Gettin' high like empire state building.

Hej gofisar!!
Vilken kväll/natt igår alltså. Riktigt goa människor och så dära! Bra kväll!! Vi åkte som sagt till våran kära vän Rickard som bor i Rättvik. Käkade pizzaaa med hela gänget vilket berstår av Rickards otroligt chilliga kompisar. Fixade oss inför 16+ och förfestade hos R. Dansade skiten ur oss med riktigt nice folk på 16+ där även R och all his mates jobbade. När vi kom hem till R igen somnade Victoria och jag satt på hans köksgolv och käkade chips och väntade på att han skulle komma hem. När han väl gjorde det satt vi kvar på köksgolvet, käkade glass och pratade om livet. Cozy.
Idag har jag och Victoria besökt Ica för frukostinhandling, kikat på Katten i hatten, käkat pizza med hela gänget igen och fått skjuts hem till Falun av Rickard.
Nu ska jag sätta igång med den gigantiska plugghögen och typ gå och dö. Funderar på att åka till Vansbro ikväll på Jockes födelsedagsfest! Men Matilda lockar med myskväll och lite fotning. Fotning skulle inte sitta fel alltså, men jag kanske hinner med båda. Får se hur det blir med allt!

But she never could get drunk enough to get him off her mind.


Hej finisar!
Älskade fredag igen Ikväll bär det iväg på roligheter med bästa Victoria. Fan vad kul vi ska ha det!!!! Jag är taggad som tusan!! Nej nu lär jag skynda mig så vi hinner med bussen till Rickard haha. Vi hörs imorgon, ha en nice fredagkväll!

'Cause this is the end of the rainbow, where no one can be too sad.

image description
image description
image description
Lite bilder från gårdagen.

Hej godingar!
Igår drog jag till världens bästa mormor & morfar bara så där. Blev lite Erikshjälpen och massa onyttigheter. Det är helt sjukt vad jag älskar det stället. Jag känner mig så himla fri och oövervinnerlig när jag är där. Direkt när jag klev av bussen, såg Erikshjälpen och kände solen mot ansiktet började jag le. Finns ingen känsla som kan jämföras med den jag känner när jag är där. Lycka räcker inte till. Imorse gick jag upp halv sex för att hinna med bussen, så jag är lite trött nu. Fick förövrigt världens panik nyss när jag trodde att min balklänning var slut. Tror seriöst mitt hjärta hoppade över ett hjärtslag eller två och jag var nära att bryta ihop. Vilken jädra lättnad när jag hittade den igen, herregud. Nu ska jag ta och banka in lite svenska-ord. Puss

So many adventures couldn't happen today, so many songs we forgot to play, so many dreams swinging out of the blue, we let them come true.





Idag bestämde vi oss för att gå hem så vi kunde sitta på våran bänk i några timmar. Den bänken är bra den. Gillar den mucho. Sedan blev det glasskäkande på Wayne's och ceasarsallad på Piacetto. Mysig dag med min fina helt enkelt. Nu ska jag kika på Blue Valentine. Hoppas att den är så bra som alla säger att den är!

I am a highwayman, on the road again.







Skjorta - Morfars gamla / Strumpbyxor - Åhléns / Halsband - Secondhand / Brillor - Mammas gamla / Skor - H&M

Q&A: Gifs'.

"Gör du dina giffar på någon sida på nätet? I så fall vilken? Hittar ingen sida som gör att bilderna blir så stora som dina... Jättefin blogg förresten och skitsnygg är du!"

Tack så jätte mycket gulliga du!! Vad glad jag blir! Jag använder mig av ett riktigt bra program som heter photoscape. Det kan du ladda ner helt gratis här.

När du öppnar det kommer det att se ut så här. Då klickar du på "AniGif" som jag ringat in.

Då ser det ut så här. Du har alla dina bilder till vänster sida som du drar till mitten. För att ändra storlek på gifen drar du i den där lilla rektangeln som är inringad i rött. Sedan kan du ändra tid, ordning och sånt också. Men det är bara att testa sig fram! Hoppas att du blev nöjd med svaret! Kram på dig.

I think I found it.

