I'll do whatever you say to me in the dark.

Klänning - Secondhand (Matildas) / Väst - Vero Moda
 
Hej på er mina fina!
Ber så HEMSKT MYCKET om ursäkt för kvalitén på bilderna!! Vet verkligen inte vad som hände.. Får försöka ta om dom nästa gång jag är i Vansbro, så ni kan få se hela outfiten.
Har haft en helt underbar vecka! Fy fan vad fett det är att börja gymnasiet! Linjen är grym (estet musik blev det för mig), klassen är bäst, skolan är skit mysig, folket är as härligt och lärarna är supertrevliga!! Så jädra fett verkligen!!!!
Min helg har varit sjukt grym den med! Fredag - släktkalas hos världens bästa vän Jessica med galet god mat! Lördag - en helt galen kväll/natt i Björbo och Dala-Floda, sjukt nice! Söndag - kalas hos pappa för våran lilla kämpe Sara. Måste bara säga att jag blir så himla himla glad när jag tänker på att hon faktiskt fyller 6 år nu. Det var nära att hon inte ens blev 5 pga cancern, ni vet. Men hon kämpade på våran lilltjej och hon klarade sig! Ni anar inte hur glad jag är för det! 

++▲▲

Jag kom på att jag har shopping för 2-3 månader att visa er. Skulle ju absolut kunna visa er alltihop, men det rör sig om väldigt stora mänger haha... Så därför tänker jag bara visar er dom där fynden som har det där lilla extra nu framöver! Börjar med dom här två riktigt coola tröjorna jag köpte igår på Erikshjälpen för 55 kronor styck! Exakt likadana fast en svart och en vit! As balla!

I drove for miles just to find you and find myself.

Jacka - Secondhand / Klänning - Secondhand / Skor - DinSko / Klocka - Secondhand

Dreams are necessary to life.

Bikinis, 30 kr överdel, 10 kr underdel - H&Ms rea / Nagellack, 10 kr - Hemköp / Läppstift, 10 kr - Hemköp
 
När jag och Jessica var på stan för någon vecka sedan fick dessa bikinisar följa med mig hem! Den till vänster har använts flitigt under resan. Helt underbar! Appropå resan så var vi till finaste, bästa Smögen i några dagar och goaste Göteborg i några dagar. Så mysigt! 
 
Sedan vill tacka er som har skrivit till mig på facebook, kommenterat, smsat och fortsatt läsa min blogg! Ni är verkligen urgulliga! Och när jag nu återhämtat mig och börjat blogga igen så har jag fått jag fin respons. Så himla fina ni är! Ni är guld värda allihop! Stort TACK. 

Don't let me fall, 'cause if you fall hard, I fall harder.


Take it all away.

Titta på hela videon.
 
Hej.
Vet inte vad jag kan säga - utan att säga för mycket. Jag mår inte bra just nu. Sömnlösa nätter, tankar som snurrar runt i mitt huvud dygnet runt och alla dessa mardrömmar äter upp mig inifrån. Jag försöker att vara stark, att leva vidare, jag försöker verkligen. Men det är svårt. Jag önskar verkligen att ingen av er någonsin får uppleva något sånt här hemskt.
Nu ska i alla fall jag och familjen åka iväg till lite finare väder. Vi stannar inom Sveriges gränser men förhoppningsvis kommer vi ändå kunna få uppleva den där värmen som jag längtat efter så länge. Ska bli skönt att få komma ut lite efter att ha isolerat mig ett tag. Ska verkligen försöka få tillbaka mitt liv igen. För just nu är hela jag helt trasig.
Vi hörs när vi hörs, ta hand om er.

RSS 2.0