Your tears are much heavier these days.

Hej finaste ni! Hoppas att allt är bra med er!
Det har hänt väldigt mycket den här veckan. Har verkligen haft något att göra hela tiden, varje dag. Tänkte att vi tar oss en titt. Så här kommer några halvkassa mobilbilder.
 
Hade taco-möte hos Anton med mitt dreamteam och den gamla styrelsen för elevkåren. Lärorikt och väldigt kul. Vi är sånt himla härligt gäng! Tror att nästa år kommer bli världsbäst!!
 
Njöt av att man kunde gå med långkjol utan strumpbyxor!!! Hade konsert i Kristinehallen på kvällen också. Det lät så himla fint, som det alltid gör med Hagven (en kör med alla ettor, tvåor, och treor som har sång som huvudinstrument).
 
Blev sminkad till en gammal tant på Lust och Fägring! Haha visst är det verkligt??? Helt sjukt. Det var tredje gången jag var dit nu. De andra gångerna har jag fått typ-makeup och scen-makeup, men den här var nog faktiskt roligast haha! Dock inte snyggast kanske, hehe.
 
 
Tog farväl av min fina halvfarfar och försökte trösta mig med sånt här. Det hjälpte inte så mycket. Har gråtit och gråtit och gråtit (en fin låt). Det gör så otroligt ont när någon försvinner ur ens liv. Och att dessutom behöva se personer som står en nära vara så himla ledsna gör också väldigt ont.
 
Försökte slappna av med långa varma bad. Det hjälpte.

MODEVISNINGEN.

Klockan 13:40 satt vi i varsin frisörstol för att få hår och smink fixat av duktigaste frisörtvåorna! Här är fina fina Mathilda!
 
Sminkningen tog lite längre tid än väntat så det var bråttom till Folkets Hus, där vi snabbt slängde på oss alla kläder och provgick en sista gång!
 
Vi bättrade lite på sminket innan det var dags!
 
Alla fina modeller: jag, Jenny, Eliza, Linnéa, Saga, Mathilda.
Ca 2 min innan visningen! Här var vi en aning nervösa kan jag säga haha. 
 
Men det gick hur bra som helst!!! Riktigt roligt var det också! OCH ALLA VAR JU SÅ HIMLA SNYGGA, HERREGUD!!!! 
 
Och här har vi pärlorna: Sofia, Johanna, Sofia.
Sofia till höger är det som har designat kläderna. Hon är så otroligt duktig verkligen!!!! Tack återigen för att jag fick gå som modell.
 
Avslutar med lite bättre bilder på sminkningen!

Tenuous at best was all he had to say.

Klänning - Secondhand / Jacka - Secondhand / Hatt - Indiska / Halsduk - Indiska / Väska - Secondhand / Skor - Secondhand
Andrew Bird – Tenuousness
 
Hej godingar!
Vad himla kul att ni verkligen skriver vad ni vill att jag ska blogga om, sånt är ju himla roligt! Dock känner jag ibland att vissa förslag blir så himla mycket likt alla andra bloggar.. Men ska verkligen försöka knåpa ihop lite inlägg med en blanding av era önskemål och vad jag själv tycker ser bra ut, perfektionist som jag är.
 
Idag har jag pluggat en hel del och varit på modevisning med mormor. Väldigt roligt! Nu tänkte jag ta mig ett bad och njuta av att jag är ledig imorgon. Kram på er finaste ni!!

True love will find you in the end.

Hann precis ta dessa bilder innan solen gick ner. Vill också ha såna här persienner för det är ju så himla fint när det blir ränder på väggen.
 
Det är så otroligt mycket som händer just nu. Massa olika möten, jobb, arbeten som ska in och roliga, men tidskrävande, saker. Sedan ska man ha tid till att leva också. Det är nog i princip så här hela tvåan kommer att se ut känns det som. Men just nu fokuserar vi på att det äntligen är vår och att min gråa själ äntligen börjar känna sig lite ljus, glittrig och regnbågig, heheee. Nu kommer äntligen de månaderna som ger oss de bästa minnena! Sena sommarkvällar, nattbad, pickningar och grillfester, blommiga klänningar, jordgubbar till allt,  myggbett, stövlar och blåbärsplockning, cykelturer, vackra solnedgångar och soluppgångar, smoothies, isglassar, barfota fötter, bruna ben, stora solbrillor, festivaler, glada sommarfyllda själar, hångel på filtar och parkbänkar, kärlek.

Mysterious skin.

 
Den här filmen. Alltså. Jag finner inga ord. Den måste ses. Så himla himla hemsk, men så otroligt jävla bra. + Joseph Gordon-Levitt är så förbannat jävla snygg.

