Got a rolled cigarette hangin' out his mouth, he's a cowboy kid.

Peace & Love outfit, dag 4
Kjol - Mormors / Linne - Mormors / Skärp - Morfars / Skor - DinSko / Tygpåse - The Majority Says (signerad och allt!)
 
Hej på er!
Tack för att ni fortfarande kikar in! Bästa ni! Den här veckan har jag flängt mellan Falun, Vansbro och Malung. Har haft Harry Potter-maraton med min allra bästa Jessica och myst ute på hennes altan med massa filtar, mitt i natten när regnet öste ner, har varit i Malung på Dansbandsveckan med David, som alltid kommer vara som en storebror för mig, Filip och Emil en dag och med Lovisa, mina fina barndomsvän, en annan dag. Har gjort slingor på Josef, blev fett bra, har firat min underbara älskade mamma som fyllt 41 och har myst och skrattat i Vansbro med mina allra bästa: mormor & morfar. Tyvärr har förkylningen drabbat mig efter en hård vecka. Därför kryper jag ner i bubbelbadet med jordgubbar och massa tända ljus en stund.

Love life.

Hej på er mina fina!
URSÄKTA att jag inte lagt upp de två senaste Peace & Love-outfitsen men internet här är inte det snabbaste. Och jag vill inte sitta inne vid datorn heller för den delen - vilket jag tror at ni förstår :) Det är så mysigt här. Varenda muskel i kroppen bara slappnar av och det känns så mycket lättare att andas på nåt vis. Jag vet att jag tjatar men jag älskar luften här! Jag bara ryser i hela kroppen varje gång jag andas in den friska luften. Hade helst velat visa er valparna som farmor har nu också, men det får vänta tills jag kommer hem. Herregud vad söta dom är!! Så himla himla gulliga!
Idag var vi till Erikshjälpen, hittade så fina grejer. Sedan fikade vi på Café Erik också, som de hade inne i butiken. Så mysigt. Idag tittade även solen fram i några timmar och då vart det riktigt varmt! Lyckorus! Imorgon ska vi nog fota hela dagen, som jag längtat!!! Hoppas på sol då med! Massor med kramar och ta hand om er, så hörs vi på tisdag eller onsdag.

I never loved nobody fully, always one foot on the ground, and by protecting my heart truly I got lost in the sounds.

Peace & Love-outfit, dag 3
Jacka - Secondhand / Klänning - Secondhand / Väska - Secondhand / Stövlar - Mormors
 

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för kvalitén, men jag hade inget val... Igår var jag och mormor på en liten roadtripp i Dala-Järna. Vi åkte såklart till Erikshjälpen! Sedan köpte vi nya knappar till en jacka och åt glass på Café Myrbacka. Var faktiskt första gången jag var dit och jag fattar inte hur jag kan ha missat det, för det var verkligen hur mysigt och fint som helst!! När vi kom tillbaka till Vansbro drog jag ut och käkade med bästa Lovisa, vi träffade även på Jennifer senare på kvällen. Och nu har vi bestämt att vi tre ska åka till Malung nästa helg på dansbandsveckan! Haha varför inte liksom. Blir nog skit skoj!
Imorgon åker jag och syster till Farmor i Småland. Ska bli så skönt att "andas lite frisk luft" som jag jämt skriver när jag ska dit ;) Men det är verkligen sant. Dessutom har hon valpar där nu också så det ska bli riktigt kul att busa lite med dom! Åh vad jag längtar! Får hoppas att den 6 timmar långa tågresan går hyfsat fort. 

Last smoke before the snowstorm.

Peace & Love-outfit, dag 2
Shorts - GinaTricot / Tshirt - Secondhand / Kofta - Mormors / Kängor - DinSko / Tygpåse - BikBok / Brillor - Secondhand

We'll do the things that lovers do, put the stars in our eyes, and with heart shaped bruises and late night kisses, devine.

Peace & Love-outfit, dag 1
Shorts - Secondhand (Matildas) / Tshirt - Avklippt Vansbrosimningströja / Skor - DinSko (Matildas) / Tygpåse - BikBok

I got my head among the clouds and I think love will come towards me like a warm summerbreeze.

Klänning - Zara / Tshirt - Avklippt Vansbrosimningstischa / Skor - H&M  
 
Den här outfiten, som jag hade på mig i fredags, får mig att tänka på marsmallows, maränger och fluffigt grädde. Därför drog jag, Mormor och Matilda till Håkanssons, det absolut mysigaste cafét i världen, och fikade. Senare på kvällen drog jag och Matilda ut som sagt och då träffade jag goaste och saknade Lovisa! Så himla himla kul att träffa henne och prata om allt mellan himmel och jord. Bästaste barndomsvän! Blir nog förhoppningsvis fler pratstunder med henne den här sommaren. 

Peace & Love outfits - sneakpeak.

 
Nästa vecka tänkte jag visa er outfitsen från Peace & Love! Tänkte att jag skulle lägga upp tisdagens outfit på tisdag, onsdagens på onsdag osv. Vilket samtidigt blir lite skönt för mig också då jag kan längta tillbaka och minnas de underbara dagarna! HERREGUD vad jag saknar det!!! BÄSTA!! Så länge får ni i alla fall en liten sneakpeak att kika på. 

On a dark desert highway, cool wind in my hair.

Transparent lång skjorta - Secondhand / Armband - Mormors / Skor  - Scorett (lånade av syster)
 
Det var dom här bilderna som jag inte tänkte lägga ut först, men nu blev det så ändå! Den här härliga, fladdriga skapelsen köpte jag på Röda Korset för 10 kronor för någon vecka sedan. Fynd!

I'm sorry I had nothing to say that night.

 
Ursäkta att jag inte bloggade igår. Jag tog en outfit som jag tänkte lägga ut, men bilderna vart så fula...haha. 
Nu sitter jag i alla fall här med papiljotter i håret och känner mig både lite glamorös och tantig! Snart ska jag och Matilda till Selins och äta pizza, sedan blir det utgång! Jag är så sjukt partysugen så det ska bli riktigt kul, dessutom är det så mycket folk här nu också. Nej nu ska jag ta ur papiljotterna och fixa outfit-bilder!!

Driving one of your cars.

Kjol - Mormors / Linne - Mormors / Skärp - Morfars / Kofta - Morfars / Skor - H&M
 
Hej på er fina läsare! Härligt att ni hänger kvar!!
Jag är hemskt ledsen över att jag inte bloggat på 2 veckor!!! Anledningen är att jag inte kommit in på bloggen över huvudtaget. Så ni kan ju gissa vilken panik jag har haft. Men imorse mejlade jag blogg.se och underbara Johan hjälpte mig att flytta över bloggen till min gamla användare med en mejl som funkar. Så nu hoppas vi att det inte ska behöva bli några mer problem!
Jag har SÅ mycket att visa er - outfits och bilder från Peace & Love, nytt och massa annat så nu kan ni förbereda er på galet mycket bloggning!
Idag har jag massa ärenden jag måste hinna med för ikväll åker vi till Vansbro. Det är ju Vansbrosimningen den här helgen! Nu måste jag skynda. Hörs senare!

RSS 2.0