She was flower bound, one of a kind.

Tröja - Märket Stockholm / Kjol - Second hand / Blomma - H&M
 
Hej hjärtegull!
Precis innan vi åkte till Gotland vann jag min första auktion på tradera!!! Tjoho! Så den här fina tröjan på bilderna ovan låg och väntade på mig när vi kom hem. Så himla himla fin. Drömsk på nå vis. Livet är också rätt drömskt just nu. Har haft så himla många fina kvällar irad, i typ en månad och känner bara att så här borde livet alltid vara. Åker runt om i Sverige och är nästan aldrig hemma, vilket är typ det bästa ever. Så himla skönt att komma bort från Falun ändå. Just nu befinner jag mig i Björbo och ska snart till Kupolen med två lyckopiller.
Puss, hoppas att ni mår bra!
 
Ps. Det är många som har tjatat om bilder från Gotland, och jag lovar det kommer! Kommer att lägga upp lite i taget. Men man måste passa på att leva lite också, så det kanske inte går supersnabbt. Men jag lovar, det kommer. Ska inte vara lika seg som med balbilderna, jag lovar, haha.

Sommardagar.

Hej lovers!
Nu är jag hemma igen efter några helt underbara dagar på Gotland och i Stockholm! Men jag drar snart igen. Redan imorgon vid halv tio faktiskt då jag och Matilda tar tåget ner till Småland och farmor! Blev en väldigt spontan resa, men det är ju oftast de som är bäst!
 
Idag var jag i alla fall ner på stan och fick äntligen träffa min babe!!!!!!!! Man märker verkligen hur himla mycket man tycker om sina bästa vänner när man är borta. Höll i alla fall henne och Maria sällskap i deras stånd vid Geislerska parken där de står och säljer sinnessjukt god lemonad för endast tio kronor!!!!! Spring dit och köp! Fett värt, lovar!
 
Fick även den här med mig hem av bästa bästa vännen!! Så himla fin och innehållet är ju helt... mmmm.
 
Drog hem och packade upp från Gotland och Stockholm och började packade lite för Småland. Sedan tog jag cykeln till Jessica och vi åkte och köpte allt vi var sugna på. Chips, cheez ballz och glass med kolasås och minimarsmallows. Gött. 
Pratade och skrattade väl med henne i några timmar och nu ska jag packa klart sedan sova, bums. Puss och godnatt! <3

They can't hurt you now, because the night belongs to lovers.

Klänning - H&M / Keps - Secondhand / Skor - Din Sko / Ryggsäck - Secondhand
 
Bjuder på världens bästa dänga, som får mig att tänka på de första veckorna i gymnasiet.
 
Hann tyvärr inte få till några snyggare outfitbilder för om någon timme drar vi TILL GOTLAND. Åh så himla härligt!!! Vi ska bo där i en stuga i en vecka, sedan spenderar vi några dagar i Stockholm. Är så jädra supertaggad. Ska försöka att blogga där, men lovar inget. Annars får ni ju världens bildbomb med fina bilder i fina miljöer när jag kommer hem igen!
Hoppas att ni har ett fint lov och att allt är sådär sommarpirrigt och underbart. Puss!
 

My my such a sweet thing, I wanna do everything, what a beautiful feeling.

Tänkte berätta lite om Vansbrosimningshelgen. Så här kommer en massa mobilbilder.
 
På fredagen vinkade jag hej då till världens finaste mormor och morfar (och familjen) som skulle på 80-års kalas i Borlänge. Så jag spenderade hela dagen själv i deras hus. 
 
Hade hemmaspa och färgade håret! Så himla skönt. Älskar verkligen när det är nyfärgat!
 
På kvällen gick jag en promenad med Albin runt Elljusspåret. Det var helt magiskt väder. Så himla himla fint.
Kvällen avslutades med en liten utgång.
 
Lördag. Började dagen med pannkaksfrukost.
 
Några timmar senare gick jag och fikade med Matilda, Felicia och bästa farfar. Efteråt gick vi hem till honom och Iréne och pratade i flera timmar om sådant som som jag och min syster fått utstå i flera år. Sådant som förstört oss för resten av livet.
Så skönt ändå att veta att de också lidit för vår skull och att de alltid kommer att stå vid vår sida.
Någon dag ska jag berätta allt för er också kära läsare, det lovar jag.
 
När jag rivit upp flera gamla sår och fyllt igen hålen med tonvis av kärlek gick jag hem till mormor och morfar igen och fixade mig.
 