Inside they might feel sad and wrong.

Alla från secondhand förutom nummer fyra som är från Ur & Penn för några år sedan.
 
Har hamnat i en örhängenperiod. Så har väl hunnit samla på mig dessa under en månad ca. Har ju så himla mycket komplex över mina öron så har ju försökt att dölja dom så mycket som möjligt, men börjar komma över det nu, så himla skönt! Och det är ju så snyggt med örhängen verkligen!
 
Imorgon ska jag ta bussen härifrån 04:45. Det blir intressant att se hur det ska gå. Har nämligen bott hos mormor i stort sett hela veckan. Så otroligt skönt att få ladda batterierna, så att säga. Anledningen till varför jag måste ta en sådan tidig buss är för att alla estet- och naturettor ska till Gävle imorgon på någon miljögrej. Det blir nog roligt!
 
ps. bilderna från modevisningen ska jag försöka få upp imorgon!

Somna in natten är nära, jag kan vakta elden din, jag lovar att vaka över dig.

 
Flera av er har säkert läst på facebook att min halvfarfar har gått bort. Exakt för en vecka sedan idag. Såklart är det väldigt jobbigt och jag har varit så himla ledsen.
Men jag är så otroligt glad över att jag fått lära känna en sådan här fin människa. Alltid glad och underfundig! Jag är så tacksam över att han välkomnade mig och Matilda med öppna armar och behandlade oss som sina riktiga barnbarn. Kommer verkligen sakna honom så fruktansvärt mycket. Vila i frid. ♥

Santa ana winds.

Byxa - Secondhand / Blus - Secondhand / Skor - Secondhand
 
Lovers, kom och kika på modevisning idag klockan 17:00 idag på Folkets hus!!! Kommer bli så himla himla fett! Jag och några supersnygga brudar går modeller, riktigt roligt verkligen! Komsi komsi!!

You’re a little firefly, I love you more than I can say, no I’ll never fly away.

Polo - Klädbytardagen / Kjol - Second hand / Skor - Second hand / Örhängen - Second hand
 
 
Hej på er!
Igår fick jag reda på en så himla rolig sak!!!! Jag ska sitta i styrelsen för elevkåren på Lugnet nästa termin!!!!!! Jag hoppade runt och skrek himla länge innan jag kunde försöka sansa mig och svara "ja självklart!!". Jag är så himla himla taggad att jag nästan spricker av alla ideér!!! Ska verkligen göra mitt yttersta för att de här två åren ska bli så roliga som möjligt för alla på Lugnetskolan!

Romeo and Juliet, balcony in silhouette, making O's with a cigarette, it's Juliet.

 
Idag myser jag runt i min allra mjukaste bruna fluffpäls, värmer mina fingrar runt en tekopp med favoritsmaken (äpple- & kanelte), repar låtar som kommer att bli så jävla feta på vår konsert i maj (längar så galet mycket!), njuter av att se mina glitternaglar dansa runt över tangentbordet medans jag skriver detta inlägg (älskar verkligen kombinationen av blått glitter och brun päls) och efter skolan ska jag upp till mitt älskade jobb och träffa mina finaste gullungar. Skön måndag. 

Om disconagellack och om att sluta.

Finns att köpa på h&m för ca 50 kronor.
 
Emma kom in till mig nyss och frågade mig om jag kunde måla naglarna på henne. Helst med det där nagellacket jag hade igår. Det som var blått och glittrade.
 
Så där satt jag. I min säng med min 5-åriga lillasyster i knät samtidigt som jag målade hennes små naglar. Jag frågade om jag skulle måla Tummen (ni vet tummen med stort T). Hon sa att det var okej. Att hon ville bli stor nu. För stora tjejer suger ju inte på tummen. Men att hon hade lite svårt för att sluta. Hon sa:
 
"Men Amandis, jag tänker på den hela tiden när jag ska sova. Hur ska man göra för att sluta tänka på den lilla tummen?"
"Det gäller nog bara att bestämma sig. Att bestämma sig för att sluta" svarade jag.
 
Och precis när jag sagt det insåg jag hur sant det var. För det handlar ju faktiskt om att bara bestämma sig. Bestämma sig för att nu är det faktiskt slut. Efter två år av känslostormar, av bubblande, pirrande skatt, av underbart sex, av passion, av ilska, av så  många tårar och av så mycket förvirring - så får det faktiskt vara nog. Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra. Men jag är redo att släppa taget om dig nu. På riktigt. För allra, allra sista gången. Jag kommer inte att falla tillbaka till din famn igen. Inte låta dig såra mig som du gjort så många gånger. Aldrig igen låta mig förlora hela mig till dig.

