Get confused and you fade away.



Tisha - 2hand / Kofta - 2hand / Skärp - Morfars oldie / Jeans - Gina

Oh this town kills you when you are young.

Gjorde värsta fyndet idag! Har spanat in den här jacka hur många gånger som helst och nu hängde den på rean inne på H&M! 700 kostade den egentligen men jag fick betala endast 200 spänn för den! Rätt så värt eller vad säger ni? Jag är otroligt nöjd i alla fall!

Om man fick drömma lite...

1 595:- härifrån

It's one thing to fall in love but another to make it last.

Var upp till lasarettet imorse, gick finfint. Ska berätta för er vad det är jag håller på och smyger med så småningom. Nu ikväll var jag och mamma till Hushagsgymnasiet i Borlänge. Så himla svårt att välja!!!! Men Hushags var verkligen jätte bra +mycket snygga killar. Hehe! Nu ska jag tvätta bort sminket och kika på en film. Myspys! Vi hörs!

Love life.

Idag är jag glad...

Verkligen jätte glad!

Now I'm one hundred times stronger.

Duktigt att jag glömde lägga till länken till bilden igår också! Haha så himla fail. Klicka här så ska det nog funka! ;) Pratar om min jul-playlist om ni inte hängde med i svängarna.

Känner att det här kommer bli en bra vecka! Gillar när något händer varje dag (och då menar jag inte plugg). Men tyvärr blir det en plugg-dag idag. Ska väl stå ut när jag har lite jul-te och pepparkakor. Vi hörs senare finisar!

Julstämning.


Jul-playlist.

Alla har väl lagt märke till att det snöar? Eller att det snöade! Själv tyckte jag att det var skönt utan snö (säg hejdå till snyggt hår och bra smink nu liksom), men man kan inte låta bli att få en mysig känsla i hela kroppen när man ser de vita snöflingorna falla till marken. Oskar och Emma gjorde precis årets första snögubbe, gulligt! Antar att det blir snöbollskrig imorgon i skolan också! Längtar faktiskt!!



För att höja julkänslan ännu lite mer har jag gjort iordning en jul-playlist med mina bästa jullåtar :) Dock är den inte färdig än utan kommer fyllas på mer eftersom. Säg till om jag har missat någon eller om ni har någon annan bra jullåt ni vill dela med er av! Tar emot tips mer än gärna! :)

Bara så ni vet.

Hej! Ville bara säga att jag sitter hemma hos Nils. Han lyckades övertala mig,fast jag är galet sjuk efter inatt haha. Men överlever väl :):) Hörs när jag kommer hem. Ha de bra!

You are gone.

finally.

Hon kunde glittra men sen var det som hon dog.


Shit vad jag bloggat dåligt den här veckan! Men det blir så när man är sjuk. Gina Tricot gjorde mig besviken....fan. Hade värsta planerna för den där västen också var den verkligen jätte ful i verkligheten.
Har precis käkat pizza och blåbärsglass. Mums. Nu bär det iväg mot Frida för det vankas film-kväll med finaste tjejerna! Kärlek det. ♥

I seriously don't give a fuck.

Yes I'm pissed off.

Brown eyed girls.


God morgon babes!
Förlåt för dålig bloggning, men jag har inte orkat. Har legat helt död i min säng och kollat på film. Fast Jessica peppade upp mig, vi satt och snackade i skype i 518 timmar typ. Vilket liv. Egentligen är det helt sick hur mycket tid man spenderar vid datorn. I alla fall jag. Med bloggning och allt. I alla fall så ska vi (jag och jessie j) ner på stan nu, när hon är klar ;) Skönt att komma ut lite. Det blir väl julklappsletning och för första gången på hur länge som helst ska jag in på Gina Tricot och kolla på annat än jeans. Helt plötsligt har dom fått galet snygga kläder! Bla en väst som jag spanat in. Den är verkligen 2 die 4. Nej nu ska jag sluta snacka massa skit och röja upp lite på rummet. Vi hörs senare. Puss

Brainwashed.

