Erikshjälpen.

Fick med mig ett par skor som jag letat efter (lyckan är stor!!) och en riktigt nice klocka. 
Nu sitter jag och Matilda på bussen till Falun. När jag kommer dit drar jag hem och bestämmer kläder för ikväll, sedan drar jag till Jessica. Eller om hon kommer till mig det får vi se. Ha en bra kväll fina ni!


För vi lever alla med känslan att falla och vid tomhetens botten står vi på toppen.

Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder - Hugo Kalm Remix
Nu taggar vi till den här för ikväll så spelar Den svenska björnstammen på Arenan! Ska bli riktigt kul!

Far till Erikshjälpen snart med syster. Vi ska hinna shoppa på 15 min, men det ska nog gå, önska oss lycka till!

I thought that we were just beginning and now you say we're in the past.


"If you don't hear from me for a while, it's not because I don't love you, it's because I do" -Seth Cohen.


Hej på er!
Ursäkta för att min uppdatering har varit så usel. Känner mig så trött hela tiden. Har sovit jätte dåligt och haft mardrömmar två nätter i rad nu. Skit läskigt. Hoppas jag sover bättre inatt! Just nu håller jag på att titta klart på älskade Oc. Har bara fyra avsnitt kvar nu. Mitt liv kommer vara över sedan alltså. Någon som har något tips på någon bra serie som jag kan kolla på sen? Jag hör av mig lite senare, med en fråga som jag fick igår t.ex. Puss så länge.

Mormors fina porslin.



Mamma har gjort mig helt miljöskadad när det gäller inredning. Kan bli helt exalterad när jag ser ett fint bord, en fin tavelram, en snygg stol, fina gardiner eller ett fint porslin -som detta t.ex. Det är verkligen riktigt fint!

A bird whispered in my ear...

..that it's supposed to be you and me.

photo: http://matildaforsells.blogg.se/

Sweet 16!

Weeeiii!!!!!! Grattis till mig!!! Som ni kanske förstår så är det lite dåligt på bloggfronten idag, men imorgon är jag back on track! Puss på er!

Need your help.

ÄNTLIGEN har jag fått min iphone! Har väntat i 518 år typ!! Mi madre är den segaste i hela världen, så jaa. Men nu är den äntligen min!! Så nu skulle jag behöva eran hjälp! Behöver tips på appar som ni tycker är bra och som ni  brukar använda! Kan vara allt ifrån spel till redigeringsprogram till något helt random och roligt. Så snälla lämna en kommentar, då blir jag glader! :)

Mornin' light.

Get Cape. Wear Cape. Fly – Once More With Feeling
Iron And Wine – Each Coming Night
Years Around The Sun – Miles Away Acoustic Edit
Buffalo Springfield – For What It's Worth
Ed Sheeran – The A Team - Acoustic

5 fina, så här på morgonkvisten. Hoppas att ni gillar dom! Lite stoner är dom allt, men inte så mycket ändå. Lite chill sådär bara.
Ska fortsätta att mysa i sängen och sniffa in lukten av hårfärg. Älskar den! Som ni ser vart det inte så jätte stor skillnad på håret, men man ser ändå att det är mörkare. Jag är då nöjd i alla fall!

Going back to dark.


Underbara älskade fredag, och lov dessutom!!!!! Gött? Ja!
Sitter här med färg i håret. Hoppas på att det blir en rejäl dos mörkare! Jag är så himla sugen på mörkt hår just nu!! Ska nog låta det sitta i lite längre hehe, så att det verkligen blir dark. Vi hörs senare med resultatet :)

Cigarette pants.

499:- | Vila

Funderar starkt på att önska mig dessa i födelsedagspresent. Jävlar vad snygga de är! Alla säger att de är svårmatchade, men det tycker jag inte alls. Ploppar upp hur många outfits som helst i mitt huvud. Jo, dessa får absolut vara med på min önskelista!

Hey, the sun shines when I see a smile on ya face.

Hej fina ni!
Idag hade vi friluftsdag. Det var pimpling på Runn som gällde! Riktigt fint väder, dock blåste det rätt mycket -men jag fick låna Lukas jacka, härligt sällskap och bara allmänt chill. Skön dag! Jag och Jessica drog hem till henne efter det. Friterade strips och kikade på The day after tomorrow! Bra film!