◆ Fredag & lördag. ◆

I fredags tog jag bussen hem till Falun efter att ha varit i Vansbro några dagar.
Passade på att måla naglarna med disconagellack samtidigt som jag lyssanade på detta sköna album.
 
Skulle vara med denna sköna böna!!!
Egentligen skulle vi kolla på film men vi hade så mycket att prata om så vi glömde bort det haha.
 
Världsbäst och världens vackraste <3
 
Hade tänkt att jag skulle sova hemma så jag skulle vara utvilad till lördagens planer.
Men somnade väl såklart bredvid bästis bland tusen kuddar. Funkade lika bra det med.
 
Lördagens äventyr började på tågstationen i Falun.
Där vi tog tåget till Hedemora..
 
..för att gå på Erikshjälpen och Röda Korset såklart! Hittade massa fint!!
 
Sedan åt vi och strosade runt lite tills det var dags att åka vidare till nästa ställe!
 
I väntan på tåget till Borlänge åt vi åt Ben & Jerry's med guldsked som jag köpte på Röda Korset för 5 kronor. Kunde inte motstå...hehe.
 
Tåget blev försenat en halvtimme så Jessica somnade. Gosegull.
 
Till slut kom vi i alla fall fram till Borlänge där vi skulle se på musikal!!!! 
 
Gnistan heter den och den går på Forum i Borlänge nästa vecka! Den MÅSTE ni se!!! Helt fantastiskt rolig verkligen!
 
Dessutom spelar världens bästa Alva och Clara huvudrollerna vilket bara gör den ännu bättre!! Ska lätt se den igen!
 
Sedan åkte vi hem och jag fick kika på några avsnitt av Gossip Girl, hade längtat hela helgen så kände bara "äntligen"!!!

You have an eye for fashion darling, I'm sitting in my room let the disc go by.

Svarta med brunt - Farmors gamla / Svarta med guld och vinrött - Röda Korset Skillingaryd / Bruna - Erikshjälpen Dala-Järna

Kände att det var dags att inhandla lite lätta vårskor! Har införskaffat ett till par med - men dom lånade Matilda idag, så kunde inte ta kort på dom.Ni får se dom någon annan dag! Jag älskar verkligen att det är en liten klack på allihop också, man känner sig så himla fin då.

Let her in on your secret heart.

 
Hej mina fina! Har ni haft en bra påsk?
Min har varit helt perfekt verkligen. På torsdag stod jag och några klassisar och sålde fika på musiktreornas allra sista konsert (den var verkligen helt galet bra!!! dom är så begåvade!). På fredagen packade jag hela dagen och på kvällen vart det estetfest! Lördagen bestod av två världsgoda påskbord, mums, och på kvällen firade vi min kära vän Jocke som fyllt 18, himla roligt verkligen! Ska visa er lite partybilder från både den här och förra helgen sedan.
Och igår då, så satte jag och Matilda oss på tåget till Småland och farmor. Som jag längtat!! Så himla skönt att vara här! Vi åkte med ett riktigt gammalt myståg som gav en Lotta på Bråkmakargatan-vibbar med fönster som man kunde öppna. Himla härligt! Tog dock väldigt lång tid att resa hit den här gången eftersom att vi åkte från Vansbro och fick vänta i Borlänge ett tag. 12 timmar tror jag det blev sammanlagt. Helt galet, men värt det.
 
Idag har vi inte gjort någonting direkt. Vi har gått en långpromenad med hundarna och gjort sånt som man bara gör när man är hos farmor - typ kikat på massa filmer vi såg på när vi var små och ätit ostkaka. Jösses så gott. Hade väl velat fota lite outfits till er också, men har inga speciella med mig och det ligger fortfarande snö på backen här så miljön är lite tråkig. Men tänkte fota lite imorgon när vi åker in till Värnamo och secondhandshoppar lite på Erikshjälpen och Kupan!
 
Vill också tacka så hemskt mycket för alla kommentarer jag fått på senaste tiden. Så himla roligt! Tror det var därför blogglusten försvann lite också, för att jag inte visste om ni uppskattade det jag bloggade om. Men nu vet jag ju, och har dessutom fått önskemål om att visa bilder från nians bal (som jag glömt) och bilder på mina bikinisar (som dock inte är speciella alls) men det ska jag absolut göra!
Nu vart det här ett väldigt långt inlägg, hoppas ni orkar läsa ändå, kram på er godingar!

RSS 2.0