Är jag den enda som ibland får helt kaos i hjärnan? Man känner att man vill göra så himla mycket, men det finns varken tid eller ork. Kan bero på att jag är sjuk i och för sig. Då vill man inget hellre än att gå och och göra nåt istället för att ligga i sin säng och kolla på film hela dagarna (vilket man annars skulle dö för om man var i skolan). I alla fall det här kaoset känner jag i hjärnan just nu, var på väg att skriva några saker jag vill göra men det är alldeles för många som känns lite privata. Så vi skippar det och jag gör istället det jag vill komma fram till: skriva en lista. En lista på allt - så att jag verkligen reder ut tankarna. Det behöver inte bara vara på saker jag vill ha eller blogginspiration, utan även saker som jag ska göra, ser fram emot, som bara gör mig glad, eller som t.om gör mig arg/ledsen. Där kom vi in på en till sak. En riktigt bra sak när man är arg eller ledsen är att skriva upp varför man är arg/ledsen, vad man kan göra åt saken, hur man känner och hur man ska göra för att reda ut det. Funkar verkligen.
Jag ska också köpa en ny bok för blogginspiration! Känner mig otroligt taggad till det, på nåt vis, wiho!!
I alla fall, skriva av mig lite är precis vad jag ska göra nu. Om mycket. Så nu vet ni var jag kommer befinna mig i någon timme framåt.

Jul hos Mange.

Haha tyvärr jag kan inte låta bli att älska den. ♥

++Collage

Helt galet snygga pälsar! En sådan här får du för 899 kr. Min favorit är nog den vita högst upp till höger.

1 månad kvar till julafton....

...och det firas med tomtegröt med kanel, socker, pepparkakssmulor och kall mjölk. Om ni inte har provat med pepparkakor förut: gör det! Det är otroligt gott!!

Imorse var jag till skolan och gjorde prov sedan åkte jag hem. Gick inte alls bra. Men är ändå stolt över mig själv att jag åkte dit och försökte. Min lärare var så himla gullig och bah: Men Amanda det är lugnt, du kan fortsätta med det senare bara. Jag ser ju på dig att du inte mår bra. Åk hem nu och vila dig. Jag fick t.om ett papper med frågorna så jag vet exakt vad jag ska plugga på. Snäll lärare eller vad? Nu ska jag kika på en film och sova lite till. Mår verkligen förjävligt.

Robert Pattinson - Let me sign.



Standing there by the broken tree,
Her hands were all twisted, she was pointing at me.
I was damned by the light coming out of her eyes.
She spoke with a voice that disrupted the sky.
She said 'Walk on over yeah to the bit of shade,
I will wrap you in my arms and you'll know you've been saved'
Let me sign, let me sign, can't fight the devil so just let me sign.
Standing there by the broken tree,
Her hands were all twisted, she was pointing at me.
I was damned by the light coming out of her eyes.
She spoke with a voice that disrupted the sky.
She said 'Walk on over yeah to the bit of shade,
I will wrap you in my arms and you'll know you've been saved'
Let me sign, let me sign, can't fight the devil so just let me sign.

Whatever makes you blind must make you strong.





Tröja/Gina Shorts/H&M Kängor/Din sko

It's the little things that makes life big.




Om man fick ha sånt här väder nu alltså. Fast notera att det var iskallt i vattnet, men ändå. Fuck you vinter.

Hej på er! Ursäkta att jag inte bloggat på ett tag. Idag var jag till Tisken Vårdcentral med mamma och fixade lite grejer. Uppdaterar er mer om det sedan! Har åkt på världens förkylning. Superont i halsen, dunkande huvud, kropp som värker och är öm, hostar snart upp mina lungor också tror jag. Fy! Det värsta som finns är att vara sjuk. Dessutom måste jag verkligen vara i skolan den här veckan, för vi har prov torsdag & fredag. Så det är bara att bita ihop även fast jag verkligen kommer vara helt död på fredag, och det går verkligen inte för då ska jag ut. Jag får helt enkelt försöka att inte avlida. Hehe. Nu ska jag gå och ta mig lite o'boy och mackor. Hoppas att ni har det bättre än mig gullisar!

