I don't have to please no one, and I don't give a damn.

Linne - H&M / Shorts - Mormors gamla / Keps - Secondhand / Kängor - Din Sko
 
Tänkte berätta en hemlis för er. Kepsen/hatten som jag har på mig var inte svart från början. Den var blå.
Och den är målad med svart skokräm så den luktar inte så gott, så att säga. Haha.
 
Idag har jag känt mig fett cool, träffat CHARLIE GUSTAFSSON (ni vet han från Livet enligt Rosa???) som spelar in en film på vår skola, blivit kär (i honom, oh my), fått sovmorgon, haft väldigt roliga lektioner, skrattat på estetisk kommunikationen och fått umgås med resten av estetarna, sett Flugornas Herre på svenskan, dansat tills jag känt mig alldeles genomlycklig (och genomsvettig) på allra sista danslektionen :'(, solat, en fågel har bajsat på mig, jag har plockat blommor, blivit väldigt arg, gråtit, pratat i telefon med hon som alltid säger så bra saker (Jessica), fotat, och här sitter jag nu. Ska kika på några avsnitt av Sex and the city sedan sova. Hoppas att ni inte haft en fullt så "berg-och-dahl-banig" dag som jag. Puss på er. 
Ps. Ursäkta min slarviga svenska, skyller på att jag är trött.

Still with feet touching, still with eyes meeting, still our hands match, still with hearts beating.

Linne/Klänning - H&M / Kjol - Secondhand / Skor - Secondhand / Blomsterkrans - Ihopknåpad av mormors plastblommor och ståltråd
 
Hej finaste ni!
Vad längesedan det var nu.. Jag har varit med om så himla mycket roligt sedan sist. Tex konsert i Leksand (The tallest man on earth!!!!!!!!), vår egen konsert(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), spontantripp till Rättvik, massa glass- och jordgubbsmys i gräset efter skolan, har klippt mig (vilket jag ångrade något fruktansvärt, så jag grät över det hela dagen så ett blodkärl i vänstra ögat sprack, men börjar vänja nu..) mm. Tänkte visa er lite bilder senare, på de roliga händelserna dvs haha (håret ser ni ju i och för sig redan på dessa bilder), men nu ska jag ut och äta grillat. Mums! Kram på er!

We were born for fun, or maybe to sleep in the sun.

De tre senaste dagarna har jag spenderat med min underbara klass i våra musiksalar repandes till vår konsert som är den 23 maj i Haraldsboskolans aula klockan 19:00! Det vill ni verkligen inte missa, jag lovar er! Helt gratis är det också!
 
På torsdagen, efter att vi repat hela dagen drog dom här tre med mig till Jessica för att grilla korv och ha Wild Kids-marathon från 2007. Haha så jävla kul! 
När Corinne, Jesper och Isac dragit tände vi massa ljus och myste ner oss bland tusen kuddar. Jag är så glad att jag får kalla världens finaste person min bästis. Finns verkligen ingen som kan mig så bra som hon gör.
 
Igår repade vi också hela dagen! Drog dock lite tidigare för skulle på elevkårsmöte för sista planeringen av studentaktiviteter!!!!!! Jag är så himla taggad, fy fan vad kul det kommer bli!!! Vi började hemma hos Anton som vanligt...
 
...för att sedan bege oss mot Bojsen Beach där vi skulle grilla!!! Var sånt himla perfekt väder! Tvingade Martin att posa lite på bryggan också.
 
Älskar dom här. Så söta.
 
Så här supergott blev det!!!!! Vi hade t.om gjort potatissalladen själva!
 
Sedan drog Moa till Rådis och vi gjorde klart det sista! Vid tolv kom Tobias och Emil och skjutsade hem mig. Kul att få träffa dom lite när dom var på besök i Falun.
 
Sådana himla toppendagar verkligen!!! Idag har jag också repat och snart ska jag ta bussen hem till Jessica som bjuder på hamburgare! Så himla mysigt. Åh älskar verkligen livet just nu. Blir helt varm i hjärtat av att inse hur fina personer jag har runtomkring mig <3

Cause we both know I'll never be your lover, I only bring the heat, company under cover, filling space in your sheets.

 
Detta tog jag på mig direkt efter att jag kommit hem från Leksand i lördags. Så himla skönt.
Det ska dock sys in väldigt mycket! Shortsen är ju väldigt bubbliga nu, som ni kan se. Tror det blir väldigt bra! Älskar verkligen tyget, så himla fint, och skönt!!

Lite helg och lite vardag.

I lördags tog jag tåget till Leksand där Alva skulle visa mig den nya secondhandbutiken som öppnat där! Fick såklart med mig några fynd hem!
Lämnade dock kvar morgonrocken som man ser på bilden....visst är den fin? Ångrar mig lite faktiskt...
 
Fika för 20 kronor, livemusik av gulligaste tanten, som spelade på ett piano som var till salu, + bästa sällskapet är ju inte helt fel!
 
Den här tjejen alltså <3
 
Resten av lördagen bestod av Sex and the City. Fint det!
 
På söndagen jobbade jag sedan stressade jag till Matildas dansuppvisning i blött hår! Herrejävlar vad duktig hon och alla andra godingar är!!!!!
Blir så varm i hjärtat när jag ser folk göra det dom älskar! Sådant inspirerar mig verkligen!
 
Världens finaste måndag. Åt jordgubbar i solen med Corinne och Alva, seriöst bästa bästa. Sprang hem och åt lite snabbt. Sedan tillbaka till skolan för att sälja fika på världsduktigaste tvåornas konsert! Jädrar vad bra dom är, helt galet!!! Efter konserten skippade jag och Alva bussen och gick istället till stan i solnedgången. Alltså åååh så mysigt.
 
Glömde ta en bild idag, så ni får en från när jag, Isac och Jesper var upp på Lugnet och fotade undervattensbilder!
 
Den här eftermiddagen tillbringades vid Kristinekyrkan med kladdkaka och jordgubbar med dessa snygga killar och en sjukt snygg Corinne. Egentligen borde jag plugga. Men det är så förbannat tråkigt så jag kikar på Sex and the City och målar naglarna istället.

Dry your smoke-stung eyes, so you can see the light, staring at the sky watching stars collide.

Den här koftanfyndade jag på Röda Korset i torsdags för 50 kronor! Känns så himla skönt att ÄNTLIGEN ha hittat den perfekta vita koftan!! Nu fortsätter jakten på en svart...
 
Her på er finaste ni!
Hoppas att er Valborg var as fet!! Det var verkligen min! Hade så himla roligt verkligen!!! Tog dock inga bilder, synd nog. Kameran får följa med nu i helgen istället!
På lördag ska jag upp tidigt för att åka till Leksand på secondhandrunda med min finaste Alva. Så himla mysigt!! På kvällen blir det grillning hos Jessica med massa sköningar! Och på söndag ska jag jobba, sedan ska jag på Matildas dansuppvisning, så den här helgen bjuder på massa roligheter. Hoppas att ni också får en fin helg, kram på er!

RSS 2.0