Livet rullar på i en skön takt nu. Allt är bara så himla nice. Älskar att jag varit lycklig så länge nu. Klart man är ledsen ibland, men händelserna under 2011 har gjort mig så himla mycket starkare, och det är jag så glad över. Mitt liv känns liksom stabilt nu och jag känner mig så säker i mig själv. Det här kommer bli det bästa lovet någonsin!!

En kärlekshistoria.

Efter många utbrott, långa harranger av svordomar, böcker kastade i väggen, tårar och skålar med chips ger jag nu upp med matten. Det får gå som det går. I don't give a fuck.

Nu ska jag kika på den här mysiga filmen, En kärlekshistoria. Har redan börjat kikat på den, det har gått 5 minuter och jag är redan mycket gladare! Snygg kille med rummet fullt av Jimi Hendrix-afficher och en skinnjacka som är to die for. Kan det bli bättre?

Nights of magic rush.

Ni har väl inte glömt att jag har tumblr? Besök den på http://nightsofmagicrush.tumblr.com/.

This boy's too young to be singing the blues, so goodbye yellow brick road.



Jeans - GT / Skjorta - Åhléns / Linne - Secondhand / Skor - H&M / Klocka - Secondhand / Portfölj - Secondhand

Den som kom på citatet "gult är fult" måste ju ha varit dum på riktigt. Man känner verkligen att våren är på väg nu!!!!!! GISSA OM JAG ÄR GLAD. Så jag plockade fram mitt gula linne som jag köpte i somras och välkomnade våren med öppna armar! Fräscht!
Imorgon har jag matteprov och jag kan verkligen ingenting... Så det är bara att sätta igång. Tror chipspåsen får joina mig, annars kommer jag aldrig överleva! Ha en fin tisdag!

Me gusta.

Bh 149:- / Trosa 99:-
H&M

Tror jag ska beställa den här i veckan! Skulle vara riktigt snyggt med en vit bikini till brun hud! Dessutom är den perfekt med tanke på att man kan se igenom när det är vitt, men det här helfodrad så det är ju bra!

En vecka kvar!!!!!!!!!!!

Iphoneskal! Helst 1, 2, 6 eller 7.
Peace&Love-biljett!
Gammal symaskin! Till inredning.
Egen symaskin! Som man verkligen kan sy på. Har bestämt mig för att börja trixa mina kläder själv istället för att behöva be mormor.
Provdocka!
Helkropps guldspegel!

I'll sing it from my roof top, I'll sing it from the bus stop, I'll sing it on the street drunk to a cop.

Blus - Secondhand / Jeans - GT / Halsband - Secondhand

Gårdagskvällens outfit!

Dance, dance, dance.

Lykke Li – Dance, Dance, Dance

I feel wonderful because I see the love light in your eyes & the wonder of it all is that you just don't realize how much I love you.

Vilken otroligt lyckad kväll igår! Var så mysigt och crazyyyy. Bästa 9c! Kan liksom inte bli bättre med massa gott och underbara brudar. Riktigt trevligt verkligen! Detta gör vi snart om, eller hur tjejer? Tyvärr hittade jag inte laddaren till kameran så batteriet dog rätt fort. Men några bilder blev det allt!





















Fick tyvärr ingen bild på Chulati! hmm

Gabrielle Aplin - Home.

Diggar hennes röst.

One day I hope to make you smile again



Skjorta - Secondhand / Jeans - GT / Klocka - Secondhand / Skor - Secondhand

Kragdekorationer.




Hittade dom här snyggingarna i min brevlåda imorse! Helt otroligt snygga. Kommer bli en bra detalj till att piffa upp en annars så enkel outfit. Svarta jeans+vit skjorta tex. Helt underbara. Beställde dom härifrån för endast 40 kr. Stort + för snabb leverans och det billiga priset!

Let's pretend you've missed me for a while.

Här får ni en liten sneakpeak på dagens outfit som kommer upp senare! :)

Skönt med fredag!!!!! Tycker den här veckan har gått otroligt fort ändå, men säger absolut inte nej till helg!! Denna fredag firas med Alla hjärtans dag-mys hos mig med finaste tjejerna. Blir massa godsaker och romantiska filmer (såklart)! Tror det kommer bli en riktig toppenkväll 
Kommer tyvärr inte ha tid att blogga idag men jag har tidsinställt två inlägg åt er! Sedan hörs vi imorgon, ha en underbar fredag!

