Memories in blue.

Klänning - Secondhand / Jeansjacka - Secondhand / Gubbskor - Secondhand

Lördagens outfit! Ber om ursäkt för mobilbild. Hade lovat mig själv att det aldrig skulle hända haha. Men detta var en engångsgrej, jag lovar, haha!

Take a little break from reality.

1. Supergod paella vi lagade på spanskan i fredags!
2. Tröjorna åkte av på Arenan där Joel och Petter spelade! Haha
3. Nisse och Juntti!
4. Hipster-Juntti in morningaction!
5. Lantliv i Leksand. Sååå fina grejer!

Hej på er goa ni!
Har varit lite borta den här helgen men har haft mycket på gång. På fredag drog jag till Juntti som var här i Falun för en gångs skull. Så himla kul att träffa honom! Vi chillade som äkta stoners och drog till Arenan en sväng och dansade tills svetten rann! Sedan skrek vi (=jag) oss hesa till skäckfilm och pratade långt in på morgontimmarna tills vi somnade.
I Lördags åkte hela familjen till Vansbro för att fira min farbror som fyllt 50! Sov större delen av dagen, men det var mysigt att vara på mitt favoritställe ändå. Skulle dra ut på kvällen men slutade med att jag drog ut på en långpromenad med Simon i telefon. Helt okej det med!
Idag har jag legat ut i hammocken och sovit hela dagen. Har dragit på mig en förkylning så jag är helt seg i hela kroppen! Nu ska jag ta lite glass och mysa ner mig i sängen. Ha de fint!

Low back converter.



Idag köpte jag världens bästa grej! Seriöst! Min balklänning är ju djup i ryggen (nu fick ni reda på lite ändå, jag som tänkte hålla det hemligt) därför behöver jag en bh utan band. Dock är min klänning väldigt genomskinlig så en freebra såg liksom inte så himla snyggt ut. Men nu ni, idag hittade vi en riktigt smart grej. Det är ett band som förlänger bh-banden och som knäpps runt magen (se bilden på förpackningen). Det gör att bandet går mycket längre ner! Hur bra som helst ju!! Nu kan jag ha vanlig bh, vilket gör hela klänningen typ tusen gånger snyggare. Om ni också har detta problem finns denna lösning att hitta på Lindex för 50-lappen! :)

Top of the world.

Skjorta - Morfars gamla / Skorts - Morfars gamla / Skärp - Secondhand / Skor - Converse / Brillor - Secondhand

Put some flowers in your hair.

$75.00 | $100.00
nastygal.com

Skulle vara så himla fint att ha blommor i håret på balen! Riktigt sugen på att köpa det! Dock känns det lite ovärt att dom ska kosta 500-700 kronor?! Får väl knåpa ihop ett eget med hjälp av en kedja, några tygblommor och lite Karlssons klister. Finfint!

Kings of the night.

Jeansväst - Homemade / Huvtröja - H&M / Linne - BikBok / Jeans - Gina / Skor - H&M

I don't like Mondays.


Hej på er!
Nu är jag tillbaka igen! Dock är plugghögen minst lika stor den här veckan. Tröstar mig med en stor skål av världens godaste glass. Fint det! Outfit kommer upp om en liten stund också. Ha en chill måndag!

Can you lay next to her and give her your heart.

Suddig.

Hej mina fina älskade läsare!
Idag är jag på så jädra bra humör så ingenting kan förstöra det :) Inte ens att jag bara sovit en timme inatt. Inte ens att jag var tvungen att gå upp klockan fem för att hinna med bussen till Falun från Vansbro. Inte ens att det snöar. Inte ens att det var en lastbilskrasch mellan Falun och Borlänge så det inte gick en enda buss så jag var tvungen att vänta i Borlänge i en och en halv timme innan det kom ett tåg. Inte ens att jag var tvungen att ta med mig min otroligt tunga väska till skolan och inte ens att jag verkligen höll på att kissa på mig. Ingenting kan förstöra mitt leende på läpparna idag!! :) Klassen (och resten av skolan) fick sig ett gott skratt när jag klampade in med resväska och grejer i klassrummet med andan i halsen och hår som stod åt alla håll i alla fall haha och min kudde blev klar på slöjden idag. Sjukt snygg blev den! Har hängt upp min fina balklänning så man ser den nu också. Känns riktigt bra! Och nu ska jag t.om plugga. Snacka om att jag verkligen mår bra idag! Eller så är det något fel på mig.

Igår var jag med Tim heeela långa dagen och in på småtimmarna. Fin kille de! Behövs fler personer som honom. Som bara utstrålar positiv energi.

Jag känner att livet kommer lite emellan den här veckan. Det är nationella hit och dit. Vi har så mycket läxor att jag inte ens kommer ihåg dom. Kommer verkligen dö i plugg. Sen ska jag till körskolan med pappa imorgon för att gå igenom massa grejer så jag kan börja övningsköra! Gött! Har massa kläder att visa er, men min syster är hos pappa den här veckan och mammas kamera är inte alls lika bra. Hatar den, den hatar mig. Har försökt övertala henne att köpa ett nytt objektiv så att min bloggning inte blir så kass när Matilda inte här och jag kan låna hennes, men icke. Därför tar jag en bloggpaus den här veckan.
Ha det så fint goa ni! Ta hand om er!