Jag tror jag hittat den.. Eller vad säger ni? Tänker mig denna till balen, sedan någon riktigt somrig med blommor till skolavslutningen. Jag har världens beslutsångest så lämna gärna en kommentar godingar!

Starting from zero, got nothing to lose.

Toppen att man missar bussen hem till Falun så man är fast i Borlänge... Men får sova hos goaste Adam så det ordnade sig. Nu ska vi kika på film tror jag :) Godnatt på er finisar!


Lookin' for fun and feelin' groovy.

Dom här två är verkligen genier. Denna låt+detta väder=perfekt kombo.

The Tallest Man On Earth - The Dreamer.



Hej på er!
Underbart väder vi har! Man blir ju helt pirrig i hela kroppen!! Som sagt, intagningsprov idag. Var nyss på teoriprovet och det gick finfint. Nu återstår bara mina ensamma 15 minuter då jag ska sjunga/spela låten ovan. Himla bra låt det! Suger att jag inte är frisk, men jag får helt enkelt göra mitt bästa även fast jag låter som en kråka. Det ska nog gå bra ändå! Hejs på ett tag.

I was a dancer all along.

Alldeles nyss slog mig världens bästa tanke. Jag fattar verkligen inte att jag tänkt på det förrän nu.
Den här helgen är det intagningsprov för estet och jag har gått och funderat hela dagen på om jag kanske inte ska gå dans eller musik istället för sam media. Dessutom har jag gått och tänkt på vilket folk jag kommer träffa varje dag på Kristine och vad jag ska göra för att träffa fler folk, eftersom att det kommer gå betydligt mindre folk där än på t.ex Lugnet. En annan sak jag också gått och tänkt på ett tag nu är att jag verkligen måste börja träna och stärka min kropp. Bara man petar på mig får jag ont och om nån slår mig lite hårdare än det var tänkt så kan jag t.om få ett blåmärke. Pinsamt men sant.
Men nu hörrni, har jag kommit fram till lösningen på alla mina problem. Jag ska börja dansa igen!
Nu får jag dock vänta till i höst. Men jag riktigt sprutar av glädje nu!!! Oj oj OJ vad jag saknat dansen inser jag nu. Jag fattar inte hur jag kunde släppa taget om något som är en sådan stor del av MIG. Jag började på dans redan när jag var 4 år men slutade i 5an när jag började på musikal (=dans, sång, teater) som jag gick på i 2 år. Sedan hade jag ett uppehåll på 1,5 år tills jag började i 8an igen. Dock gjorde jag misstaget att välja Disco(?), vilket inte alls är jag, så jag blev sjukt opeppad och kände bara nej. Men nu är jag taggad till tusen och jag längtar verkligen tills jag får sätta min fot på Dansa! i Falun igen!!! För att ni ska förstå vad jag menar får ni en liten film med några danser från förra terminen. Njut!

1. Modern 2. Commerical 3. Street

Dessutom får jag chansen att träffa mina fina och bästaste Anna och Maja. Hade tyvärr ingen video med Maja, men Anna ser ni på den sista dansen. Svart skinnjacka och gröna byxor har hon på sig. Jag tror att ni kommer se rätt snabbt vem som är hon för hon är brutalt jävla bra. Seriöst, varenda gång jag ser den dansen blir jag så himla stolt över henne!! Jag ryser ända in i benmärgen och jag får nästan tårar i ögonen! Jävlar vad bra du är vännen!

Let's set the world on fire 'cause we can burn brighter than the sun.

Saknar kvällar som denna. Detta var en riktigt bra kväll. Haha alltså bilden längst ner till höger av dom små. Haha vilken min.

Förövrigt så är jag superdupermega sjuk. Inte så jätte roligt när man hade grymma planer för den här helgen. Riktigt fet tumme ner för förkylning.

The hunger games.