Transparent.

Här har ni en bättre bild på godingen jag hade på mig igår! Köpte den på Åhléns för endast 49 kronor, score!

Don't try to fight the feeling.






Allt från Röda Korset, Falun. Gillar verkligen skjortan!

She killed it with kisses & from it she fled.

Skjorta - Åhléns / Tröja - GT / Strumpbyxor - H&M / Halsband - Secondhand / Skor - H&M

Tribal summer collection @ H&M.

Jag har letat som en galning efter den här kollektionen i flera veckor nu!! Som tur är kom Amanda som min räddare i nöden och länkade den till mig! Ser verkligen fram emot den här kollektionen! Kanske lite för färgglad för min smak, men det finns verkligen några guldkorn! Mina favoriter är nog mobilväskan till höger, den svarta fransklänningen och det svarta franslinnet. BIG LOVE. Självklart måste jag ge ett + till deras sjukt snygga plåster! Haha skit fräna ju!

Curly hair.

Hej på er gullisar!
Bilderna är från i måndags då jag provade att rulla upp håret på papiljotter för att få lockigt, tycker det blev väldigt bra lockar!! Riktigt prinsess-aktiga. Dock höll de inte så länge, men det kan bero på att min hår är så ;)
Idag har jag varit på stan med Jessica hela dagen, fikat, shoppat! Gud så mysigt! Just nu håller jag på att skriva en inköpslista till imorgon... Ska bli så himla roligt!!! Berättar mer om det sedan :) Oj, nu kom mamma in genom dörren så nu ska vi åka. Outfit och det jag köpt idag+annat kommer upp lite senare, så håll utkik!

++Nitar.





Finally är jag klar med mina jeans-short!! Visst blev dom nice?! Snacka om att jag längtar till sommaren nu alltså!!!! Nitarna är från panduro, två påsar, ca 50 spänn styck, sedan rev jag med ett rivjärn, klippte lite och skar med en kniv (lyckades skära mig själv också). Jag är i alla fall himla nöjd över resultatet! Anledningen till att jag ser så gul ut förresten, beror på nån inställning på kameran haha.

♥ Harry & Alfie. ♥

Nu kära läsare ska ni få uppleva något riktigt jävla nice. Om ni inte redan upptäckt dom, låt mig presentera: Harry & Alfie!!! Dessa killar kommer att ge er sådan sjuklig öron- och ögonorgasm. Dom sjunger och spelar som gudar, ser RIKTIGT bra ut och har helt otroligt snygg klädstil!! Jag kan verkligen inte få nog av dom!!! Tror faktiskt att jag är lite kär! Jag har valt ut 4 videoklipp, men det finns så mycket mer! Så gå in på deras youtubekanal och klicka runt lite så ska ni se att ni hittar fler riktigt bra låtar. De har även startat ett band nu också som heter Hudson Tyler, så det kan ni också kolla upp!








Drowning butterfly.

Drowning in her own tears.
Nu åker jag och syster iväg för lite terapi-shopping.

Alla hjärtans dag.

STOR fet puss till er fina läsare! Hoppas ni får en riktigt mysig dag med massa kärlek!
Se till att ge mycket kärlek, oavsett om det är till pojk-/flickvännen, familjen, kompisarna eller dig själv! 

I love her because she moves in her own way.


God morgon fina ni! 
Ursäkta för att jag inte bloggade igår men mådde inte så bra. Behövde en break. Så jag åkte till den som gör mig allra gladast i hela världen. Till min Jocke. Finns inga underbarare personer än han och hans familj. Dom är som en extra familj för mig. Där man släppa allt, bara skratta åt hur otroligt sköna dom är och hämta nya krafter. Lite som terapi. Vi kikade på en jätte bra film, The Expendables, om ni inte sett den -se den! Väldigt bra tips att se med pojkvännen eller killkompisen :)
Idag är det ju alla hjärtans dag!! En av mina absoluta favoritdagar på hela året! Jag har lite mysiga planer för ikväll. Blir nog fint det :)
På Britsarvsskolan innebär inte den 14 fabruari bara alla hjärtans dag, utan även Britsbragd -skidor! Så nu taggar vi 18 km längdskidor uppe på Stångtjärn! Det är endast -3 och solen lyser så där fint orange i horisonten, så Elton-brillorna får följa med. Detta blir nog bra! Dessutom börjar vi inte förrän 10:30! Nice! Då kanske ni undrar vad tusan jag gör uppe nu, men jag sitter nämligen på bussen från Vansbro. Bra musik i lurarna och lite bloggning. Soft. Nu ska jag kika på Oc. Vi hörs i eftermiddag!

