I'm just a teenage dirtbag baby, like you.

Tröja - Secondhand / Byxor - Secondhand / Skor - Secondhand / Mössa - BikBok
 
God morgon fina ni!
Just nu sitter jag på bussen från Vansbro på väg till Falun och skolan. Hade inget annat för mig igår så jag tog bussen till mormor och morfar för att få lite energi (och för att jag behövde hjälp att sy om en klänning som jag ska ha ikväll haha). Ikväll blir det festligheter med alla goa musikare och nästa helg med hela estet. As fett! Ska försöka att hålla uppe uppdateringen och lägga ut lite bortglömda bilder. Det är så himla svårt verkligen, det kommer alltid något emellan.. Ni får ha överseende helt enkelt, puss.

Can you lie next to her and give her your heart, as well as your body, and can you lie next to her and confess your love.


Blus - Secondhand / Byxor - Secondhand / Skärp - Secondhand / Skor - Secondhand / Kappa - Secondhand
Har köpt alldeles för många kappor den här vintern, men kunde ju inte motstå den här vita när den bara kostade 10 kronor på Röda Korset här i Falun. Snacka om fett!
 
Min bortglömda lover Håkan Hellström går på repeat i mina lurar. Han kan verkligen sätta ord på känslor den mannen. Trots att man lyssnat på en låt flera tusen gånger så dyker det alltid upp någon ny mening som man känner igen sig så där himla mycket i. Varje gång verkligen. Åh bästa Håkan.

///I/LIKE///U/

Jag har nog aldrig riktigt kommit över honom. Det är därför jag förlåtit honom så många gånger. Därför jag fallit tillbaka och låtit mig såras igen. Det har inte gjort någonting, för det har alltid varit han som haft mitt hjärta. Det har alltid varit minnena, orden, känslorna, tankarna, skratten, dofterna och beröringarna med honom som varit dom starkaste, dom bästa. Dom som betytt mest.
 
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig. Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det.
Mitt hjärta är ditt att förstöra.

I need you to need me.

 
Kappa - Secondhand / Skor - Secondhand / Mössa - BikBok
 
Så här gick jag klädd i måndags. Lyssnade på en playlist jag döpt till "arg", åt det allra godaste godiset ur min starwarsburk, blev kallad häxa och invandrare av en gubbe pga min kappa tror jag, träffade min gamla mellanstadielärare - världens bästa Gert och jobbade med mina goa simskolebarn.

I don't need no one to hold my hand, but there were times when I sure did.

Linne - Secondhand / Kjol - Secondhand / Skor - Secondhand
 

Nu har det varit tyst här ett tag, ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Var ju som sagt sjuk veckan innan lovet. Det visade sig att det var influensan som kom och hälsade på mig.. På lovet åkte vi till mormor och morfar och tyvärr glömde jag min kameraladdare hemma. Därför vart det ingen bloggning. Sedan har jag inte hunnit med heller! Har verkligen gjort någonting hela tiden, varje dag. Roadtrips till Avesta, fester, myskvällar med min gamla bästis David, världens bästa födelsedag som firades med den allra allra finaste bästa vännen Jessica och honom, heldagar med secondhandshopping och massa skratt. Ett helt perfekt lov verkligen. Ska försöka att komma igång igen med bloggningen, men ligger efter väldigt mycket i skolan, så måste försöka komma ikapp det nu. 
 
Kanske inte borde skriva ut det här på bloggen, men det känns ändå skönt att vara öppen om allting. Den här veckan har varit riktigt jobbig verkligen. Det pågår en känslostorm inom mig, och jag vet inte hur jag ska hantera det. Så jag röker och gråter och spyr. Tur att det finns människor som håller om en när man skakar, torkar ens tårar och får upp en igen när benen sviker. Corinne, du är bäst.

RSS 2.0