Herrejösses i min själ vilken film! Satt och rös hela filmen igenom. Dock fanns det vissa nackdelar. För det första måste man ha läst böckerna för att kunna förstå på samma sätt. Så om ni ska se filmen, vänta och läs boken först. Hela filmen kommer att bli mycket bättre då, det lovar jag er. Sedan tyckte jag att den var väldigt seg i början till skillnad från slutet då allt gick superduper fort. Så om de hade kortat ner början och gått in mer på slutet så hade det varit perfekt. Men skådespelarna var helt fantastiska! Riktigt riktigt bra!! Cinna och Peeta var väl favoriterna. Jädrar vad Peeta var snygg!! Sedan var den sjukt bra gjord, miljöerna var RIKTIGT bra.
Såklart så tycker jag att boken var bättre än filmen, men så är det ju alltid. Ändå känner jag att jag lätt skulle kunna gå och se den igen ikväll!! Men kort och gott är det en riktgt bra och sevärd film i alla fall.

1 2 3 4 5

Everything went upside down in a second and I couldn’t go back to sleep.



Hej på er fina ni!
Hoppas att ni mår bra och att ni är friska. Det är allt annat än vad man kan säga om mig. Jag har åkt på en riktig dunderförkylning, och det är inte roligt kan jag säga er! Speciellt inte när man hade nationellt prov (experiment i biologi) idag och det dessutom är smygpremier av Hungerspelen(!!!) ikväll! Så jag ska försöka sova nu så mycket som jag kan, dricka varmt, peppra med ipren och krya på mig tills ikväll. Jag är så jävla taggad fast ändå inte om ni fattar. Har sett fram emot den här dagen i ett halvår, men kroppen vill inte riktigt samarbeta. Nej, nu ska jag slå på en film att somna till så jag är någorlunda pigg tills ikväll. Ha det bra godingar!

Perfektion.

Romwe | $12.50

Min kärlek för runda brillor har inte svalnat den heller. Åh snacka om att dom här är PERFEKTA.

I don't wanna break your heart I just want a brand new start.



Fick med mig denna goding från Myrorna för endast 15 spänn. Den kommer bli så jädra snygg framför min guldspegel som jag ska hämta hos mormor på fredag. Underbart!
Hittade också min absoluta drömjacka där idag. Okej, jag vet. Jag är verkligen jack-beroende. Kom upp till 12 stycken sist jag räknade. Men den här måste jag verkligen ha!!! Dock känns det lite smått ovärt att den kostade 450:-. Trist när det är secondhand liksom. Hatar Myrorna och deras priser. Annat är det på Erikshjälpen där man hittar en jacka för 60 spänn heheee 

Lovey dovey, lovey dovey, lovey dovey all the time.

Det börjar bli dags att plocka fram hattarna nu! I alla fall slok-hatten ska jag leta fram fort som attan. Den är perfekt att bara dra på när håret inte vill sammarbeta. Åh mums!!!! Tänk om man vore så där brun som på den stora bilden förövrigt. Det vore nåt det. Och att gå klädd i endast shorts och linne, men ändå svettas floder! Oh my, vad jag längtar!!! Kanske inte efter att få svettattacker, men ni fattar!

I speak of the pompetous of love.

Dom här tre kommer föralltid att vara mina absoluta favoritlåtar. Dom är pepprade med sommar, kärlek, minnen och massa glädje. Helt sjukt att jag hatade The Joker hur mycket som helst när jag först hörde den, men tvingade mig till att tycka den var bra pga att nästan alla tjejer i min klass gick runt och sjöng på den hela tiden veckorna innan skolavslutningen, haha. Så kände mig lite outsiders när jag inte kunde den. Speciellt Jessica är helt into stoner-musik, så jag har henne att tacka för att jag började lyssna på denna underbara musikstil. Tack babe, haha.

Having troubles with telling you how I feel but I can dance, dance and dance. So when I trip on my feet, look at the beat.





Skjorta - Åhléns / Linne - BikBok / Shorts - Homemaid / Skärp - Mormors gamla / Brillor - Secondhand / Skor - H&M

Ursäkta för kvalitén på de tre första bilderna och för den irriterande lappen på skjortan, haha.

Like a cinderella.