This is what I call "Love at first sight".

Modekungen, 399:-

Känner att jag inte har 400 spänn att hosta upp för en tygpåse. Men gash, den här var verkligen helt perfekt. Oj oj oj. Kanske kan bli en sak att önska sig i födelsedagspresent!

My love.


Du är mitt allt min finaste vovve. Tack för allt du ger mig. Så mycket skratt, blöta pussar, lek, smutsiga byxor, dregel på mitt täcke, stora tassar runt mitt ansikte tidigt på morgonen, beiga hårstrån på mina svarta kläder, massa knas, långa promenader, uppäten mat så fort man kollar bort, en axel att gråta mot och överdrivet mycket gos. Jag kommer aldrig glömma den dagen då jag var så ledsen. Tårarna rann ner för mina kinder och näsan rann den med. Du hoppade upp i min säng, kollade på mig med dina stora bruna varma ögon och slickade försiktigt bort tårarna på ena sidan. Sedan andra. Tårarna fortsatte rinna men du fortsatte torka mina tårar tills mitt gråt avbröts med ett skratt, och du borrade in din nos i halsen på mig och din svans viftade mer än någonsin. Du är världens bästa vän. Jag älskar dig.

Big bad wolf.

Nästa projekt blir att försöka hitta ett linne eller tischa med ett coolt tryck! Gillar den högst upp i mitten rejält mucho, från modekungen.

This moment will be just another story someday.





-We♥it.

Light a fire.

BÄSTA Coldplay.

Good morning.

God morgon på er!
Idag är jag uppe med tuppen. Jag och den mest saknade i hela världen (skönheten på bilden) ska upp till Lugnet och simma några vändor, sedan blir det bastu och sånt skönt. Jag följer endast med för det sistnämnda. Hehe. När jag kommer hem måste jag fortsätta att plugga till provet imorgon. Så det blir nog ingen vidare uppdatering idag. Ha en fin söndag kära läsare!

Sparkle.

Vitt virkat+bruna john lennon brills+strandrufs+bruna ben
De här skorna får mer än gärna flytta hem till mig.

When you love somebody it's hard to think about anything but to breathe.

Lyssna på allihop! Så bra!!! Hatar dock att de här låtarna inte finns på spotify.

Happiness hit her like a train on a track.



God kväll!
Har varit till Hemköp och köpt lite gott till svenskan imorgon. Blev det lite för mycket tro....? Äsch. Jag är en sån där som inte kan äta samma sak hela tiden, utan måste ha mycket variation! Jag har fruktansvärt ont i huvudet så jag orkar knappt sitta och skriva det här. Hoppas verkligen att det går över tills imorgon! Det är väl bäst att jag går och lägger mig nu och försöker sova bort det, men först några avsnitt av Oc. Japp, jag är beroende. Puss godnatt!

Somebody tell me what else I coulda had, I dont love much but I love you pretty bad.


Maybe we will find a thousand sugar fish and when you eat them they will grant your every wish.

Oj oj vad jag har planer för dom här godingarna! Om jag säger N vad tänker ni då? ......ps. nitar

The night is almost getting over and I don't want us to turn colder.


Idag fick det bli en slapp-outfit med morfars gamla mysiga tröja, svarta jeans, vinröda naglar och tofs!
Känner att uppsatt är ett måste när man har prov! Hatar när håret bara hänger.. Gick bra idag förresten!! Hoppas att det gick lika bra för er med!
Efter skolan blev det en sväng på stan med Jessica. Ni får snart se vad jag fick med mig hem! Gillar inte att skolrutinerna/skolvardagen verkligen är tillbaka på riktigt nu.
Stessiga mornar - skola - stan med Jessica - hem och käka - plugga (tänker i alla fall att jag ska göra det) - kika på film. Usch.
Men det är i och för sig bara 2 veckor kvar till sportlov och då händer så häääär mycket kul!! Bla min födelsedag, den svenska björnstammen och avicii! Grymt!