Så mötte jag upp den här snyggingen. Fina barndomsvännen Lovisa. Vi köpte pizza, satte oss i en park, pratade om allt möjligt och njöt av solen. <3
 
Vi plockade årets första smultronstrå.
 
Och gjorde smultrondrinkar.
 
Och rosenbladsdrinkar.
 
Sedan mötte vi upp fler folk och drog till den bästa festen ever.
Det är två killar här i Vansbro som har köpt en stort jävla kapell som de styr sjuka fester i. Inne i kapellet var det massa discolampor och mysiga soffor utspridda här och där.
Ute på gården fanns det en pool, killar i mankini stod och stekte kålbullar och grillade korv som man fick köpa för en billig peng, soffor var utplacerade, och där satt folk och sjöng, spelade gitarr och bongotrummor. Och det finaste av allt var såklart alla ljusslingor som hängde i träden. Så himla mysigt verkligen. Det är ju så himla kul för att alla är ju verkligen här den här helgen när det är Vansbrosimning.
 
Så där dansade, skrattade, pratade och levde vi under bar himmel tills det blev ljust ute igen. Då gick jag med hem till han som fick mig att känna så här.
 

Late disco.

Jeans - Levi's / Instoppad klänning - H&M / Hatt - Indiska / Strumpor - H&M / Skor - Second hand
 

Har massa outfits som jag inte orkat lägga upp, så ska börja beta av de nu tänkte jag!
 
Idag har jag hållt igång hela dagen. Hade en simskolegrupp imorse, sedan tillbringade jag några timmar på stan med fina bästa Victoria och sedan åkte jag upp till Lugnet igen för ytterligare två simskolegrupper. Så nu är jag helt slut i hela kroppen. Brukar sova mellan mina grupper, så fattar inte ens hur jag orkar vara vaken nu.
Ska göra mig en kopp te sedan ska jag lägga mig på en gång. Puss och kram, och godnatt mina fina.

Hej då.

Jag har flera gånger under det här året fått kommentarer om både skolavslutningsbilder och balbilder från nian. Så här kommer några skolavslutningsbilder.
 
För ett år sedan slutade jag grundskolan. Jag sa hej då till min högstadieskola, som både liknade och kändes som ett fängelse. Jag hade växt otroligt mycket under de tre åren jag spenderat på denna skola. I sjuan gick jag i en klass med personer som inte alls liknade mig, så i åttan bytte jag klass och det är nog bland de bästa beslut jag tagit. Åttan var ett otroligt år. Jag umgicks med personer som fick mig att växa och bli den jag ville vara. Men nian dök snabbt upp bakom hörnet och jag kastades mellan skoluppgifter jag halktat efter med, rehabelitering av en cancersjuk syster och mitt krossade hjärta. Dagen jag gick ut nian grät jag inte en enda tår - för jag visste att nu var jag äntligen fri. Jag var redo att äntligen få börja leva, för nu kunde det bara bli bättre.
 
 
Ett år senare går jag igenom korridorer som ekar tomt med tusen tårar rinnandes ner för mina kinder och tusen vattendroppar som slår mot asfalten utanför trygga väggar. I dessa korridorer har jag tillbringat mitt senaste år. I en skola som gett mig så jävla mycket glädje och sådan otrolig trygghet. Där man får vara den man vill vara, där folk hejar på varandra och där man är ett vi.
Jag skulle kunna skriva en lång text om hur lurad och besviken jag känner mig. Besviken för att vi, mot vår vilja, blir förflyttade till en annan skola, för att våra lärare tas ifrån oss och för att våra röster hela tiden tycks vara de som prioriteras minst. Om och om igen.
Men vad tjänar det till? Det är som det är. Jag blir bara mer ledsen ju mer jag tänker på det. Även fast det känns i hjärtat varje gång jag tänker på var jag kommer spendera mina två sista gymnasieår, finns det inget annat jag kan göra än att försöka se det positivt. Fast det verkligen är skitjobbigt och jag helst av allt vill bara skrika och vara förbannad. För varje gång man tänker att "men okej, det blir ändå bra till slut" så blir man huggen i ryggen och ännu en gång sårad. Jag vet inte vad jag ska tro längre, för det känns så svårt att tro på någonting som hela tiden sviker en.
Men, jag hoppas verkligen, att det här faktiskt blir bra till slut. 

RSS 2.0