Visst är dom så fina att man bara vill ha allihop? Det är som i en romantisk dröm, hihi. Det bästa av allt är att alla går under femhundringen! Dunderbra ju, fynd fynd. Jag är nog mest sugen på den första och den tredje om man tar bort kragen. Dock gör bilden den verkligen ingen rättvisa! Den såg ju förjävlig ut. Får fixa bättre bilder sen, så ni får se, för den är verkligen underbar. Nu gäller det bara att bestämma sig, sen fortsätter letandet för balklänning OCH SKOR.

Just enough dark to see how you're the light over me.

God kväll!
Skippade bion trots allt. Men det var nog bra för mina halsmandlar har svällt upp till två stora köttbullar. Är ändå sugen på att dra ut..åh. Får se hur jag gör. Ska nog chilla vidare med min té-kopp och några avsnitt av Freeks & Geeks ett tag i alla fall. Skön serie. Har även kikat på bal-/skolavslutningsklänning i nån timme nu. Det börjar dra ihop sig! Problemet är att mina ögon bara ser alla vita klänningar och det går ju inte. Eller jo, på själva skolavslutningen ska jag nog ha en vit, har haft det sen förskolan så det är liksom tradition. Men på balen funderar jag på en blommig, blå eller beige. Blir nog bra vad det än blir, bara det är enkelt.

Please Mr. Postman look and see if there's a letter in your bag for me.




Jeans - Gina / Tröja - Gina / Skärp - Mormors gamla / Skor - Secondhand

Tror jag har åkt på en rejäl förkylning. Halsen gör dunderont, huvudet dunkar och jag snorar och håller på. Ska ändå dra mig ut på en liten promenad för att få i mig frisk luft! Skulle på bio med min fina vän Adam ikväll men får se om jag orkar det. Hörs hej!

You're drunk, you need it, real love, I'll give it, so we're bound to linger on, we drink the fatal drop, then love until we bleed, then fall apart in parts.









The world is round and so is my glasses.

1. Ur&Penn
2. Secondhand
3. Mammas gamla

Press play, fast forward, non stop we have the beaten path before us.

Åh gud vilka rysningar jag får! Tänk att jag var där!!! Stod där bland flera tusen folk och dansade, svettades, sjöng, skrattade och inte kände något annat än lycka och kärlek! Så jävla mäktig och underbar känsla! Synd att hans nästa spelning ligger i Malmö annars hade jag lätt åkt dit!

I'm trying to play it COOL.



Hallå där!
Riktigt nice med fredag!! Jag och syster har nyss varit ute och fotat. Har så mycket fina bilder att visa er nu! Ikväll vankas det lite partyparty. Längesen jag var ute nu, så det ska bli kul! Ska väl fortsätta städa mitt rum nu, så jag kan dra till Jessica vid halv sju-sju. Har tidsinställt några inlägg åt er så ni får något att kika på ikväll också. Puss. Ta hand om er!

Fucking icecold.



Så här går det till när man badar isvak! Haha älskar Jacobs kommentar "alltså jag är hungrig...då kan man inte hoppa ner va?" Om ni undrar varför jag skriker "Amanda, hjälp!" så var det för att man skulle skrika sitt namn+hjälp, så det är inte så att jag är helt iq-befriad och inte vet vad min lärare heter så jag skrek mitt eget namn istället, haha. Visst ser det härligt ut?

Lipstick, Gina Tricot.

Photo: http://emelias.bloppfashion.se/

Härligt med lite budgetvarianter av läppstift då jag är riktigt svag för det! Bra initiativ Gina. Får se hur bra de håller då osv. Men helt klart värt att testa när man endast behöver punga ut 59 kr. Att det var just Gina som fick den briljanta idén och inte H&M är ju dock ett stort minus. Men men.

Winners of February.

Dessa blev de vinnande outfitsen i februari! Tack så mycket för alla röster! Tycker ni att det här var en kul grej som ni vill att jag fortsätter med?

The hunger games.

En vecka kvar!!!!!! Åh vad jag längtar!!!

Let's set the world on fire, we can burn brighter than the sun.

Eftersom att jag var "borta" i en vecka, så bjuder jag på en liten bildbomb från mobilen!