I may look calm, but in my head I have killed you three times.

Detta får bli min ursäkt för att slippa undan högarna med plugg imorgon! Nej jag skojade bara..eller gjorde jag verkligen det? Nu blir det apelsinkäkande och bästa Oc.
Ha en trevlig måndagskväll fina läsare!

++Green pants & grandpas' sweater.

Tröja - Morfars gamla / Jeans - Secondhand / Skärp - Secondhand / Skor - Secondhand

Your love pours down on me, sorruonds me like a waterfall.

Vill ha shortsväder. NU. Hoppas det blir bättre väder den här sommaren bara, så man slipper vara så blek som på den här bilden! Imorgon taggar vi nationella prov! Är jag den enda som känner att det kommer bli riktigt kul?! :) Dock tror jag inte att jag kommer känna samma sak när det blir matte och no! Men det tar vi då. Långt kvar ju. Eller?

I FINK U FREEKY.


Tror att jag hittat den läskigaste musikvideon någonsin. Herregud vad jag kommer få mardrömmar. Gillar dock ungen vid 0:45. Haha. Den är riktigt skön att dansa till i alla fall. Hatkärlek.

So we take a lover waiting in the corner.



Hej på er!
Kom på att jag inte bloggade igår. Hoppsan. Var i alla fall på julgransplundring i Vansbro igår. Mysigt! Sov kvar hos mormor&morfar också och bara myste. Hittade även massa fynd i hennes garderob, nice. Kom hem för ca en halvtimme sen. Nu blir massa oc-tittande och en stor kopp te. Härlig Söndag!

Strawberry swing.



Tröja - Secondhand / Klänning - Secondhand / Halsband - Systers / Brillor - Mammas gamla / Kängor - Secondhand

Haha ursäkta för "det där lilla luddet i hörnet" (mössan som kameran låg på) haha. Och anledningen till att jag håller fram fjärrutlösaren var att den fick fnatt och inte ville samarbeta med mig när jag höll ner handen. Vet inte vad som hände. Men jag tror att ni överlever med lite mössa och lite fjärrutlösare!

Do it with passion & style.

"Oj shit vad snygg du är!! damn
skulle bli glad om du kunde tipsa om några av dina vänners bloggar som du tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet! kram"

Svar: Först och främst, tack så sjukt mycket, blir alltid lika glad av komplimanger! :) Sedan till din fråga, självklart kan jag göra det.
I Falun finns det endast 3 bloggar som jag tycker verkligen har topp-klass i varenda inlägg! Som man får inspiration (sån där inspiration så man bara sitter och gapar för att det är så snyggt) av, som lägger upp allt på ett snyggt sätt, har fina bilder och som självklart handlar om mode när den är som bäst -när den är personlig.

1. Josefine Nilsson
Den här tjejen är verkligen värd en första plats!! Hon är otroligt stilsäker, det är inget snack om saken! Är det någon jag skulle få byta garderob med för en månad så är det hennes. Hon gör helt fantastiskt snygga collage -de är mina favoritinlägg i hennes blogg. Fattar inte att hon får plats med så mycket inspiration i en enda bild! Dessutom är hon är sjukt snygg, har världens finaste hår och världens snällaste människa! Om ni inte redan läser hennes blogg, gör det!! Det är ett måste!

2. Ida Andersen & Jonna Hevosmaa
Den här bloggen drivs av två riktigt fräna fotogalna tjejer! De har båda otroligt snygg stil som gör en helt galen! Även här skulle jag inte ha något emot att byta garderob med dom!! De bjuder på inspiration till 100% och sjukt fina bilder i vackra miljöer. -10c hindrar inte dom från att gå ut, hitta en fin miljö och skapa magi! Dessutom är de lika förälskade i secondhand som jag är! Ni borde verkligen ta och kika in för att själva uppleva magin!!

3. Matilda Forsell
Mitt alldeles egna goa lillasyster. Är så glad att hon fått upp ögonen för secondhand (tack vare mig förstås!) och gjort det till sin egna fräna, lite rockiga, stil. Trots att hon bara är 13 år har hon redan världens snyggaste stil som man verkligen skulle kunna dö för. Önskar att jag också hade haft den i sjuan. Här snackar vi secondhandfynd, stora bilder och en stor portion av inspiration! Måste väl tillägga att hon är världens snyggaste tjej med stört fint hår också. Ni borde verkligen kolla in hennes blogg, ni kommer inte att bli besvikna!

