365 days of breakfast.

 
God morgon! 
Ofta när jag vaknar känner jag mig sugen på någonting. Men i och med att jag är sjuk känner jag absolut ingen som helst matlust. Nu har jag i alla fall börjat känna mig hungrig, vilket är positivt! Jag vet att det finns många där ute som inte kan äta frukost på morgonen, sedan finns det dom (jag tex den här morgonen) som står och öppnar kylskåpsdörren, frysen och skafferiet minst tio gånger men som ändå inte kommer på vad dom vill äta. Så därför mina kära vänner tänkte jag dela med mig av den bästa bloggen i världen. 365 days of breakfast. Hon bloggar dock inte just nu, men hennes arkiv finns fortfarande kvar och det är den mest inspirerande och finaste bloggen som finns. Dessutom länkar hon en superbra morgon-pepp-låt för att man ska komma igång på morgonen! Helt underbar blogg verkligen. Klicka in på den - ni kommer inte bli besvikna!

♥ Alla hjärtans dag. ♥

På Alla hjärtans dag hade jag bjudit hem några kära vänner till mig för lite knytis. När man kom in i hallen fick man ta en välkomstdrink.
 
Så här fint hade jag och mina kompanjoner Corinne och Isac dukat.
 
Folk hängde i trappan. Åh det ser så himla mysigt ut!
 
Vackraste, finaste, bästa Corinne. Min solstråle.
 
När alla kommit och allt var uppdukat på fat var det äntligen dags att fika!!!
 
Dog matdöden typ hundra gånger om. Så himla gott. Vi har väldigt duktiga bagare och bakerskor i våran klass!
 
Så här roligt hade vi hela hela tiden. Mina bästa!!!!
 
Corinne och Isac. Tack återigen för all hjälp!!
 
Cornelia och Lisa.
 
Wanja och Ebba.
 
Maja och Ebba. Mysigaste bilden.
 
Hilda och Maja. Gosisar.
 
Lisa och Maja. Så fina.
 
En skrattbild på mig och goaste Majs.
 
My lovely Alva och jag.
 
Alva och Maja.
 
Kevin, Hilda, Maja, Maja och Alva. Så himla goa.
 
Maja, Hilda och Alva. Snyggelisnygga.
 
Kevin.
 
Kevin och Hilda. Finaaa.
 
När alla gått hem la jag mig på golvet, tog ett djupt andetag, kände basen pumpa i hela kroppen (med en blandning av lyckorus)
och bara njöt av den underbara känslan de här fina personerna ger mig. Är så tacksam att jag har dom i mitt liv. Jag älskar er så mycket.

I said I tried to find the way to run away, I get away some day.

Kände att det var på tiden att jag åt något ordentligt. Så jag gjorde iordning denna frukost imorse. Har ju tappat matlusten helt, så har typ levt på te de senaste dagarna.
 
Vid tolv kom de två bästa personerna jag har i mitt liv. Finaste mormor och morfar. De tog med mig till Dalasalen för att få i mig lite mat.
 
♥ ♥ ♥ ♥ 
 
Och här har vi en väldigt sliten Amanda också.
 
Nu ska jag ta tag i en engelskaläxa som jag ligger efter med. Vi hörs senare.

✿✿✿✿✿✿✿✿✿

 
Trots att jag har så många omkring mig som finns där för mig i alla lägen känner jag mig ändå så himla ensam. Ska damma av min dagbok och skriva några rader tror jag. 
 
Vill bara flytta här ifrån, bli fri, börja om. Bli något.

En väldigt fin lördag.

(ursäkta bildkvalitén)
 
I lördags hade jag ju som sagt utbildning i och med mitt jobb (simtränare åt 5-7-åringar på Lugnet) mellan 09:00-18:00. Himla länge, och himla kul.
Vi höll till på Scandic och det här var all mat jag proppade i mig under lördagen och söndagen. ÅÅÅÅH SÅ GOTT.
 
Sedan åkte jag och min kära syster vidare till pappa där vår älskade farmor var barn- och hundvakt. Där bjöds det på så här god mat!
 