Torsdag: Optikern. Isvak!!! Sjukt roligaste och sjukt läskigaste på samma gång!
Fredag: Fikade med Jessica. Var på en Ta till vara på Ingarvet, hittade ett par riktigt fräsiga brillor! Var på secondhandbutik i Norslund där de hade väldigt nice skor faktiskt. Dock var det väldigt ofräscht. Sedan var jag med Mattias på kvällen.
Lördag: Melodifestivalen-mys med Jessica och Maja!!! Riktigt kul! Vid 5-tiden kom Lukas och joinade oss också!
Söndag: Mamma och hela familjen kom och hämtade mig vid halv nio sedan for vi till Vansbro där jag pluggade lite biologi.
Måndag: Bara chillhäng hemma.
Tisdag: Stan med Jessica. Utelåst i 2 timmar så tyckte jag förtjänade lite pizza när jag äntligen kom in.
Onsdag: Stan och mys med bästa Victoria!

Så nu vet ni var jag har hållit hus :) Nu blir det vanlig bloggning igen!

The moon is on my side, I have no reason to run.

Hej på er fina ni!
Oj vilken bloggpaus det blev helt plötsligt då. Det var det inte meningen att det skulle bli. Flera som trott att något hänt eller att jag hamnat i en depression. Så är det icke! Jag mår hur bra som helst och jag har haft ett par riktigt roliga dagar, så ni behöver inte oroa er för det! Jag hade helt enkelt ingen lust att blogga. Tänkte köra en "veckan ur min mobil" så ni vet vad som hänt hehe. Men det får bli imorgon eller senare ikväll för nu ska jag käka, ta tag i min garderob och fundera ut vad i hela fridens namn man kan matcha ett par blåa jeans med. Jag har haft svårt för det i flera år nu och det är verkligen ett problem. Sedan ska jag klippa mina naglar kortkort och måla dom sedan ska jag läsa lite i biologiboken. Heja heja, nationella imorgon! Får se hur det går, är lite nervös..

Butterflies.

Romwe.com | 270:-
Vet inte om det här är en top eller en klänning men kär är jag då i alla fall. Om man tar den i en större storlek borde man nog kunna ha den som klänning, hihi. Tänk den med en svart slokhatt, Elton John-brillor och svarta kängor. Kanske ett klumpigt skärp i midjan också á la Angelica Blick. Underbart!

Don't stop color on the walls.

Jag som tänkte vara duktig och gå ut och gå sedan sätta mig med plugghögen. Men då får man såklart världens värk. Så kryper ner under täcket med en film och denna goding istället. Det är en kladdkakemuffins med smält vit choklad och strössel. Mums!

Benjamin Francis Leftwich.

Chilligt att han kommer till p&l!! Perfekt med lite lugn musik mitt i allt. Älskar hans musikvideos också.




Let's get lost, find beauty in simplicity, enjoy the little things, try to forget reality.

Detta blev alltså resultatet av mormors gamla långskjol. Helt underbar. Jag är verkligen riktigt nöjd!

Kony 2012.

Jag brukar aldrig kolla klart på såna här filmer, speciellt inte när det bara är på engelska. Men shit alltså. Jag rös i hela kroppen och satt helt som fastklistrad hela filmen.
NI MÅSTE VERKLIGEN KOLLA PÅ DEN HÄR. Sprid den, gilla på facebook, skänk pengar! Joseph Kony måste stoppas!!

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


Angus & Julia Stone - Paper Aeroplane.

Tror jag har lagt upp den här låten förut, men jag kunde bara inte låta bli att göra det igen för den här videon är så himla fin! Sjukt gullig!

Retro Style Floral Shorts.

Romwe.com | 180:-

Jag kan inte riktigt bestämma mig för om de är fula eller snygga. Hmm... Jo dom är nog mest snygga faktiskt! Men frågan är om dom bara är snygga nu och jag bara kommer ha på mig dom en gång under hela sommaren typ, eller om dom faktiskt är riktigt nice. Vad tycker ni?

Fråga angående Erikshjälpen.

hej måste bara säga att din blogg är jätte inspirerande,hur bra som helst :) Jag undrar iaf en grej, finns erikshjälpen i falun? isåfall vart? har nämligen letat runt en del på men inte hittat. Tack på förhand!