++Collage

Hanne shorts 299:- / Gaya shorts 249:- / Herring shorts 249:- / Bow shorts 249:- / Hanne shorts 299:- / Bow shorts 249:-
Gillar de blåa mest. Riktigt coola.

+

Kom ihåg att följa mig på

Den här får gärna flytta in i min garderob.

Från Romwe. Tyvärr slutsåld.

Breaking dawn part 1.



Hur tusan tänker den som säger att den här var dålig?! Tycker twilight-filmerna bara blir bättre och bättre!! Jag och Victoria satt som helt tagna under hela filmen, vi andades knappt. Sjukt grym ju!!! Den får helt klart en 5a av mig! Vad skulle den annars få liksom? Oj oj oj, vad jag längtar tills Part 2 kommer ut!

Angus & Julia Stone.

Angus & Julia Stone – Old Friend
Angus & Julia Stone – Paper Aeroplane
Angus & Julia Stone – Take You Away
Angus & Julia Stone – My Malakai

You saw the good in the worst of the crooks, and your story begins.




Nu kör vi nya takter: gladare blogg. Kollade igenom arkivet och allt ser ju jätte depp ut. Så gladare blogg nu, haha! Just nu sitter jag och pluggar det som jag skjutit upp i flera veckor nu, men nu när jag väl började med det insåg jag att det inte alls var så svårt som jag trodde så det var ju bra! Senare kommer Victoria hit och då blir det twilight-maraton för imorgon ska vi se Breaking Dawn del 1. Hoppas att den är bra, verkar som att alla har lite olika åsikter om den. Talk to you later babes.

Cause your head seems to know this is right, but your heart isn't sure.

Jag fattar inte vad det är som gått fel. Kan inte öppna mig för någon längre. Jag har alltid varit den personen som kunnat säga vad som helst till vem som helst. Men nu går det bara inte.... Kanske är jag rädd för att bli sårad. Åh jag orkar inte med det här längre. Bort från mitt huvud, bort från mina tankar, bort från mitt hjärta..
Saknar att vara glad. Saknar att vara fri. Vill kunna leva mitt liv utan att plågas av saknaden till dig.

Yes!!!!!!! Taggad till tusen!!!!


Even in the best of days, love will be hard and hearts will be faking.




Linne/Mormors avklippta tisha Jeans/Kristen Highwaist - Gina Kängor/2hand Ring/Gina

Har sån himla halsont så jag tror seriöst att jag avlider! Ska ta tag i mitt bombnedslag till rum och sedan ska jag krypa ner bland massa filtar,täcken och kuddar och se på film. För ikväll blir det utgång! För övrigt vill jag bara klicka på boka-knappen till Avicii's spelning 2 mars. Fattar ni hur jävla grymt det skulle vara?!?!??? Men ni vet hur mammor är.... Men jag har inte gett upp än!!! Kommer seriöst ångra mig resten av mitt liv om jag inte får gå! Ååååååh sur jag blir........

People say "you don’t know what you’ve got till it’s gone". Truth is, you knew what you had, you just never thought you’d lose it.

-

Me, myself & I.

Skjorta/Morfars gammla Jeans/Gina Halsband/Gina Skor/2hand

Den så kallade "snurrburren" med fin spetsrosett!

Breakfast.

Vaknade för en halvtimme sen, bra jobbat. Jag är redan 40 min försenad men kände att jag verkligen fick lov att käka något! Snart klar, sedan far jag till skolan... Stress stress stress.

Hungerspelen.