Jag hade på mig ett par väldigt fina örhängen som jag fått i julklapp för många år sedan. Tror det var första gången jag använde dom haha.
 
Jag hade med mig alla hjärtans dag-presenter till mitt lilla hjärtegull.
 
Fick även tidiga födelsedagspresenter av farmor. Så vackert halsband med matchande ring och biobiljetter. Blev så glad!!
 
Sedan åt vi en perfekt kladdkaka till efterrätt..
 
..och tittade på melodifestivalen.
 
Efter melodifestivalen gick det en väldigt bra serie som hette Mr Selfridge. Så otroligt vackra miljöer och kläder. Satt som förtrollad hela avsnittet. Se det!
 
Sedan sa vi hej då till farmor, gosevovven och Sara och tog bussen hem.
 
Vi kröp upp ihop under täcket i Matildas säng och pratade om allt mellan himmel och jord och skrattade tills vi grät.
Finns ingen jag kan skratta så mycket med. Min fina bästa vän, andra halva och syster.
 
Klockan var egentligen alldeles för mycket, men gosade lite med mitt hjärta innan jag gick och la mig utmattad men lycklig.

Nothing left to say.

 
Hej godingar.
Har åkt på en jädra förkylning (eller influensan, hoppas inte!!!!) så jag har legat nedbäddad i min säng de senaste dagarna. Har inte ens orkat svara på sms. Men idag känner jag mig lite piggare. Min älskade Victoria kom förbi och piggade upp mig också. Finaste vännen. 
 
Funderar på att göra en årsresumé. Vad tycker ni om det?

You say that i need therapy, well, my darling, so do you, don't need for you to tell me what is wrong in all i say or do.


Polo - Klädbytardagen (Gina Tricot) / Jeans - Matildas (secondhand) / Skor - Secondhand
 
 
Hej på er mina fina!
Jag och Erik smet iväg från resursmatten för att ta dessa bilder. Tack tack återigen! Kul med en outfit i skolmiljö. Älskade HBO.
Har haft en himla bra vecka, är äntligen klar med alla inlämningar och hade världens mysigaste Alla hjärtans dag igår! Älskar mina vänner så himla mycket!!! Ni ska få bilder från det och från Isaks och Kevins födelsedagsfest. Ska försöka hinna med det nu i helgen men har två prov på tisdag och onsdag nästa vecka och har utbildning mellan 09:00-18:00 både lördag och söndag +jobbar måndag. Så vet knappt hur jag ens ska hinna med att andas. Vi hörs när vi hörs helt enkelt, stor kram!

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

Jacka - Secondhand / Tröja - Secondhand / Kjol - Secondhand / Skor - Secondhand / Halsduk - Indiska / Väska - Secondhand
Noah And The Whale – L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

I belong with you, you belong with me, you’re my sweetheart.

Erikshjälpen ca 20:-
 
Tyckte att den här väskan förtjänade ett eget inlägg. Det är faktiskt min första väska med silverspänne, vilket är lite konstigt ändå med tanke på hur sjukt många väskor jag har! Gillar den skarpt verkligen, riktigt jädra snygg.

Then we grew a little bit and romanticized the time I saw flowers in your hair.

Päls - Secondhand / Väska - Secondhand / Skor - Secondhand / Blomdiadem - Gjort själv / Brillor - Secondhand
The Lumineers – Flowers In Your Hair

Så här gick jag klädd en dag förra veckan någon gång. Kände mig otroligt hippie.
Idag har jag varit och bytt till mig lite nya kläder med de flesta tjejer i min klass, haha älskar att alla är så secondhandiga, på Klädbytardagen på Arenan. Underbart event verkligen! Efteråt fikade vi och lyssnade på våran kära klasskompis Wanja som spelade och sjöng. Hon är världens duktigaste seriöst. Man får sådana rysningar. Är så stolt över att få ha sådana duktiga, och supergoa, personer i min klass! Gick en sväng på stan med Alva och Ebba också. Köpte nytt smink, nya sminkborstar och lite sånt välbehövligt.
Nu ska jag börja göra mig iordning inför kvällens roligheter och dra mig mot Alva och sedan Hilda för att baka tårta innan det blir dags för lite födelsedagsfirande för två klasskompisar! Jädrar vad kul det ska bli!! Hoppas att ni har en fin lördag, kram på er!
Ps. Det kommer att komma upp två, kanske tre, inlägg under kvällen (bla gårdagens outfit) så håll utkik.