Look at the stars look how they shine for you and everything you do they were all yellow.

Bomberjacka - Farmors / Hoodie - H&M / Linne - BikBok / Jeans - GT / Mössa - Indiska / Klocka - Secondhand / Gubbskor - Secondhand

They say people can't fall in love with clothes, but they are wrong.

Kom på att jag glömt att visa er vad jag köpte för två veckor sedan tror jag att det var. Allt är såklart från Erikshjälpen.

Såklart ryker benen! De perfekta svarta shortsen till sommaren!


Har letat efter en sådan här norsk tröja hur länge som helst! Dock grå, trodde alla var det, sedan dyker det upp en BRUN/BEIGE -ännu bättre!!

Vanlig grå baströja, men så användbar och snygg.

Perfektion! Bra för mina axlar och snygg som satan.

Kärlek vid första ögonkastet. Jag älskar dom så mycket att jag vill gifta mig med dom. Dom har t.om en svag nyans av vinröd. Alltså herregud jaaa vad ska man säga. Dock är de väldigt stora och klumpiga, men jämför man med t.ex Dr. Martens är dom helt okej!

Tror detta kan vara den snyggaste väskan (av de små) som jag köpt!!! Och jag har ju en del. Den är verkligen gudomlig! Tänk den i sommar med ett par runda solisar. Åh!

Spacewatch & yellow brick road.

En liten sneakpeak på dagens klädsel. Inspired by Coldplay – Yellow.

Dagens citat "Det bästa med Torsdagar är när man går till bussen, och vet att imorgon är det Fredag." -Maja. Så sant. Har myst ner mig i min säng med en stor kopp te. Gud så gott! Har blivit lite småberoende tror jag. Kvällen spenderas med några Oc-avsnitt. Jag är på säsong 2 nu. Men i alla fall två inlägg kommer upp under kvällen!

Q&A: Design.

"Hej jag har en fråga! (Jag tycker din layout på bloggen är helt sjukt snygg btw)
ehm jo:
hur kan man ha så stort typsnitt och hur kan man göra layouten på bloggen så att man kan ha så breda bilder??
jättetacksam för svar! Undrat detta väldigt länge!
Kram, gillar verkligen din blogg!"

Svar: Hej! Vad kul att du tycker om min design, vad glad jag blir! Jag är faktiskt väldigt nöjd med den. Jo nu ska jag försöka förklara hur man får stora bokstäver i rubriken och hur man ändrar bredden på inläggen (så att man kan ha bilder i storlek 1000 som jag har). Vi börjar med bredden. Börja med att gå in i stilmallen och leta efter ett stycke som heter "content".

Som ni ser så står det "Width: 900px" och där skriver ni alltså in hur bred ni vill ha den. Fast sedan står det ju 1000px där nere...fattar inte vad det är för något. Antar att det är den som gäller för min eftersom att min bredd är 1000px. Men det kan ni strunta i, den är bara min design som är lite konstig. Ni ska ändra vid "width".
Då går vi vidare till rubrikstorleken!


Börja med att leta upp ett stycke som heter "Entry headers". Där ser ni att det står "font-size" där ändrar ni. Som ni ser är min 110px vilket blir väldigt stort. Fast det är ju det som är snyggt! Har funderar på att ta den större ändå, men vi får se.

Hoppas att du blev nöjd med svaret och att du förstod! Kram på dig. Är det någon annan som har några frågor om min design, eller behöver hjälp så är det bara att fråga. Men mitt allra bästa tips är faktiskt: GOOGLE. Allt som du behöver finns där, det är bara att testa dig fram.

If you want to ride a rainbow come with me, I will take you in a magic purple sea, maybe we will find a thousand sugar fish, and when you eat them they will grant your every wish.




Blus - Secondhand / Kofta - Secondhand / Jeans - GT / Kängor - Secondhand / Ring - H&M / Armband - Gammelmormors

Ursäkta för obäddad säng och lite halvkassa bilder. Men det är bättre än inget! Påminn mig om att göra ett inlägg om hur man gör den här frisyren också! Ni som läste min förra blogg kanske kommer ihåg vad den heter? Snurrburr!!

RSS 2.0