Svar: Åh vad glad jag blev nu! Att ens blogg är inspirerande är ju verkligen det finaste man kan få höra! Tack så jättemycket!!
TYVÄRR så finns inte Erikshjälpen i Falun. De närmaste butikerna ligger i Dala-Järna (hör till Vansbro kommun och det är där jag brukar fynda), Rättvik och Hedemora. Sedan finns det ju 48 stycken i hela landet, så kolla här om det är någon som ligger i närheten av där eran släkt bor eller något sådant!
Tips på andra bra secondhand-butiker i Falun är Röda Korset och Myrorna. Sedan har jag hört att de ska öppna någon ny uppe på ingarvet också. Får kolla upp det!

image description

It's the way I’m feeling, I just can't deny, but I've gotta let it go, we found love in a hopeless place.

Fan vad genom-nice!!!! Kommer ihåg när vi satt och pratade om p&l förra året och jag sa "fan vad fett om Rihanna skulle komma till p&l!" också blev det så!!!! GRYMT!!!!!!!!

February favourite?

Blev ju faktiskt en hel del outfits som kom med på bild i februari! Så nu kör vi en wb Fanny Staaf! Ni väljer ut eran favorit och jag väljer ut min favorit. Bara att sätta igång -det avslutas på fredag!! Ni får såklart rösta på flera!

Den sista outfiten har jag glömt att visa för er förresten. Men nu fick ni den nu istället hehe.

Pink dream.

Alltså jag kan verkligen inte släppa de här skorna som stod där så fint inne på Monki. Jag liksom drogs till dom. Stod och kollade på dom en lång stund innan jag gick vidare men utan att jag märkt det själv stod jag plötsligt och fingrade på dom IGEN, 2 minuter senare. Och så höll det på några gånger haha. Funderar på att beställa dom, men min skostorlek kan variera så ja. Men riktigt snygga är dom i alla fall!

If you fall, I fall harder.


Godagens goaste ni!
Idag blev det en hemma-dag som verkligen behövdes som ni kanske ser? Ser helt förstörd ut haha. Sitter och dricker världens godaste té och chillar med min snarkande vovve bredvid mig. Min mensvärk är så sjukt besvärlig så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Får brutalaste smärtan i magen, stört ont i huvudet, hela kroppen ömmar, blir sjukt illamående som t.om kan bli så illa att jag har spytt, himla trött blir jag också. Alltså varför ska man behöva känna så??? Det är liksom en hel vecka. 12 veckor varje år. 12 veckor som går jag och LIDER. Blir ju typ flera år av mitt liv som jag går och har ont. Värt. Nej nu ska jag ut på en liten promenix med hunden.

Cause you know – love, it’s too hard to break.

Här kommer de få saker jag hittade i Stockholm! Nästa gång får vi åka dit och verkligen vara där en hel helg med baaaara shopping.

Underbar tygpåse från Monki, 80:-

Ballt linne från BikBok, 199:- som jag svettades i på Avicii!

Frän tisha från Weekday Vintage, 150:- Ärmarna ryker nog på den här!





Detta var vad jag fick med mig på min och systers lilla stress-shopping på Erikshjälpen i onsdags!

95:- Det här är ren kärlek. Så snygga att jag skulle kunna dö. Älskar de vita sömmarna också.

15:- Man kan aldrig få för många klockor! Bandet ska föreställa vinrött, men man såg det inte så bra på bilden.

They like to talk about forever, most people never get the chance.



Skjorta - Åhléns / Klänning - Egengjord / Skor - H&M

Har glömt att visa er den här outfiten som jag hade på min födelsedag. Klänningen jag har på bilden är mormors gamla långkjol som vi gjorde om! Jag är verkligen riktigt nöjd med modellen, och tyget är ju hur fint som helst. Ska visa er närmare bild på den sedan.

A day in Stockholm. Oh, sometimes I get a good feeling, yeah.

Gick upp klockan 04:00 och 05:15 satt vi i bilen. Vi åkte från Vansbro till Falun för att hämta upp snyggingarna Krull och Fishy (Hugo och Jessica)!

