Ska slå på en film nu med min pepparkaksburk som sällskap. Hörs senare!

Paranormal Activity 3

Nu sitter jag och skriker till Paranormal Activity 3 med Rinor, min snygga barndomsvän sedan förskolan. Fy fan.

Historien upprepar sig och slutar alltid likadant.

Nu drar jag upp till Frida, iförd min nya skinnjacka och lockar! Det blir bus med mina tjejer!! Grymt! Sedan ska jag på bio klockan nio också... Vilken film och med vem får ni veta senare (tidsinställt)! Så håll utkik :) Drar upp till Frida efter filmen igen, så ska försöka blogga lite då ;)

RSS 2.0