Ni kanske inte fattade alls vad "The hunger games" betyder för mig eller vad det är för film. Om man bara kollar på trailern ser den skit dålig ut. Så jag tänkte berätta lite om det. Det är alltså från början 3 böcker, som nu kommer ut i film. Ni som läste min förra blogg vet att jag läste de under typ en vecka och att jag var helt beronde av dom. Jag kan inte förklara vad de handlar om, men jag menar det verkligen: läs dom! De har allt! Så otroligt sjukt fantastiskt bra!! Verkligen äckligt bra!!!

Så här står det i alla fall på baksidan av första boken:
Varje år direktsänds Hungerspelen som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt väljs två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta. De lottas fram, och skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stajlas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer. De måste se till att vinna folkets gunst för att få sponsorer. Varje år konstrueras en ny spelplats där ungdomarna släpps ut. Men bara den som överlever får åka hem! Katniss Everdeen är fjorton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungerspelen har hon inget skydd. Det namn som dras i lottningen i distrikt tolv är Primrose Everdeen, och Katniss ser ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen...
Suzanne Collins har skrivit en gastkramande framtidsroman om liv och död. men det är lika mycket en roman om vår tids television – som är grym, rå, falsk och egentligen bara handlar om en sak -– tittarsiffror.

Kanske inte låter som något speciellt. Men man blir helt fast. Det är det enda man tänker på i flera veckor efteråt. Åh, längtar så tills filmen kommer ut!

Jag glömmer bort att andas, för sex, musik och våld var det vackraste som hänt mig, jag lever på impuls nu.

-

Dina ord i natten är det enda som når in.

Nu drar jag mig mot Haraldsbo med mamma. Får se om det blir det eller Borlänge! Talk to you later.

The world is round and so is my glasses.

Kappa/2hand Tröja/Gina Skor/2hand Brillor/Mammas oldies

The hunger games.

Åh herregud jag dör!!! Premier 23 mars!! Såklart man ska se den!!! LÄNGTAR.

When it's black, take a little time to hold yourself. Take a little time to feel around before it's gone.

-

Strawberries taste how lips do.

Kavaj/H&M Linne/BikBok Mockashorts/2hand Halsband/2hand

Grattis världens bästa Emma. Stjärnorna lyser bara för dig.

Har varit på middag hos världens bästa 16-åring! Min alldeles egna tvilling. Bilden är väldigt gammal, men det är så mycket kärlek och lycka i den! Finaste vän, hoppas att du haft en toppendag. Du är bäst! Tänk att det är snart 4 år sedan jag lärde känna dig. Känns som att jag känt dig hela livet, fast ändå har det gått så himla fort. otroligt många internskämt, såååå många minnen, många gånger du funnits där för mig och hjälpt mig med alla mina "problem", såsåsåsåå stört mycket jag älskar dig. Per aspera ad astra. ♥

John Lennon.



Walk on over yeah to the bit of shade, I will wrap you in my arms and you'll know you've been saved.





Tröja/2hand Strumpbyxor/H&M Hatt/Indiska Skor/2hand Portfölj/2hand

There comes a time when you have to choose between turning that page or closing the book.





Hej på er!
Idag har jag hunnit med en sväng på stan med Frida. Lämnade in mina skor, båda klackarna gick sönder idag. Haha illa. Köpte en ny bh också. Sedan har jag hämtat ut Breaking Dawn-biljetterna med Victoria. På måndag smäller det!!! Hatar henne nästan lite för att hon inte kan tidigare..men man måste ju följa traditionerna. Har sett varenda twilight-film först med henne :) Nu ska jag ta tag i det helt sinnesjukt mycket plugg vi har den här veckan. 3 prov i de mest tänk-krävande ämnena (no,so,matte) och 2 dryga läxor i engelska och svenska. Dock blev no-provet redan avklarat idag. Men det är bara att sätta igång med det andra. Dagens outfit kommer upp om en stund också, håll utkik!

Grattis underbara du. Du är den bästa systern i världen.


Guldkorn.