En torsdag.

Igår hade vi fyra och en halvtimmes hål. Så efter körsången åkte jag, och dom två allra finaste, Alva och Corinne, hem till mig och gjorde kladdkaka med egengjord kolasås och vaniljgrädde + te till det såklart.
 
Jag tror inte att jag behöver förklara hur gott det var va?
 
Efter någon timmes prat vart vi ju hungriga, så då gjorde vi min specialsallad bestående av pasta, sallad, gurka, tomater, skinka, bacon och vitlöksdressing. 
 
Mätta och belåtna åkte vi till skolan igen för en danslektion sedan åkte jag vidare till Lugnet för två timmars jobb. Och det var min torsdag det. <3

We lie beneath the stars at night, our hands gripping each other tight.

Igår gick jag runt med margaretaflätor och min allra finaste blomkrans, jobbade (som varje måndag) och drog hem till honom.
Och som varje gång efter vi träffats känner jag mig mer levande än någonsin. Behöver verkligen den där känslostormen.
 
Har tänkt på en sak. Ni vet Melissa Horns låt Jag saknar dig mindre och mindre. Där sjunger hon "har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av". Men hur gör man när det man blir ledsen av går i samma klass som en och man tvingas se det (den) hela, hela tiden sex timmar om dagen, fem dagar i veckan? Om någon har något bra svar på den frågan är ni hjärtligt välkommna att säga det till mig. Kram på er alla fina.

Some days I feel like I'm wrong when I'm right, your mind is playing tricks on you my dear.

Tröja - Secondhand / Byxor - Secondhand / Skor - Secondhand
 
Går omkring osminkad och i mina glasögon om dagarna. Mina ögon tål inte linser för tillfället. Men trivs så bra i mina brillor så det känns helt okej! Idag har jag sett en väldigt fin film (The perk of being a wallflower, se den!!!), övningskört, ätit tacos, pluggat och städat mitt rum. Nu ska jag tända lite ljus, sätta på sådan där musik som är så vacker att det gör ont i hjärtat (tex den här) och måla naglarna. Kram på er gosisar.

Collecting names of the lovers that went wrong.

Några bilder från min instragram. Heter amandasonja där.
 
Folk frågar mig hela tiden hur jag mår, och som det alltid är med livet är det både upp, och ner. Ibland mår jag så där dunderbra, och då är det så bra att det bara pirrar i hela kroppen av lycka. Men oftast är jag liksom bara halvglad. Känner mig tillfredsställd, fast inte hel, om ni förstår vad jag menar. Försöker fylla igen hålen med shopping, pysslande av blomsterkransar och killar. Det funkar fint just nu, men håller nog inte i längden. Ska bo hos min "vän" nästa vecka. Tror det blir väldigt bra. Behöver någon som kan hålla om mig om nätterna. Förutom det har jag väldigt fina vänner som alltid ställer upp för mig. Hade en otroligt jobbig pms den här veckan, och då var dom där och strök en över ryggen, kramades, fikade, skickade söta sms och stod ut med mitt gnäll. Världens finaste och bästa.

People staring, they know you've been broken, repeatedly reminded by the looks on their faces, ignore them tonight and you'll be alright.

Två outfits fråm vintern 2011-2012.
 
Hej finaste ni.
Saknar er. I really do. Saknar den jag är när jag bloggar. Får sådan lyckokick av det. Jag vet att jag säger att jag ska börja blogga på riktigt snart igen varje gång, och det lär väl vara väldigt uttjatat nu, men jag ska verkligen försöka. För trots allt klarade jag ju av det förra vintern, trots mörkret och kylan. Så, nu kör vi igen.

RSS 2.0