Dreaming I can see the sun, long gone with time to run.

Broadcast 2000 – Get Up And Go - Acoustic
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home (RAC Mix)
Keaton Henson – Sweetheart, What Have You Done To Us (så enkel men vacker och berörande musikvideo)
Radical Face – Welcome Home, Son
 
Några myslåtar just nu.
Sitter på bussen från Vansbro på väg till Falun med snön yrande utanför fönstret. Riktigt mysigt. Tänk att det är första advent på söndag. Tiden går så fort.

Shells of silver.

1. Bh - Trosa 2. Bh - Trosa 3. Bh - Trosa 4. Bh - Trosa
 
Antar att det inte bara är jag som tycker att allt det här är helt sjukligt snyggt?! Får nog ta en sväng ner på stan imorgon och uppdatera underklädeslådan tror jag.
Igår uppträdde jag med min fina och bästa tjejer på Musikcafét som var på Arenan. Utan att skryta så måste jag faktiskt få säga att vi var jävla grymma! Lägger upp en video åt er imorgon. Hoppas ni mår bra. Kram på er.

I'm gonna fly like an eagle, away from the city lights, flying into darkness, I'm chasing the silence.

Boomerang, 5:-
Det kan aldrig bli för mycket glitter.
 
Erikshjälpen, 30:-
Älskar verkligen färgen, tyget och mönstret.
 
Erikshjälpen, 30:-
Detta fick bli en present till Gabriel eftersom att han passade bättre i den. Jädra snygg alltså!
 
Boomerang, 5:-
Den här tillhör helt klart en av mina snyggaste koftor. Älskar kombinationen av mysigt och snyggt.
 
Erikshjälpen, 25:-
Att en halsduk kan vara så vacker.
 
Erikshjälpen, 75:-
Världens mysigaste jacka!!!!!!! Utan någon som helst överdrift. Har någonstans i min fantasi fått för mig att det skulle vara himla fint med en beige/ljusrosa jacka, det visade sig stämma himla himla bra!

Erikshjälpen, 20:- & 15:-
Galet snygga båda två. Kommer nog få mycket användning av dom.
 
Kastas mellan stress, panikutbrott, tårar, skratt, fina stunder och ord, äventyr, mys, pirr och klumpar i magen. Men antar att det är så min vardag kommer se ut nu ett tag framöver. Tror det kallas gymnasiet.
För övrigt har Urban Cones nya album gått på högsta volym hela dagen idag. Vilka duktiga killar. Helt sjukt. Underbart album verkligen!! Klick. Just nu är nog The Prom min favorit.

Fly away, high away.

H&M:s rea - 50 kr
 
Den här klänningen har jag stått och spanat på ett bra tag, men inte kunnat bestämma mig om jag skulle ha den i svart eller vit. Eftersom att jag inte kunde bestämma mig glömdes den bort ett tag. Men när jag var ner på stan en sväng på lovet hängde den där, på rean t.om för endast 50 kr. Det var ödet.
Man ser inte min frisyr så bra på bilden, men den gjordes på en NO-lektion när jag hade väldigt tråkigt. Tyckte att den blev väldigt fin. Det ska föreställa två flätor som möter varandra uppe på huvudet, som ett hårband. Enkelt och snyggt.

I'm coming up only to hold you under and coming up only to show you wrong.

 
En sak som jag däremot ångrar djupt var att jag och Matilda hade biljetter till Band Of Horses konsert i Stockholm på fredagen, men valde att skippa det pga dålig planering. Fick även reda på idag att First Aid Kit (ett av mina absoluta favoritband) var förband till dom. Fattar ni hur besviken jag är på mig själv???? På riktigt. Jag kan inte ens beskriva med ord. Så nu ska jag deppa och äta tårta. God kväll.

In this world the heart beats slow, in my arms let's share the cold, in my eyes your all I've known, darling let's go home.

 
Om flera olika känslor.
 
Imorse fick jag ett sådant där moment när man inte vet om man ska skratta eller gråta. Så jag gjorde både och. Det var en himla konstig känsla.
 
Denna helg har jag dansat irländsk folkdans och lyssnat på livemusik som var sprängfylld med känslor och lycka på Folkets hus, pussats och somnat i famnen på världens finaste kille, skrattat tills jag inte fått någon luft, sett den äckligaste och sjukaste filmen som fick mig att börja gråta och må himla illa, umgåtts med fina klassisar, sovit alldeles för lite, se kärlek växa mellan två himla fina personer - det var väldigt vackert och hela jag skuttade också, precis som dom, runt på små rosa fluffiga moln av pirrig lycka, skedat med fem andra personer, ätit mycket gott och onyttigt bl.a egengjord kladdkakeglass, chips, pizza och pommes. Den här helgen har jag helt enkelt mått så himla bra.
 
Det finaste av allt var nog mitt i dansen på Folkets hus. Man skulle göra ett steg som kallades "swingen". Ni vet när man korsar sina händer och håller i någon som också korsat sina händer och så snurrar man runt, runt så fort man bara kan. Snurrade runt med min fina, min Gabriel, och det enda jag såg var hans ansikte. Han skrattade och hans ögon glittrade och ustrålade sådan lycka. Allt var så fint med musiken och jag var verkligen så himla himla lycklig i den stunden. Det var som att det enda som betydde något var han, allt annat spelade inte längre någon roll. Jag bara lutade huvudet bakåt och slöt mina ögon och andades in den sekunden. Så himla fint. Precis som i den allra vackraste kärleksfilmen. Bara det att det där var verklighet och att det var finare än något jag kunnat drömma om.

I'll meet you on the half moon street, with someone else's money that we can spend.


Klänning - H&M / Tröja - Gina / Skärp - Secondhand / Strumpor - H&M / Skor - Secondhand
 
Tog de här bilderna för ett litet tag sen bara, så därför är dom väldigt suddiga. Men tycker att dom blev himla fräna ändå! Livet är så jävla fett just nu. Stressigt men fett. Uppdateringen ska bli bättre här också - det lovar jag. 

RSS 2.0