Jag har världens finaste familj ändå. Som verkligen bryr sig om mig och finns för mig i alla lägen. Kom och tänka på 3 fina stunder från de senaste månaderna som jag alltid komma ihåg.

Det var samma dag som V gjorde slut. Såklart var jag väldigt ledsen och grät en hel del. Underbara mamma kom in med glass och mormor i telefonen. Ludde hoppade upp i min säng och bokstavligen torkade min tårar. Han slickade först ena ögat, sedan andra, sedan min näsa som också rann och bara attackerade mig med en massa pussar. Snacka om att vovven är typ mänsklig. Världens bästa vovve är det.

Goaste mormor ringde ju som sagt och vi pratade länge och sådär, också sa hon "Ja jag och morfar satt och pratade igår också sa jag det Har det varit helg? Nej Amanda har ju inte varit här" också skrattade hon världens gulligaste mormor-skratt. För er kanske det låter som vad som helst bara. Men det är så gulligt att dom verkligen saknar mig och vill att jag ska komma dit på helgerna.

Kan lägga in en liten +grej också. Morfar brukar alltid säga "Vad som än händer så är vi alltid vänner. Alltid vänner. Du kan alltid komma hit det vet du". Det säger han jämt. Känns så skönt att jag vet att de alltid finns för mig om något skulle hända. Bästa morfar. Alltid vänner.

Värmen som uppstår inombords när ens 4-åriga lillasyster säger "Vad fin du är Amanda" och ens 6-åriga lillebror instämmer "Ja, du är den finaste" när man är osminkad, har håret i en tjofs och går runt i en stor tröja och strumpbyxor. Sötbarn. Att veta att man är tonåringens (om några timmar, weho) förebild känns ju också i hjärtat. Bästaste.

Will your mouth read this truth.

Skjorta/Morfars Strumpbyxor/H&M Knästrumpor/Lindex Stövlar/Mormors

Idag kommer släkten hit och firar Matilda, som fyller år imorgon, och Jonas som fyllde år i Måndags. Mysigt. Sedan kommer dagen bestå av en himla massa no-pluggande. Prov imorgon. Så vi hörs mer ikväll. Ha en bra söndag, och kom ihåg att skämma bort era pappor!

Ombre hair.


Alla har väl lagt märke till den nya trenden kallad ombre? Jag är så himla sugen på att färga så! Fy tusan vad snyggt!! Mina favoriter är nog Isabel Lucas, Lily Aldridge & Rebecca (1, 3 och till höger på sista bilden). Tänk vad skönt det skulle vara att inte behöva bry sig om utväxten!! Jag var ju blond förut så jag vet ju hur det är med utväxt och sådär. Skit drygt verkligen. Så detta är ju helt underbart. Ni ska bara veta hur nära jag är att boka en tid! Vad tycker ni?

Sharing different heartbeats in one night.


Hej på er! Skönt med fredag eller hur?! Var med my neighbor Chrille igår! Blev mycket skratt och bus. Hur härligt som helst!!
Nu är min favoritkille här!!! Pratar förstås om David! Han ska sova här inatt, synd att han inte kunde göra de på lördag också..jag har 518 miljoner prov.... Men det blir säkert fler gånger. Nu ska vi upp till Emma en sväng, och fixa lite saker (bland annat hämta ut Breaking Dawn-biljetter) sedan får vi se vad vi hittar på. Är i alla fall hur kul som helst att han är här. Min bästa. Ha en bra kväll!

Word.


Look out for dreams that keep returning.