Makes me feel like I took happy pills and time stands still.

Vädret var så himla kasst när vi var nere hos farmor så vi kunde inte fota, som vi hade tänkt. Så jag har tyvärr inga outfits eller sånt att visa er.. MEN istället får ni lite bilder från resan genom min iphone. Hoppas det funkar det med, trots kvalitén :)




Where are you Pablo, I've looked everywhere for you.

Riktigt fina shorts från H&M. Synd bara att dom inte finns i vitt.


Hej på er bästa ni!
Var så sjukt trött när jag kom till Vansbro igår så jag orkade inte blogga. Sju timmars tågresa gör en väldigt trött..
Nu sitter jag hemma hos Jocke med Smurfen och Marcus. Vi kikar på skräckfilm dagen till ära. Det är ju fredag den 13e idag. Senare ska jag träffa Timothy också. Nice! Det är typ världens härligaste person. Vi hörs imorgon lovers, ha en fin fredag!

Searching for the end of the rainbow.

Skogspromenader. Bubbelbad. Nyfödda kalvar. Second hand shopping. God mat. Film-mys. Skratt. FRISK LUFT. Jag har det bra här jag. Synd att det bär av hemåt imorgon.

Dessutom har min design blivit helt knas.. Profilbilden i menyn har försvunnit och länkarna har fått streck under sig. Hur kunde detta hända?! Jag får försöka lösa det när jag kommer hem och har bättre internet.

Walk a mile.

På måndag tar jag och Matilda vårt pick och pack och sätter oss på tåget till våran goaste farmor! Ska bli så SJUKT kul, mysigt, härligt, skönt, gosigt, podi (hehe jonna), osv osv. Shit jag är övertaggad så in i bomben! Bilderna ovan är från senaste gången vi var där, på höstlovet i oktober. Åh underbara fina miljöer och FRISK LUFT.

We dance and sing and act like fools.

Glider runt här i Vansbro iförd morfars UNDERBARA skjorta och STORA runda brillor. LIVET LEKER.

Hej mina fina! Glad påsk!!
De senaste dagarna har jag chillat och fått skrattattacker med min goa vän Marcus, grillat marsmallows och halvt fryst ihjäl med lovely people, fyndat på Erikshjälpen, käkat mig proppmätt på påskbord och påskägg(!!!), varit på American Pie: Reunion med några riktiga chillare och myst med fina, härliga släkten!
Dessutom kan jag meddela att jag ÄNTLIGEN hittat min balklänning!!!!!!!!!! LYCKA!!!!!! Bästa pappa är i Stockholm så han köpte den till mig idag! Åh vad jag längtar till söndag så jag kan få prova den!! Hoppas den är lika fin som jag tror att den är!

The sun goes down, the stars come out and all that counts is here and now.

Köttebullehalsmandlar och världens finaste film.

 

Såklart har jag åkt på en förkylning igen. Usch. Ska till skolan imorgon ändå, och sedan är det lov!!!!!!!


Shiny shiny balls of gold, how I wish that I never grow old.

Åh vad jag älskar den här låten. Så mysig. Såg att deras nya album äntligen kommit ut på spotify också!! Lyckan är stor!

Och hur som helst och när som helst och var som helst kan allt ta slut.

Orka att det tar 518 år att ladda upp en enda bild. Jag som hade outfit och andra roliga inlägg på g.

Sammanfattning av min dag:
Intagningsprov på Estet -dans med Anna och Mathilda (BARA!). Sjukt nervöst men det gick nog bra.
Fick veta att jag fick en 3a på Estet -musik intagningsprovet. Ritkigt bra!! Var helt säker på att jag skulle få en 1a ju.
Har försökt läsa klart Anne Franks dagbok men somnar varje gång. Sov 4 timmar igår och 3 timmar idag. Haha det är ju hopplöst. Vågar nästan inte försöka mig på det nu, men måste, så vi får höras imorgon! Hoppas det går bättre med bilderna då!

Green, jeans and golden ▲

Jag förstår inte varför det ska vara så HIMLA svårt att få den här gröna färgen på bild. Det är likadant med min gröna kofta -det går verkligen inte! Tänk djupkallmörkgrön haha.


Som jag letat efter den perfekta jeansskjortan! Och här har vi den!! Förbannat snyggt med lappen på fickan också.

Alltså bästa Erikshjälpen. Hur stor chans är det att ett sånt här armband finns på secondhand? Underbart min vänner, underbart!

Wherever you go there will be love.


En liten bildbomb från igår.

Hej bästa ni!
Sket i pluggandet och åkte till Vansbro med Matilda. Käkade lite sedan drog jag till Skålö. Haha oj vad kul jag har haft det. Är förvånad att man faktiskt kunde träffa nytt folk i lilla Vansbro haha. Och samtidigt träffa alla underbara "gamla" vänner. Riktigt riktigt genomnice kväll!!! Nu är jag back in Falun så jag ska fota det jag köpte på Erikshjälpen i onsdags så ni får något att kika på också. Sedan ska jag plugga in en spanska-dialog, TOKläsa Anne Franks Dagbok och hoppa lite studsmatta med mina gullesyskon. Ha en go söndag!

RSS 2.0