När vi kom till Stockholm mötte vi upp finaste Victoria! / Och där var det tydligen något som var väldigt kul också!!

Tog tunnelbanan in till staden. Gulliga mamma och Jonas som skjutsade oss dit och hem. / Min bästa Victoria.

Sen blev det donken-käk innan vi gick lös på alla butiker!!


Fränaste Urban Outfitters! Jösses vilken nice butik!! Någon dag, ska jag tjäna så mycket money så jag kan köpa hur mycket kläder jag vill där. Haha. Ett linne kostar minst 400:-, man bah weeeii. Nja.

Och brillorna är på! Lovely John Lennon-brillz. Typiskt att H&M skulle få in såna, så varenda kotte kommer knalla runt i dom i sommar. Jag som var ensam om att ha såna förra sommaren.. Skit.

Sen stress-käkade vi på Moda café. Det som ligger inne på H&M, ni vet? Jag tog en Club Sandwich och jag rekommenderar det verkligen!!! Herregud vad gott det var! Så ta det om ni fikar/äter där någon gång! / Sedan tog vi tunnelbanan in till Globen med Kim också!

Och nu föreslår jag att ni trycker på play, drar upp volymen, scrollar ner om några sekunder och bara njuter av rysningarna som ni kommer känna längs ryggraden.


SÅ JÄVLA MÄKTIGT!!!!!!!
Alla bilder är från http://stureplan.se/bilder/event/2012/03/03/avicii-pa-globen.
Om jag var du skulle jag faktiskt klicka för att verkligen SE bilderna. Det är såna där bilder som man sitter och gapar till!!
Vi hade typ världens bästa platser! Längst fram i mitten ca 10-15 meter från scenen. Så jävla härligt folk stod vi med också!! Skönt att det inte var sånt där drygt folk som ska hålla på och knuffas heller! Sjukt fränt att vi träffade alla vi skulle träffa där medans vi stod där och dansade också, med tanke på hur stört mycket folk det var!!!
Och när t.om en plattform rasar - där det fan galet!!!

Last night on earth.

God morgon!
Ursäkta för att jag inte bloggat! Fy på mig! Hade verkligen ingen ork igår då jag fick världens mensvärk (som vanligt), sen åkte jag hem till Jocke på kvällen och somnade där på en gång. Skönt. Var i alla fall himla tur att jag inte fick mens på Avicii! Jaaaaa AVICII VAD FAN SKA MAN SÄGA??? Helt jävla underbart magisk!!!!!!! Det var sjukt!!!! Svett, kärlek, underbar musik, UNDERBART FOLK!!!!!!! Galet alltså!!! Satt och kollade på youtube-filmer från det hos Jocke imorse innan han vaknat. Åh vill tillbaka dit alltså!!!!!
Uppdaterar er snart med Stockholms-shoppingen, EH-shoppingen och andra bilder från Stockholm. Ska även leta fram lite nice videos från Avicii!

Dreamcatcher.

Photo: http://fgranath.blogspot.com/
Camera: http://matildaforsells.blogg.se/

Beautiful & perfect. Part 2.

Som jag sa, allt händer inte över en natt. Man somnar inte med tankar om att man är ful och vaknar upp med tankar om att man är snyggast i världen. Det tar tid.

Till grund och botten handlar det om att hitta sig själv. Att lära sig att acceptera och älska sig själv. Att hitta sin personlighet, sin stil och sådär.

Min vändning blev när jag bytte från 8a till 8c. Jag hamnade i en klass med världens bästa tjejer. Där komplimanger och fina ord stärkte mitt självförtroende (och deras också tror jag). Vi hjälpte varandra och vi blev starkare än någonsin. Jag tackar gud (skolsköterskan) varje dag för att jag fick byta klass och hamna med dessa underbara tjejer. Så det jag menar med det är: var bara med personer som får dig att må bra! Dom andra kan dra åt helvete. För ingen ska få dig att må dåligt.

Jag och några tjejer kom på idén att skriva upp alla komplimanger man får, saker man blir glad av, roliga saker som hänt i en liten bok. Dock tror jag att det bara var jag som gjorde det haha. Så den tog jag fram, och gör det fortfarande, när jag kände mig nere. Det slutar alltid med att jag sitter och ler.