Var en tjej som skrev till mig igår och bad mig skriva mer om vad jag gör om dagarna, som i min förra blogg.
Jag kan börja med att den här bloggen inte är tänkt till att vara en sån blogg där jag skriver om vad jag gör hela tiden. Utan bilder och inspiration står mest i fokus -och det blir mer av det! Har inte hunnit komma igång än känns det som.
Men jag kan berätta vad som händer idag. Först var jag till skolan första gången på hela veckan. Kändes bra! Har saknat klassen. Kom hem för ca 2 timmar sedan. Har kollat bloggar/facebook och tänt alla lampor i huset och tänt lite ljus här i vardagsrummet där jag nu sitter nerkrupen i soffan med en stor mysig filt, favoritglassen och mensont! Vi har gjort om i vardagsrummet nu igen, och det blev så mysigt och fint! Jag har en duktig mamma :) Så det som händer nu är alltså att jag ska käka min glass, kolla på en film och tycka lite synd om mig själv! Sedan ska jag ta tag i plugget. 2 stora prov nästa vecka mm. Sedan skulle jag kunna berätta lite om vad som händer i helgen också, men det tar vi sedan :) TTYL P&K

She's got you high and you don't even know it.


2HANDSHOPPING.

Morfars gamla


Erikshjälpen, Vaggeryd 45:-


Boomerang, Vansbro 5:-


Erikshjälpen, Vaggeryd 50:-


Erikshjälpen, Vaggeryd 40:- / Mormors gamla


Erikshjälpen, Vaggeryd 60:-


Erikshjälpen, Vaggeryd 60:-

Det var en himla stor skillnad på priserna på Erikshjälpen i Vaggeryd och Erikshjälpen i Vansbro. I Vansbro kostar en väska 18 kr och i Vaggeryd fick man pröjsa 80 kr! Så det var ju lite trist, men jag är så nöjd över grejerna! Gillar långkjolen och kappan bäst tror jag!

Håkan du har så rätt.



Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även fast jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även fast jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om nu
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

I loved you and just because we broke up doesn't mean I could turn it off like that.




Gymnasieval.

Det är flera som bett mig skriva om hur jag tänker angående gymnasieval. Jag går ju som sagt i 9an nu, så till februari ska mina val vara klara. Sedan jag var 7 år visste hur min framtid skulle se ut: jag skulle gå Estet -dans på gymnastiet, ta ett år i USA på någon dansskola efter gymnasiet och bara leva livet, sedan läsa in de ämnena jag behövde för att gå någon juristlinje på en högskola i Stockholm och bli advokat. Det har alltid varit min dröm. Men nu har jag börjat tänka om.
Min plan just nu är att jag ska gå någon linje som jag tycker är rolig så att jag får tillbaka plugglusten till högskolan. För just nu vill jag bara bränna upp allt som har med plugg att göra. Så min plan lyder än så länge så här: gå Restaurang & Livsmedel med inriktning på konditori (om det finns?), jobba på Gotland på sommaren och i Sälen på vintern (tänk att tjäna cash samtidigt som man går gymnasiet hur grymt vore inte de?). Då kanske jag hamnar på något jättemysigt ställe som jag verkligen trivs bra på också kanske jag blir kvar där utan att läsa vidare. Självklart ska jag läsa på högskolan(!) men jag säger bara tänk om. Eller det är ju i och för sig inte självklart men aja.. Det enda jag vet än så länge är att jag vill gå en praktisk linje, för jag tror inte jag skulle orka t.ex natur. Usch nej. Dessutom har jag absolut ingen aning om vad jag vill jobba med. Jag vill väl inte gå upp klockan fem varje morgon och baka heller? Men vem vet, om jag då hamnar på ett as nice ställe kanske jag känner att jag hamnat rätt. Men det är i alla fall så jag tänker. Ha kul i 3 år nu, sedan får man se vad som händer! Man hinner säkert hinna tänka och ändra sig och sådära hur mycket som helst! Sedan finns det säkert mer möjligheter som man själv inte tänkt på då också.

Beautiful morning.








Canon eos 7d

Rätt så rejält noobfotograf, men kan ju bero på att det var första gången jag fotade sådana här bilder haha. Skäms nästan lite. Men jag lovar er att om jag någon gång kan punga ut ca 40 000 spänn för en kamera så ska jag lära mig ta bättre bilder.

Ska man leva så gör det nu.


Believe me I don't want to go.




RSS 2.0