Kony 2012.

Jag brukar aldrig kolla klart på såna här filmer, speciellt inte när det bara är på engelska. Men shit alltså. Jag rös i hela kroppen och satt helt som fastklistrad hela filmen.
NI MÅSTE VERKLIGEN KOLLA PÅ DEN HÄR. Sprid den, gilla på facebook, skänk pengar! Joseph Kony måste stoppas!!

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


Kommentarer
Postat av: Louise

Svar på ditt svar ;) Jahaaa okej ja men jag får åka till någon av ställena någon dag!:D Ja guuudddd 100 år sedan vi sågs ju! Kanske borde träffas å ta en fika eller något? :)

2012-03-06 @ 20:09:54
URL: http://louissew.blogg.se/
Postat av: Amanda

Åh vad glad jag blir att se att du skriver om det här! Har precis gjort ett väldigt stort skolarbete om just Joseph kony och hans LRA. Det är sjukt hur man kan behandla barn på ett sådant sätt, det strider mot i princip varenda mänsklig rättighet som finns. Världen måste liksom se det, verkligen förstå vad han gör.. Så skitbra av dig att skriva om det och uppmuntra folk att sprida det. Bra initiativ, Amanda!!

2012-03-06 @ 21:33:05
URL: http://maandanle.blogg.se/
Postat av: Amanda

svar: Föreslå att ni ska jobba med det! Jag menar, brits är ju i och för sig brits, men lite borde ni ju få säga till om. Här får vi till viss del bestämma arbeten helt själva, så ett historiskt arbete om LRA med inslag av nutid och sånt verkade perfect tyckte jag, ingen i min klass hade dock hört talas om det, helt sjukt!! Hoppas att de fick upp ögonen lite för det.



Jag funderar på att köpa ett sånt där armband, vet du var man kan hitta dem?

2012-03-07 @ 13:24:43
URL: http://maandanle.blogg.se/
Postat av: Amanda

Först och främst: tack, vad roligt att du tycker det. Och självklart kan jag hjälpa till. Lite bakgrundsFakta och sådana saker? Mer om hur barnen faktiskt behandlas och vad de utsätts för, konsekvenser etc? Känns bra att kunna hjälpa till. Har redan upplyst 13 ovetande människor om det här problemet och fler ska det bli! Säg bara till vad du vill ja hjälp med så fixar jag det så gott jag kan.

2012-03-07 @ 21:25:52
URL: http://maandanle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0