Eftersom att jag bara skrev ned bra saker så fokuserade jag endast på dom bra sakerna! Istället för att se "ett par tjocka lår" kunde jag fokusera på "mina fina ögon". Oftast när man kollar i en spegel ser man bara det som är "fult". Om man bara fokuserar på att se dom fina sakerna kommer ni inte att bry er om/glömma bort de saker ni är missnöjd över. Ni kommer att inse att dom där låren inte alls var så tjocka, bara man ser det med andra ögon! Ni kommer att tänka "men hur kunde jag tycka så??".
Jag kommer ihåg att det var en bild som tagits på sommaren när jag hade klänning på mig. Jag kommer ihåg att jag tänkte "men fyfan vad tjocka ben jag har". Några veckor senare när jag tittade på den bilden tänkte jag "omg vad smala mina ben var!". Så allt handlar om att fokusera på det ni är nöjda över, tills ni glömmer bort det ni är missnöjda över, så att ni tillslut en vacker dag inser att det är minst lika fint!

Fortsättning följer.

Keep it chic. Make it black and white.



Hej på er!
Den svenska björnstammen igår var bättre än jag trodde att det skulle vara!! Dom var faktiskt riktigt bra live! Efter det drog vi till Donken med hela högen :) Sedan gick jag och Jessica hem till henne, käkade chicken mcnuggets och trivdes lite. Nu är jag back in Vansbro och försöker komma på vad jag ska ha på mig imorgon. Tror jag tar någon skjorta till när vi ska gå på stan, så får jag byta om till endast jeans och slappt linne till Avicii. För annars kommer jag svettas ihjäl. Har i alla fall tidsinställt några inlägg åt er! Bra va? :)

Annars kan ni följa min dag på instagram. Antar att jag kommer uppdatera rätt mycket där. Heter amandasonja i alla fall :)

Spark är kul.


Beautiful & perfect. Part 1.

"Jädrar vad snygga ben du har! Mycket fin kropp förövrigt också! Jag måste bara fråga, är du nöjd över din kropp? Kram på dig"

Svar: Haha först blev jag lite rädd när du skrev. Men litar på att du är en seriös person!
Tack så sjukt mycket för komplimangen! Blir riktigt glad!!

Alltså egentligen så är jag emot sådana här frågor. Jag tycker inte att man ska jämföra sig med andra, eller känna att man inte duger som man är. Man ska vara stolt över sin kropp! Oavsett hur den ser ut, för det finns inget som är rätt eller fel. ALLA TJEJER ÄR LIKA FINA!! Kvinnan är verkligen en otroligt vacker skapelse tycker jag, och vi är betydligt vackrare och snyggare än männen, haha. Det måste ni hålla med om?

Men till din fråga, om jag är nöjd med min kropp: ja det är jag! Om du frågade mig för 2 år sedan skulle jag säga nej. Jag skulle säga att jag hade för feta låt, att min näsa var för lång, att mina fötter var för stora, att jag hade för små bröst, att jag hade finnar. Ja listan kunde nog göras längre. Men jag har kommit över den fasen/hittat mig själv/fått otroligt bra självkänsla och jag älskar min kropp(!) med mina brister, som jag nu inte alls kan se!!

Okej. Tänk på, att utan det där som vi stör oss på, skulle vi inte vara oss själva. Jag skulle inte vara jag. Du skulle inte vara du. För jag är hon med lite för stora och utåtstående öron, men jag skulle inte vara jag om jag inte hade det. Varför skulle jag eller du vilja ändra på oss själva? Varför försöker vi inte se det på ett annat sätt? Att det kanske t.om kan vara lite charmigt eller gulligt. För vi är vacker som vi är.

För mig tror jag att mycket handlar om mina finnar också. Förut hade jag väldigt mycket finnar, men jag fick krämer utskrivna av sjukhuset och de försvann! Och det blev ett väldigt lyft för mitt självförtroende! Jag ska förresten berätta mer om det när min behandling är klar.

Fortsättning följer.

RSS 2.0